AvşarEli tarafından yazılan gönderiler

Aralıksız oyun için Rohan daima burada bütün haftaya yayılacak olan etkinlikleri kaçırma ve keyfini çıkar.
    Aynı zamanda resimde yazan kuponları kullanabilmek için acele et.

Bugün aktif olacak etkinlikler:

Sevgi Etkinliği: 17:00 - 20:00
    Yalnız Dağ Arenası: 19:00 ile 20:00 arası
    Fırsat Teklifi: 20:00 - 21:00
    Yıl Dönümü Etkinliği: 20:00 - 24:00

Etkinlik Detayları:
    Sevgi Etkinliği: http://bit.ly/2Pa6nkS
    Yalnız Dağ Arenası: https://bit.ly/2CQ21Mq
    Fırsat Teklifi: http://bit.ly/2Pa6nkS
    Yıl Dönümü Etkinliği: https://bit.ly/32xeP4U
    Yıl Dönümü Etkinliği: https://rohan2.global/anniversary-event

BİLDİRİMİ NERDEN YAPICAZ

Depo ve simyada sıkıntı yaşıyorum simya açtıgım zaman aktif değil diyor depoyu açtıgım zaman boş görünüyor
    Karakter ismi:FLakkaa,McGreGorr

KralARTHUR NINJASAV nessie 29.8 STR 22.6 HP SAVUNMA HATININJA BERSEKER ENGEL

istanbul razadör 28.9 str 23.0 hp savunma 18.0 savaşçı engel berserker okutulu

cqOMCel razadör 29.5 str 22.0 hp 17.4 savunma şaman engel berseker okutulu

ERRRRRRRRR ejderha 30.3 str 23.6 hp 18.4 savunma şura engel berserker okutulu

Rohan2 ekibine iyi çalışmalar dilerim

POSEDON Hesabımda POSEDON karakterimdeki depodaki itenlerim kayıp simyam calışmıyor 2BOSNA2 HESABIMDA 4ARES isimli karakterimdeki depoda olan sandıklar kayıp

Depoyu açtıgım zaman boş görünüyor

Karakter ismi: NIKLAY

ayrıca diğer bir çar OmaitaSintai çarım silinmiş durumda oyundan bu çarın olduğu hesaba giriş yapıyorum ama hesabın içi boş çarlarım yok bana bayrak seç diyor

Depo için şablon:
    Karakter ismi:J3raveHeartg9g1

KARAKTER İSMİ: ElizabetFARM
    KARAKTER İSMİ: Elizabet
    PETLE İLGİLİ TÜM BİLGİLERİ UNUTTUM VE BİLGİLER YAZMIYO KARAKTERE BAKIP KONTROL SAĞLARMISINIZ

karakterime giremiyorum yan karakterlere giriyor 120 level karaktere girmeye çalışınca oyundan atıyor.

Karakter ismi : ares1308g9g
    leveli :120

Depo için şablon
    Karakter ismi: 1. darkangel05 2. Mancheku
    Mordor oyuncusuyum.
    Depoları boştu girdiğimde ancak depoda neyin olup olmadığını hatırlamıyorum
    Kolay gelsin

karakter adı DanceDeviL depodaki itemler yok olmus simya da calısmıyor

Depo için şablon:
    Karakter ismi: HardShot

Ben yaklaşık 1,5 aydır oyuna girmiyodum petimin özelliklerini yazdım amabi tek hasarlarını biliyorum bide hangi kitap okutulduğunu diğerkerini hatırlıyorum canını bide savunması kaç oran olduğunu bilmiyorum 3 aşşa 5 yukarı yazdım ama ne kadar doğru olur bilmem

Merhaba karakterlerimin deposundaki eşyalar kayboldu. Karakterlerim: Photon,Dembe,RaymondRed,Eszett,MUFREZE,Liz

Benim depomdaki itemlerimin hepsi gitmemiş 5 6 item duruyordu diğerleri gitmişti onun dışında bide bineğim kostümlerimin süresi kaşmir paketi falan var asıl sıkıntı ise simyalarım çalışmıyor acil açıklamada bulunur destek olursanız sevinirim.

