AvşarEli tarafından yazılan gönderiler

a3is244.png

Kan Ritüeli Etkinliği;

event aktif olduğunda, özel bildirimide aktif olur;

h1FxJo.gif

qyhPYk.png

Yaz başlamak üzere ve üç krallığın üzerindeki gökyüzü kan kırmızısına boyanıyor. Üç başkentin her birinde ve Maradon'da güçlü bir kurban sunağı ortaya çıkıyor.
    Kan Sunağına gidin ve size verilen görevleri tamamlayın - sizi büyük ödüller bekliyor!
    Ruhları avlayın, onları sunakta kurban edin ve Kan Ritüeli'ni düzenleyin! Yeterince ruh topladıktan sonra Ruh Ruleti'nde şansınızı deneyin ve güçlü eşyalar kazan!

Üç krallığın üzerindeki gökyüzü kan kırmızısına boyanıyor.
    Üç başkentin her birinde ve Maradon'da güçlü bir kurban sunağı ortaya çıkıyor.
    Bu Kan Sunağına gidin ve size verilen görevleri tamamlayın - sizi büyük ödüller bekliyor!

PIyCcz.png

## Süreç:
    Kan Sunağı için gereken nesneleri ve Yutnori alışveriş için "Cadılar Bayramı Jetonu"nu oyundaki bütün harita ve canavarlardan elde edebileksiniz.
    Aranan tek şart kestiğiniz canavar ile aranızda en fazla -10 , +10 fark olabilir.

Karakteri 30. veya daha üst seviyede olan her oyuncu katılabilir.

DUBBjw.png

### Görevleri tamamlayın
    Sunağa gidin ve kan kurbanı efektini almak için etkinlik görevini tamamlayın.
    Her gün biri size rastgele atanan dört farklı görev mevcut. Görevi tamamlamak için belirli bir malzemenin 10 parçasını sunağa götürmelisiniz;
    (örn. Buz Küresi+, Yılan Kuyruğu, Paslı Bıçak vs.).

### Ruh toplayın
    Eğer kan kurbanı efekti etkinken canavarları öldürürseniz, belli bir olasılıkla canavarın ruhunu toplarsınız. Normal kan kurbanı ile maksimum 20 ruh toplayabilirsiniz.
    Ayrıca Nesne Market'te değerli kan kurbanı mevcut. Bununla maksimum 150 ruh toplayabilir ve ek olarak ruhlar için drop şansı artar.
    İlgili ruh maksimumuna (20 veya 150) ulaştığınızda ruhlar otomatik olarak sunağa iletilir ve kan kurbanı efekti kaybolur.

aU2chI.png

İçerik test servere aittir, ana sunucuda daha farklı olacaktır.

Kısa Genel Anlatım;

Görev;
    Etkinliğe katılmak için 30. seviye ve üzerinde olmalısınız.
    Kan Ritüeli YZK maradonda bulabilirsin.
    Kan Ritüelinden görevi aldığınızda rastgele 10x bir nesne isteyecektir.
    Bu nesneler; (Cadılar Bayramı Çantası, Balkabağı Tohumu, Cadılar Bayramı Bileti vb.)
    Not "Cadılar Bayramı Çantası" sandık çantasına gitse de sandık değildir!
    Görevi tamamlamak için belirli bir malzemenin 10x nesneyi sunağa götürmelisiniz.
    Elde edilim için şart; kestiğiniz canavar ile aranızda en fazla -10 , +10 fark olabilir.
    İstenen nesneyi teslim ettiğinizde "Kan Kurbanı" alacaksınız.
    Kan Kurbanını kullandığınızda premium efektlerden takip edebilirsiniz.
    Kan Kurbanıyla için 20x, Kıymetli Kan Kurbanıyla 150x ruh toplayabilirsiniz.
    Premium efektlerden kaybolana kadar ruh toplamaya devam edin!
    Kaybolduğunda toplanan ruhları Maradona gidip teslim edin.
    Normal ödül çarkı için 150 adet ruh toplamanız gerekiyor.
    Topladığınız ruhları, sıralamanızı ve genel sıralamayı Kan Ritüeli YZK üzerinden takip edebilirsiniz.
    Özel çarkı çevirmek için 8.000 puanınız olması gerekiyor.
    Normal çarkı her çevirdiğinizde +50 puan kazanırsınız.
    Her görevin ardından 1 saat soğuma süresi alırsınız. Sürenizi görev sekmesinden takip edebilirsiniz.
    * Eğer patcher güncellemesini yapmadıysanız Çark çevirme için 300x ruh gözükebilir.