Depo için şablon:

Karakter İsmi:Heyyee
    Leveli:110
    Karakter:Savaşcı Bedensel

pet 156 level 28,1 atak 19 canavar 20 engel 20 berserker

Depoda ki itemlerim ve Pazar hesaplarımda ki sandıkla, birleşmeden sonra kayboldular.. Karekter isimleri..
    KeyZn, BAHAZAR1,Muzluu,Mochaa

Karakter İsmi: DoksanLWL
    Simya sorunu yaşadım kusursuz elmas ve yeşimi taktım çıkartamadım korkudan chardan çıktım. Depo komple boş baya bi item vardı birleşme öncesi video ve sonrasındaki videoyu ticket olarak size attım. Allah kolaylık versin.

Depo ve simyada sıkıntı yaşıyorum simya açtıgım zaman aktif değil diyor depoyu açtıgım zaman boş görünüyor
    Karakter ismi: IBooST LVL 115

Deposunda kayıp yaşadığım diger hesap, BayanSed

Depodaki itemlerimin hiç biri yok tamamıyla boş görünüyor ve simya çalışmıyor.
    Depo için şablon:
    Karakter ismi:Tharox 115 lvl savascı Mordor

Karakter ismi: notcuteg9g9

Petle ilgili sorun yaşıyorum ama petin özelliklerini hatırlamıyorum prizmatikti ama atağı 15-17 civarlarındaydı

Depo için şablon:

Karakter ismi: NemereSalih2
    Snakesalihg9g1
    nemeresaman1g9g1

karakter ismi: TaKVa34g9g1 (isimi henüz değiştirmedim sorun olmasın diye), simyalar çalışmıyor, depolar boş ve son çıkmadan önce 2 gün 9 saatlik 100 ep kuponu vardı loglardan kontrol edebilirsiniz şuan yok, en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum

yani mordor dan geçmiş olan başka charlarımda var fakat hepsinin deposu boş...

depo ve simya için sorun yaşıyorum, karakter adım: METINABI45
    diğer hesabım da: OLMAS

DEPO İÇİN ŞABLON :
    KARAKTER İSMİ : GaMeOwEr58

Depo sorunu
    kayakartal82

Bide simya sorunu var çıkarıp takamıyorum.

depo icin sablon :
    karakter ismi: KingLeo

2 Karakter ismi: KinqMAD

2 karakterimde deposu kayıp

Depo için şablon:
    Karakter ismi: K4R4GECE

ayrıca 2 gunluk kostum başlık ve 3 gunluk kahramanlık vardı bunlar da yok şu an 1 8 saat denıyordu ama bunlar da kaybolmuş olacak mı acaba bir çözümü ?

depom boş ve simyaları kullanamıyorum karakter adı: RedAlert23

lütfen yardımcı olun.

Merhaba, bildirimler için teşekkürler, yapacağımız bakımla sorunları toplu çözeceğiz. Bakım saati henüz belli değil, keyifli oyunlar dileriz.

Merhaba arkadaşlar, birleştirme aşamasında sadece ufak bir kısım oyuncularımızda pet ve depodaki itemlerde sorun çıkmış gibi görünüyor bize gerekli bildirimleri yaparsanız düzelteceğiz.
    Asılsız bildirim yapan oyuncuların hesapları kapatılacaktır. Bilmenizi isteriz ki yedeklerden kontrol ediyoruz doğru söyleyip söylenmediğine. Keyifli oyunlar dileriz.

Pet için şablon: (Eğer detaylı bilgi aklınızda yoksa pet ismi ve karakter ismi yazınız)
    Karakter İsmi :
    Pet İsmi :
    Pet Cinsi :
    Pet Leveli :
    Pet HP :
    Pet Savunma :
    Pet Atak :
    Pet Kitapları :

Depo için şablon:
    Karakter ismi:

Dipçe: Küçük bir bakımla beraber yaşanan iki sorundan etkilenen oyuncuların sorunu düzelecektir.

Güncelleme: Toplu düzeltim işlemi tamamlandı oyun aktif, sorunu devam eden olursa detayla birlikte konu altından belirtmesi yeterlidir. Keyifli oyunlar dileriz.