Yutnori Masası;
    Yutnori alışveriş için "Cadılar Bayramı Jetonunu" oyundaki bütün harita ve canavarlardan elde edebileceksiniz.
    Aranan diğer şart kestiğiniz canavar ile aranızda en fazla -10 , +10 fark olabilir.
    Topladığınız "Cadılar Bayramı Jetonuyla" Yutnori Masasından alışveriş yapabilirsiniz.
    Zaman zaman artış gösterebilecek droplar, Jeton patlaması.
    Bu ürünler stokludur ve 24 saat sonra stoklar yenilenir.
    Yer alan bineklerin süresi 0 olarak gözüküyor fakat 7 günlüktür.

Etkinlik haritası;
    Etkinlik boyunca Cadılar Bayramı özel haritasından evrim puanı kasabileceksiniz;
    Patronlarından bazı dropları alabilirsiniz.
    Etkinliğin aşamalarından biridir, drop alabilmek için seviye farkınızı gözetmelisiniz.
    Etkinlik Pazartesi 20:00 kadar devam edecektir.
    * Ritüelin çarkı daha önce bitebilir, jetonlar ilgili tarihe kadar düşecek.
    Bazı görüntüler için; https://bit.ly/RitualofBloodAndHalloween
    * Forumdaki bazı görüntüler güncel içeriği yansıtmayabilir.
    Not: Etkinlikle beraber aktif olan gökyüzü eğer sizi rahatsız ediyorsa "F8" tuşu ile normale alabilirsiniz.

+ 30.seviye gelen kişiler için Kan Ritüeli adlı görev gelmektedir. Bu görev ile beraber sunak rastgele bir eşya istemektedir.
    Bu eşyayı getirdikten sonra size bir Kan sunağı vermektedir bu kan sunağına sağ tıklayarak ardından canavarları öldürmeye başlamanız gerekiyor.
    (Öldüreceğiniz yaratıklar ile aranızda en az 10 seviye fark olması gerekir)
    20 tane ruh topladıktan sonra bu topladığınız ruhlar hanenize eklenmiş olucaktır. Görmek için sunaktan "Ruhları Kurtar" bakabilirsiniz.
    + Çark kullanımı için 300 ruh ve 250.000 Yang gerekmektedir. Her çark döndüğünde harcanan miktarlar +300 olarak haneye yazılacaktır.
    + Özel çark'a geçebilmek için harcanan miktar 4.000 ruh olması gerekmektedir. Bu şart sağlandığında toplam 1 saat boyunca özel çark aktif olucaktır.

Kan Ritüeli eventimizin yanı sıra; Cadılar bayramı içeriği de yerini alacaktır.

Köylerin giriş ve çıkışlarında etkinlik flamaları aktif;

Ll24rE.png
    Etkinlik aktif olduğunda sunak ve alışveriş için Yutnori masası Maradon da belirir;

aBB0ns.png

Çark çevirmenin dışında masadan alışveriş yapabileceksiniz;

pcn15q.png

0IuZGG.png

Cadılar Bayramı Jetonu; oyunun her alanında düşecek ve kestiğiniz canavar ile aranızda -10, +10 seviye farkı olabilir fazla olduğu takdirde elde edemezsiniz.

Etkinlik boyunca Cadılar Bayramı özel haritasından evrim puanı kasabileceksiniz;

mNqV1o.jpgdVXQW1.jpgNINWex.jpg1chqIz.jpg

Keyifli Oyunlar Dileriz

Rohan2

Selamıjn aleyküm arkadaşlar oyunda 2defa talebinde bulundum Hesabımda herhangi bir 3. Parti yazılım yok bunu neye göre tespit ettiniz o ayrı bir durum ama tam 5 dakika olmadan EP çektikten sonra hesabım banlandı bu 3. Parti yazılım dediğiniz olayı açıklayın epi de bu arada sitenizde önerdiğini yerde çektim aradaki süre farkı çok makul ya sizin sistemimizde arıza var yada bir bağlantı kopukluğu diye yazdım onlarda bana Çekmiş olduğunuz Ep ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır. Hesaplarınızda 3 Yazılım tespit edilmiş, ve kapatılmıştır. diye cevap verdiler ama ben oyunda herhangi bir program vs kullanmıyorum kendimi nasıl kanıtlayabilirim bu konu hakkında yardım istiyorum oyunu oynamak için girdik 70 level hesap neden ban yer anlamıyorum başka hesaba geçeceğim ama ep çektim item falan aldım ne yapacağım bilmiyorum

Hile tespit edilmese dediğiniz gibi 70 level hesabı neden kapatalım.

BU GÜN SAAT 18.00 VE 22.00 ARASI HESAP IM SOYULDU LÜTFEN ACİL DESTEK BEKLİYORUM HERŞEYİMİ ÇALDILAR NE KİMSEYE ŞİFRE VERDİM NEDE KİMSE İLE BİLGİ PAYLAŞTIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

ROHAN ...ERABOR sunucu hesap adı KURTADAM lycan 30 seviye şampiyon 4k ep im vardı marketten onları bile boşaltmışlar

Lütfen site ticketi veya discord sunucumuza bağlanmayı deneyin.

fu0qvxq.png

Merhaba,

Erebor, Valinor bölümümüz için ekstra etkinlik;

Tüm oyuncularımızda 🎣 7 gün boyunca “Balık yakalama şansını ikiye katlar.“ premium etkisi aktif edilmiştir.

Etkinin aktif olması için hesaptan bir defa çıkıp girmeniz yeterli olacaktır.

Sonrasında sol üst premium etkilerden takip edebilirsiniz.

Etkinlik Bitişi: 30.10.2024 21.00

Oyunu tam ekran yapamıyorum ve çözünürlüğü değiştiremiyorum sürekli 800x600 oluyor. Discorda da katılamıyorum davet geçersiz diyor.

Oyun klasörünüzde bulunan metin2.cfg adlı dosyayı açarak

Kod
    WIDTH
    HEIGHT

kısmına istediğiniz çözünürlüğü girmeyi deneyin. Eğer oyunu rar, zip dosyasından çıkarmadan oynamayı deniyorsanız lütfen dışarı çıkarıp öyle oynayın.

Merhabalar askerlik dolayısıyla 1 sene ara vermiştim.Şimdi her şey çok değişmiş hesabıma giriş yapamıyorum.Çok emek vermiştim.Sadece hatırladıgım en son ID sonuna y9 eklerdik ve giriş yapardık.Hesap ID hatırladıgım kadarıyla crazymf08 di.Şifremide hatırlıyorum.Telefon numaramıda onaylatmıştım.Foruma giriş yapabiliyorum bı ID yle anca oyuna giriş yapamıyorum.Bütün kombinasyonları denedim.Lütfen GM ler yardım edin hesabımı tekrar alayım.Çok uzun zamandır uğraşıyorum oyuna girebilmek için.Serverlar birleşmeden öncede buradaydım.Eğer özelden ulaşılırsa telefon numaramı vs. verebilirim

Merhaba Kullanıcı adımı unuttum kısmından tüm hesaplarınızı eposta adresinize gönderebilirsiniz: https://erebor.rohan2.global/Forget/Account

tfiscmj.png

Erebor Sungmahi'nin Cehennem Kulesi 4. Sezon: Kat Birincileri

Site sıralama: https://rohan2.global/sungmahee/Erebors4/

KatNickItem
    C. Kulesi: Kat 1LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 2LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 3HollyCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 4LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 5SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 6LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 7SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 8LeoCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 9LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 10LeoCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 11LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 12LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 13SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 14SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 15SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 16SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 17SzefCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 18LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 19YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 20YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 21SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 22SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 23LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 24SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 25SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 26SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 27YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 28SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 29HollyCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 30SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 31YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 32SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 33YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 34LeoCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 35YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 36LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 37SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 38YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 39LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 40LeoCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 41SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 42LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 43LeoCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 44YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 45YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 46SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 47SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 48SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 49LeoCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 50SzatanCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 51LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 52LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 53HollyCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 54HollyCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 55LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 56HollyCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 57YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 58LordCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 59YamiCehennem K. sıralama snd
    C. Kulesi: Kat 60YamiCehennem K. sıralama snd

Hem config dosyasını yönetici olarak çalıştırıp ayarlama yaptım hem de 3.1gblik versiyonu yükledim ama sorun çözülmedi.