1W5fr7.png

(S1)Erebor, (S2)Mordor Birleşimi tamamlandı. Erebor(Rohan 1(Nisan 2017), Gondor(Eylül 2018) ve Isengard(Mart 2019) serverlerinin birleştiği server.)
    toplamda 3 serverin oldukça büyük verisini taşımakta Mordor da azımsanmayacak bir veriye sahip o yüzden bu süreç uzun sürecektir.
    Bu nedenlerden dolayı malesef birleştirme gecikti. Hafta içi ve hafta sonu yapacağımız etkinliklerle telafi edeceğiz.

Oyuna girişler 06:00'da aktif olacaktır.
    (Oyun iki saat kadar erken açılmıştır, keyifli oyunlar dileriz.)

Oyundaki süreli nesnelerin süreleri olduğu gibi devam edecektir, en fazla 1-8 saat arası geçmiş olabilir.

VD82X2.png

Oyuna giriş:
    Çakışan hesap id' lerin sonuna gyz1 eklenmiştir. Eğer oyuna girmekte sorun yaşarsanız hesap id sonuna eklemeniz yeterlidir.

Örnek kullanım: Birleşmeden önce hesap id: rohan123 ise birleşmede eğer çakışmışsa rohan123gyz1 olacaktır.

İsim çakışmaları:

Eğer oyunda isimleriniz çakıştıysa, oyuna girişte o karaktere 1 adet isim izi verilecektir.
    İsminizi dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Açık olan pazarlarınız kapatılmıştır, hediye paketinizden nesnelerinizi ve kazandığınız parayı alabilirsiniz.

Hafif statüde kapatılan (banlanan) hesapların hepsi aktif oldu.

VD82X2.png

+Erebor - Mordor birleşimi sonrası sunucu ismi ne olacak?
    Sunucu ismi Erebor olacaktır.

cgiTGn.png

8WgzJq.png

İkonlar üzerine geldiğinizde gerekli talimatları öğrenebilirsiniz.

7dOk8o.png

Eski Talimat:
    Rohan 1, Gondor ve Isengard serverlerinin birleştiği server.
    Eğer Rohan serverinde hesabınız varsa sonuna "g9gs9s" Gondor: "g9g" Isengard: s9s ekleyerek giriş yapınız.

Yeni Talimat:
    Erebor ile Mordor Yeni Birleştirme Talimatı: 2020
    Eğer hesabınıza giriş sağlayamazsanız sonuna: gyz1 ekleyerek girmeniz yeterlidir.
    Not: Bu işlemi sadece hesap id leri çakışanlar için geçerlidir.

%99.9 sorunsuz olarak birleşimi gerçekleştirdik. Çok nadir olarak aksaklığa denk gelmiş olabilirsiniz.
    Bu durumu bize bildirdiğinizde gerekli yedeklerden kontroller yapılıp tarafınıza geri dönüşü gerçekleştirilir.
    Asılsız bildirim yapmayın çünkü yedeklerde her şey gözükmekte, asılsız bildirim yapan oyuncuların hesabı süresiz kapatılır.
    Keyifli oyunlar dileriz.

Ana Sayfa: https://rohan2.global
    Forum: https://board.rohan2.global
    İnst: https://www.instagram.com/rohan2global
    Discord: https://discordapp.com/invite/E8Sn82y
    Tik: https://www.tiktok.com/@rohan2global

(S1)Erebor, (S2)Mordor Birleşimi başladı. Erebor(Rohan 1(Nisan 2018), Gondor(Eylül 2018) ve Isengard(Mart 2019) serverlerinin birleştiği server.)
    toplamda 3 serverin oldukça büyük verisini taşımakta Mordor da azımsanmayacak bir veriye sahip o yüzden bu süreç uzun sürecektir.
    İşlemler bittiğinde gerekli duyuruları yaparız onun öncesinde (şimdiden belirtmiş olalım) bir tarih sormayın.

İsengard sunucusuda birleştirme bitene kadar kapalı olacaktır. (İsengard aktif olmuştur.)