Eğer durumunuz müsaitse discord üzerinden desteğe bağlanabilirsiniz bu durumun spesifik bir tek çözümü veya nedeni yok. O yüzden maalesef uzaktan yardım sağlamamız zorlaşıyor. Binlerce oyuncumuz arasından 10-20 kişide ancak oluyor bu ve benzeri sorunlar.

sabaha karsı yapılan güncellemeden sonra client kendini kapatmaya başladı giriş ekranında iken kapanmıyor ama hesaplara giriş yapınca 10 20saniye içersiinde kapatıyor

Düzeltim yapıldı, ara ara iyileştirme ve koruma seviyemiz için güncellemeler vereceğiz. Lütfen sorun yaşarsanız tarafımıza bildirin. Keyifli oyunlar dileriz.

5ar5gl2.png

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Aktif duyuruları takip edebilmek ve kaçırmamak için lütfen sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz.

Facebook: https://www.facebook.com/rohan2global

Facebook Grup: https://www.facebook.com/groups/rohan2global

Tiktok: https://www.tiktok.com/@rohan2global

Instagram: https://www.instagram.com/rohan2global

Whatsapp Kanalımız: https://bit.ly/rohan2wp

Topluluk: https://board.rohan2.global/

Keyifli, sağlıklı ve bol kazançlı oyunlar dileriz.

e0rnrms.png

1 Yılın Ardından Yeni Sunucu; VALİNOR 18 Ekim 21.00 Cuma Günü 1-120 Sunucumuz Sizlerle!

• 500 BİN TL Ödül Havuzu

• Official TR Tipi Sunucu!

• 24 farklı Hikayeli Zindan!

• Kolaylaştırılmış Official Tarzı!

• Official Yohara Bölgesi!

• Official Yohara Bossları!

• Official Kraliçe Nethis!

• Official Beyaz Ejderha Alastor!

• Öbür Dünya Etkinliği

• Cehennem Kulesi!

• Ametist Simya

• Offical Uyanış Zindanları!

• Sorunsuz Kapanmayan Sunucular!

• +7 Yıllık Kesintisiz Hizmet!

• Dünya’da bir ilk olan Official sistemleriyle yeni sunucumuz VALİNOR ile karşınızdayız. Oyun zevkinizi artırmak için kolaylaştırılmış yapı!
    Sadece Rohan2’de olan bu yeniliklerle sende bu mücadelede yerini al ve savaşa hazır ol..

18 Ekim Cuma Günü 21:00'de Yeni Sunucumuz VALİNOR Sizlerle!

Ana Sayfa: https://rohan2.global/

Landing: https://landing.rohan2.global/

Wiki: https://wiki.rohan2.global/

Forum: https://board.rohan2.global/

a3is244.png

Kan Ritüeli Etkinliği;

event aktif olduğunda, özel bildirimide aktif olur;

h1FxJo.gif

qyhPYk.png

Yaz başlamak üzere ve üç krallığın üzerindeki gökyüzü kan kırmızısına boyanıyor. Üç başkentin her birinde ve Maradon'da güçlü bir kurban sunağı ortaya çıkıyor.
    Kan Sunağına gidin ve size verilen görevleri tamamlayın - sizi büyük ödüller bekliyor!
    Ruhları avlayın, onları sunakta kurban edin ve Kan Ritüeli'ni düzenleyin! Yeterince ruh topladıktan sonra Ruh Ruleti'nde şansınızı deneyin ve güçlü eşyalar kazan!

Üç krallığın üzerindeki gökyüzü kan kırmızısına boyanıyor.
    Üç başkentin her birinde ve Maradon'da güçlü bir kurban sunağı ortaya çıkıyor.
    Bu Kan Sunağına gidin ve size verilen görevleri tamamlayın - sizi büyük ödüller bekliyor!

PIyCcz.png

## Süreç:
    Kan Sunağı için gereken nesneleri ve Yutnori alışveriş için "Cadılar Bayramı Jetonu"nu oyundaki bütün harita ve canavarlardan elde edebileksiniz.
    Aranan tek şart kestiğiniz canavar ile aranızda en fazla -10 , +10 fark olabilir.

Karakteri 30. veya daha üst seviyede olan her oyuncu katılabilir.