+İsengard' damı birleşecek?
    - Hayır, İsengard birleşmiyor, aynı kabinde bulundukları için birleştirme için yapılanlar İsengard'ın performansını etkileyecekti
    o yüzden işlemleri daha hızlı yapabilmek için İsengard'da bir süre bakımda olacaktır.

+Erebor - Mordor birleşimi sonrası sunucu ismi ne olacak?
    Sunucu ismi Erebor olacaktır.

İkonlar üzerine geldiğinizde gerekli talimatları öğrenebilirsiniz.

Eski Talimat:
    Rohan 1, Gondor ve Isengard serverlerinin birleştiği server.
    Eğer Rohan serverinde hesabınız varsa sonuna "g9gs9s" Gondor: "g9g" Isengard: s9s ekleyerek giriş yapınız.

Yeni Talimat:
    Erebor ile Mordor Yeni Birleştirme Talimatı: 2020
    Eğer hesabınıza giriş sağlayamazsanız sonuna: ryz ekleyerek girmeniz yeterlidir.
    Not: Bu işlemi sadece hesap id leri çakışanlar için geçerlidir.

oyuna sadece stres atmak için giren, Kemoterapi tedavisi alan CUNDA isimli karakter sahibi mustafa arkadaşım

Merhaba, görev alanım dışında fakat oldukça kötü bir durum eğer olay bu şekildeyse. Gerekli kanıtları bana mesaj olarak iletin ne yapabileceğimize bakalım veyahut Rohan2 olarak elimizden geleni yapalım. Arkadaşımızın bu zor zamanda mağdur olmasını istemeyiz. Beklemekteyim, arkadaşımızın tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.

Birleştirme çalışmalarından dolayı ileri tarihte yapma kararı aldık, böylelikle reklamlarımızı platformlarda aktif ettik ve katılımında çok olması ile birlikte daha eğlenceli bir turnuva olacaktır.

Ruh Taşı ++ (Sage Skill) önerim ile alakalı fikriniz ve Rohan2 takımının bu konu ile alakalı düşünceleri nelerdir?

Aylar oldu güncelleme geleli lakin çok nadir oyuncularda Sage mevcut ve çok büyük kısmı nesne market ile bu beceriye ulaştı...

@AvşarEli

Yeni içerikler yolda buralara entegresi sağlanacak. Özellikle oyunumuzda bir çok yeni nesne ve kostüm setleri var bunlar hem nesne markette hemde oyun içerisinde droplarda ekli değil. Çoğu zaman bu nesneleri Fırsat Paketine ekliyoruz. Yaklaşık 1 aydır Fırsat Paketine nadir olarak nesne markette olan nesne ekliyoruz. Eklediğimizde ise sadece bir set oluyor genelde. Yeni gelecek içeriklerde hem bu nesnelere ağırlık vereceğiz hem yeni drop yapısı yapacağız. Bazı nesnelerin değerini kaybetmemesi için sadece belirli veyahut bir zindana droplarını ekliyoruz. Keyifli oyunlar dileriz.

Dipçe: Yalnız Dağ, Ejderha Lordu Ganimeti (Sandığında) Ruh Taşı++ drobu eklidir.

Merhaba, eskisi gibi değil ufak bir iyileştirme yapıldı sadece, durumu yinede takımla görüşeyim. Eğer bir değişiklik olursa konu içerisinden güncellerim, ama dediğim gibi eskisi gibi değil sadece bir tık iyileştirme yapıldı. Keyifli oyunlar dileriz.

Yalnız Dağ Arenası

Arena ile loncaların oyundaki etkinliği artacak ve lonca faaliyetleri önem kazanacaktır.
    Yalnız Dağ için düşünülen diğer çalışmalar ise hikayeye uygun şekilde zindan ve farm haritası olacaktır.
    Yalnız Dağda büyük ganimetler var. Loncana güven ve oraya hükmet.
    Burada eskiden cesur Ejderha Lordlarının savaştığı bir arena var.
    Arenada bulunan Ejderha Lordunu mağlup edin! Ganimeti loncanızla
    paylaşın ve gücünüzü ilan edin. Söylentilerden biri ise şöyledir;
    Ejderha Lordu arenayı terkederken sandık bırakabiliyormuş.
    En fazla hasarı vuran lonca bütün drobun sahibi olacaktır.
    Loncanı topla ve saldırıya geç vakit kaybetme!

Yalnız Dağ Arenasına sadece seviye 100 ve üzeri lonca üyeleri katılabilir. Ejderha Lorduna en çok hasarı vuran loncanın üyeleri drobun sahibi olacaktır.
    Loncası bulunmayan hiç bir oyuncu içeri giriş yapamayacaktır. Yalnız Dağ Arenasında elde edilebilecek nesnelerin çoğu sadece buraya özeldir.

Her gün 20:00 - 21:00 bandlarında, değişen saatler fakat bu aralıkta aktif olacaktır.
    Yalnız Dağ Arena girişleri açıldığında Event sekmesinden kontrol edebilir ve giriş yapıp doyasıya savaşabilir, ödülün sahibi olabilirsiniz.

Işınla: Yalnız Dağ Arenasına girmek isteyen herkes bu butonu kullanabilir.
    İzlemek istiyorum: Eğer izleyici olarak girmek istiyorsanız bu modu kullanabilirsiniz.

Yalnız Dağ Arenası Görünüm;

İki ucuna rastgele olarak lonca üyeleri ışınlanır, ortada ise Ejderha Lordu yer almaktadır.
    Arenadaki amaç Ejderha Lorduna lonca olarak en fazla hasarı vurabilmektir.
    Bu rekabette diğer loncaları engellemek için kıyasıya rekabete girmeniz ve onların hasarını engellemeniz ödülü kazanma şansınızı artıracaktır.

Haritaya giriş;

Yalnız Dağ Müziği;

Ejderha Lorduna hasar vermeye başladığınızda hasarlarınız yüzde % olarak mini harita altındaki tabloya yansıyacaktır.

Diğer loncalara engel olarak ödülü kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Ejderha Lordu;

Ejderha Lordu'nun bir çok bağışıklığı bulunmaktadır;

Sersemletmeye karşı bağışıklı şansı
    Zehirlemeye karşı bağışıklı şansı
    Yavaşlamaya karşı bağışıklık şansı
    Kritik vuruşunuzu kırma şansı bulunmaktadır.
    Delici vuruşunuzu kırma şansı bulunmaktadır.
    Kılıç vb. karakter silahlarına karşı %40 savunma şansı bulunmaktadır.

Ejderha Lordunun tılsımı Şimşek fakat Şimşek Tılsımı gücünü kırma şansı bulunmaktadır.

Ejderha Lordu mağlup edildiğinde en fazla hasarı vuran loncaya drobu atar ve ardından lütuf olarak sandığını bırakır.

Ejderha Lordunun Sandığı;

Ejderha Lordu, drobunun yanı sıra içerisinden değerli nesneler elde edebileceğiniz bir sandık bırakacaktır.
    Sandığı kısıtlı süre içerisinde kesip ödülü loncanızla paylaşabilirsiniz.
    Sandık ödülü sadece kazanan loncaya verecektir.

Ejderha Lordu mağlup edildikten sonra sandığı bırakır ve sandıktan da ödülünüzü keserek alırsınız.

Düşen nesneler test serverden olduğu için üstü çizilmiştir.

Yalnız Dağ Yerlisi;

Ejderha Lordunun Sandığını kestikten sonra Yalnız Dağ Yerlisi belirecektir;

Yalnız Dağ Yerlisi ile alışveriş yapabilir, cube den nesne dönüşümü yapabilirsiniz.
    İlerleyen günlerde ise Yalnız Dağ senaryosuyla birlikte zindanı ve farm haritası gelecektir.
    Yalnız Dağ npc lerinden gerekli görevleri alabileceksiniz.
    Unutmayın Ejderha Lordunu mağlup ettikten sonra sadece 10 dakikanız vardır.
    Sistem her dakika kalan süreyi duyuru olarak gösterecektir, ardından herkesi köyüne gönderecektir.

Arındırma;

Arındırmadaki nesneler ön görüntülerdir, bu nesneler ve daha fazla sadece Yalnız Dağ'dan elde edilebilecektir.