DUBBjw.png

### Görevleri tamamlayın
    Sunağa gidin ve kan kurbanı efektini almak için etkinlik görevini tamamlayın.
    Her gün biri size rastgele atanan dört farklı görev mevcut. Görevi tamamlamak için belirli bir malzemenin 10 parçasını sunağa götürmelisiniz;
    (örn. Buz Küresi+, Yılan Kuyruğu, Paslı Bıçak vs.).

### Ruh toplayın
    Eğer kan kurbanı efekti etkinken canavarları öldürürseniz, belli bir olasılıkla canavarın ruhunu toplarsınız. Normal kan kurbanı ile maksimum 20 ruh toplayabilirsiniz.
    Ayrıca Nesne Market'te değerli kan kurbanı mevcut. Bununla maksimum 150 ruh toplayabilir ve ek olarak ruhlar için drop şansı artar.
    İlgili ruh maksimumuna (20 veya 150) ulaştığınızda ruhlar otomatik olarak sunağa iletilir ve kan kurbanı efekti kaybolur.

aU2chI.png

İçerik test servere aittir, ana sunucuda daha farklı olacaktır.

Kısa Genel Anlatım;

Görev;
    Kan Ritüeli YZK maradonda bulabilirsin.
    Kan Ritüelinden görevi aldığınızda rastgele 10x bir nesne isteyecektir.
    Bu nesneler; (Cadılar Bayramı Çantası, Balkabağı Tohumu, Cadılar Bayramı Bileti vb.)
    Not "Cadılar Bayramı Çantası" sandık çantasına gitse de sandık değildir!
    Görevi tamamlamak için belirli bir malzemenin 10x nesneyi sunağa götürmelisiniz.
    Elde edilim için şart; kestiğiniz canavar ile aranızda en fazla -10 , +10 fark olabilir.
    İstenen nesneyi teslim ettiğinizde "Kan Kurbanı" alacaksınız.
    Kan Kurbanını kullandığınızda premium efektlerden takip edebilirsiniz.
    Kan Kurbanıyla için 20x, Kıymetli Kan Kurbanıyla 150x ruh toplayabilirsiniz.
    Premium efektlerden kaybolana kadar ruh toplamaya devam edin!
    Kaybolduğunda toplanan ruhları Maradona gidip teslim edin.
    Normal ödül çarkı için 150 adet ruh toplamanız gerekiyor.
    Topladığınız ruhları, sıralamanızı ve genel sıralamayı Kan Ritüeli YZK üzerinden takip edebilirsiniz.
    Özel çarkı çevirmek için 8.000 puanınız olması gerekiyor.
    Normal çarkı her çevirdiğinizde +50 puan kazanırsınız.
    Her görevin ardından 1 saat soğuma süresi alırsınız. Sürenizi görev sekmesinden takip edebilirsiniz.
    * Eğer patcher güncellemesini yapmadıysanız Çark çevirme için 300x ruh gözükebilir.

Yutnori Masası;
    Yutnori alışveriş için "Cadılar Bayramı Jetonunu" oyundaki bütün harita ve canavarlardan elde edebileceksiniz.
    Aranan diğer şart kestiğiniz canavar ile aranızda en fazla -10 , +10 fark olabilir.
    Topladığınız "Cadılar Bayramı Jetonuyla" Yutnori Masasından alışveriş yapabilirsiniz.
    Zaman zaman artış gösterebilecek droplar, Jeton patlaması.
    Bu ürünler stokludur ve 24 saat sonra stoklar yenilenir.
    Yer alan bineklerin süresi 0 olarak gözüküyor fakat 7 günlüktür.

Etkinlik haritası;
    Patronlarından bazı dropları alabilirsiniz.
    Etkinliğin aşamalarından biridir, drop alabilmek için seviye farkınızı gözetmelisiniz.
    Etkinlik Pazartesi 20:00 kadar devam edecektir.
    * Ritüelin çarkı daha önce bitebilir, jetonlar ilgili tarihe kadar düşecek.
    Bazı görüntüler için; https://bit.ly/RitualofBloodAndHalloween
    * Forumdaki bazı görüntüler güncel içeriği yansıtmayabilir.
    Not: Etkinlikle beraber aktif olan gökyüzü eğer sizi rahatsız ediyorsa "F8" tuşu ile normale alabilirsiniz.

+ 30.seviye gelen kişiler için Kan Ritüeli adlı görev gelmektedir. Bu görev ile beraber sunak rastgele bir eşya istemektedir.
    Bu eşyayı getirdikten sonra size bir Kan sunağı vermektedir bu kan sunağına sağ tıklayarak ardından canavarları öldürmeye başlamanız gerekiyor.
    (Öldüreceğiniz yaratıklar ile aranızda en az 10 seviye fark olması gerekir)
    20 tane ruh topladıktan sonra bu topladığınız ruhlar hanenize eklenmiş olucaktır. Görmek için sunaktan "Ruhları Kurtar" bakabilirsiniz.
    + Çark kullanımı için 300 ruh ve 250.000 Yang gerekmektedir. Her çark döndüğünde harcanan miktarlar +300 olarak haneye yazılacaktır.
    + Özel çark'a geçebilmek için harcanan miktar 4.000 ruh olması gerekmektedir. Bu şart sağlandığında toplam 1 saat boyunca özel çark aktif olucaktır.

Kan Ritüeli eventimizin yanı sıra; Cadılar bayramı içeriği de yerini alacaktır.

Köylerin giriş ve çıkışlarında etkinlik flamaları aktif;

Ll24rE.png
    Etkinlik aktif olduğunda sunak ve alışveriş için Yutnori masası Maradon da belirir;

aBB0ns.png

Çark çevirmenin dışında masadan alışveriş yapabileceksiniz;

pcn15q.png

0IuZGG.png

Cadılar Bayramı Jetonu; oyunun her alanında düşecek ve kestiğiniz canavar ile aranızda -10, +10 seviye farkı olabilir fazla olduğu takdirde elde edemezsiniz.

mNqV1o.jpgdVXQW1.jpgNINWex.jpg1chqIz.jpg

Keyifli Oyunlar Dileriz

Rohan2

k2knt1c.png

ZcVLDA.png

Yalnız Dağda büyük ganimetler var. Loncana güven ve oraya hükmet.
    Burada eskiden cesur Ejderha Lordlarının savaştığı bir arena var.
    Arenada bulunan Ejderha Lordunu mağlup edin!
    Ganimeti loncanızla paylaşın ve gücünüzü ilan edin.
    Söylentilerden biri ise şöyledir; Ejderha Lordu arenayı terk ederken sandık bırakabiliyormuş.
    En fazla hasarı vuran lonca bütün drobun sahibi olacaktır.Loncanı topla ve saldırıya geç vakit kaybetme!
    Yalnız Dağ'ın Eşsiz müziklerini dinle! Savaş başladığında, etkinliğe özel bildirimi aktif olur.
    İster savaşa giriş yapabilir isterseniz de izleyici olarak girebilirsiniz.

Yakın zamanda içerik ve amacında yenilikler olacaktır.

Pazartesi

• Yalnız Dağ Arenası (20.00 - 21.00)

Çarşamba

Pazar

Yalnız Dağ Arenası Nedir?: https://bit.ly/2CQ21Mq

Keyifli, sağlıklı ve bol kazançlı oyunlar dileriz

dw7dnzo.png

Yanılsama platosuyla ulaşılan yeni ZÇ, TS Sürgün Mağarası üzerinden görevleri yaparak 30 günlük "Genişletilmiş Depo+" elde edebilirsin.
    Eğer görev yapmadan elde etmek istersen bu fırsat sana göre! İlk defa fırsatla birlikte bugün gelecek.

Unutma: "Genişletilmiş Depo+" kullanabilmek için "Depo Lisansı"na sahip olmalısın. Korkma bu görevi diğerlerinden ayrı olarak yapabilirsin.

Depo haznenize ekstra +6 sekme daha dahil edebileceksiniz. ZÇ, TS görevlerini yaparak depo genişlemesi nesnesi elde edebileceksiniz.

Süre 30 gün olup, 365 güne kadar istiflenebilecektir.

+ Depo görevlerini bitirip arındırma ile depo genişlemesini elde edebileceksiniz.

+ Depo genişlemesini kullanabilmeniz için Depocu'dan alacağınız iki görevide bitirip, "Depo Lisansı"nı okumalısın.

Genişletilmiş Depo+ elde etmek için görev serisi:

- Tapınak Müritleri - Seviye 110 (I.)

- Elvedin Mezhebi için - Seviye 110 (II.)

- Bahar-Taraji'nin İntikamı - Seviye 110 (III.)

Depo Lisansı elde etmek için görev serisi:

* Tüccar toplantısı - Seviye 120

* Depo Lisansı - Seviye 120