Arındırma Nesneleri;

Yalnız Dağ Sikkesi Yalnız Dağ ahalisine bu değerli madeni parayı vererek alışveriş yapabilirsin.
    Ejderha Lordu Küresi Yalnız Dağ ahalisine bu değerli madeni parayı vererek alışveriş yapabilirsin.

Yeni Pelerin modelleri 3 adet ve +1 yeni çanta modeli;

Oyun içi görüntü;

Gece Pelerini (basit) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %1'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Gece Pelerini (zarif) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %5'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Gece Pelerini (asil) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %10'unu emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Gece Pelerini (kişiye özel) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %11~30'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Büyülü Pelerin (basit) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %1'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Büyülü Pelerin (zarif) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %5'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Büyülü Pelerin (asil) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %10'unu emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Büyülü Pelerin (kişiye özel) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %11~30'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Altın Pelerin (basit) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %1'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Altın Pelerin (zarif) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %5'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Altın Pelerin (asil) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %10'unu emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Altın Pelerin (kişiye özel) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %11~30'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Çam Agacı Çantası (basit) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %1'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Çam Agacı Çantası (zarif) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %5'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Çam Agacı Çantası (asil) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %10'unu emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.
    Çam Agacı Çantası (kişiye özel) Bu sırt çantası kullandığın silah veya zırha ait bonusun %11~30'ini emer. Sadece Yalnız Dağın çorak topraklarında bulunabilir.

Ejderha Lordları ve Yalnız Dağ topraklarından değerli güç yüzükleri, madalyonlar.

Targen Madalyonu Sadece güçlü lonca ve müridlerine hizmet eden madalyondur. Ejderha madalyonları bu topraklarda çok önceden beridir, hüküm süren Ejderha Lordlarının güç kaynağıydı. Yalnız Dağ boş ve çorak hale geldiğinden beridir bu madalyonları sadece güçlü lonca ve liderleri elde edebiliyor. +3000 Max HP, +15 Yarı insanlara karşı güçlü, +%45 hasar, +%25 saldırı hızı, +%25 büyü hızı, +%10 HP ve +%10 SP kazandırır.

Mihren Madalyonu Sadece güçlü lonca ve müridlerine hizmet eden madalyondur. Ejderha madalyonları bu topraklarda çok önceden beridir, hüküm süren Ejderha Lordlarının güç kaynağıydı. Yalnız Dağ boş ve çorak hale geldiğinden beridir bu madalyonları sadece güçlü lonca ve liderleri elde edebiliyor. +3000 Max HP, +%50 EXP, +%40 hasar, +%30 saldırı hızı, +%30 büyü hızı, +%10 HP ve +%10 SP kazandırır.

Tarumar Madalyonu Sadece güçlü lonca ve müridlerine hizmet eden madalyondur. Ejderha madalyonları bu topraklarda çok önceden beridir, hüküm süren Ejderha Lordlarının güç kaynağıydı. Yalnız Dağ boş ve çorak hale geldiğinden beridir bu madalyonları sadece güçlü lonca ve liderleri elde edebiliyor. +3000 Max HP, +15 Yarı insanlara karşı güçlü, +%50 hasar, +%25 saldırı hızı, +%25 büyü hızı, +%10 HP ve +%10 SP kazandırır.

Ejderha Lord Yüzüğü Ejderha Lordu Gortrit'e ait bir yüzük. Yalnız Dağın sunduğu sayısız kadim nesnelerden biri, kullanan kişi Ejderhalara hükmetme dışında yoldan çıkmış Ejderha Lordlarınada hükmeder ve gücünü düşürür. Max HP +3000, Yarı insanlara karşı güçlü +15, Saldırı Değeri +%50, Saldırı hızı +%25, Büyü hızı +%25, Yarı insan saldırılarına karşı savunma şansı %20

Diğer nesneler;

Ejderha Lordu Sandığı Yalnız Dağın Lordundan bir lütuf değerli bir sandık! İçerisinde oldukça değerli nesneler var ve bu nesnelerin çoğu sadece Yalnız Dağda elde edilebilir. Bu sadece bir Başlangıç Yalnız Dağın kapıları zorlanmaya başlandı..
    Ejderha Lordu Kostüm Sandığı Ejderha Lordu, galip gelen loncaya ait bir sandık bırakır bu ganimetten elde edilen ekstra bir ödül sandığı. Rastgele bir cinsiyet ve karakterde kostüm elde edersin. İçerisinde Yalnız Dağda üretilen kostüm var.

Gelen kostüm setleri;

- Ejder Lordu Kostümü ve silah setleri
    - Mithril Kostümü

Düzeltme ve iyileştirmeler;

- Zodyak Tapınağında bir kaç iyileştirme yapıldı.
    - Yili Kayısı Vadisi arındırma, kemer üretiminde meydana gelen sorun çözüldü.
    - Hidra gücüyle ilgili gelen bildirimlerden dolayı gücünde biraz iyileştirme yapıldı.
    - Bazı kostüm modellerinde iyileştirme yapıldı.
    - Fırsat habercisi nesne önizleyebilmek için küçük bir eklenti yapıldı.
    - İçine girilen bir kaç npc için bu durum düzeltildi.

Dipçe: Erebor ve Mordor birleşimi için çalışmalara başladık.

Diğer ayrıntılar için konu içeriği güncellenecektir
    Keyifli Oyunlar Dileriz
    Rohan

Erebor toplamda 3 serverin oldukça büyük bir verisini taşımakta Mordor da azımsanmayacak bir veriye sahip, bu konuyla ilgili henüz kesin bir kararımız yok. Bahsettiğim veri çokluğundan dolayı kararı verip uygulamamız gereken adımlar için yeterli zaman diliminine ihtiyacımız var. Birleştirmenin bir çok açıdan avantaj ve dezavantajları var, bunlara bağlı olarak riskler var. Kesin bir karar aldığımızda gerekli duyuruları yapacağız. Keyifli oyunlar dileriz.

Birleştirme için ön karar çıktı arkaplanda hızlı ve sorunsuz birleştirme için çalışmalara başladık, bu yüzden sıradaki güncelleme paketi biraz aksayabilir. Aynı zamanda tüm serverlerimiz için reklamlarımız devam ediyor. Keyifli oyunlar dileriz.

Erebor toplamda 3 serverin oldukça büyük bir verisini taşımakta Mordor da azımsanmayacak bir veriye sahip, bu konuyla ilgili henüz kesin bir kararımız yok. Bahsettiğim veri çokluğundan dolayı kararı verip uygulamamız gereken adımlar için yeterli zaman diliminine ihtiyacımız var. Birleştirmenin bir çok açıdan avantaj ve dezavantajları var, bunlara bağlı olarak riskler var. Kesin bir karar aldığımızda gerekli duyuruları yapacağız. Keyifli oyunlar dileriz.

Kralı Yakala etkinliği aktif edilmiştir. Hafta içi ve hafta sonları birbirinden bağımsız özel eventler sizlerle olacaktır.
    Rohan oynamanın tam zamanı! Her gün eventlerle dolu dolu eğlenerek zaman geçirmeniz için buradayız.
    Event bitimine kalan süre: 2 saat

Merhaba,

"Kralı yakala" geri döndü! Heyecanlı kart oyunu "Kralı yakala" beyin hücrelerine meydan okuyor ve
    yeteneklerini bronz, gümüş veya altın gibi değerli kraliyet ganimetiyle ödüllendiriyor.
    Canavar avına çıkı ve kral kartlarını topla ya da nesne marketteki kart kutularını al ve hemen başla!

Oyun başlangıcı
    Canavar avına çık ve kral kartlarını topla. 25 kart ile bir tur Kralı Yakala oynayabileceğin bir kral destesi oluşturursun.
    Nesne Market'teki kart kutuları da çok sayıda kral kartı içeriyor.

Oyun hedefi
    Mümkün olduğu kadar çok kart aç ve puan topla. Tek seferde 100 puan almak için son oyun hamlende kral kartını tek bir hamlede yakala.
    En az 10 puan alırsan, oyunun sonunda ödülünü etkinleştirebilirsin.

İlgili sayıda sandık kazanmak için her oyunda bir defada en fazla 5 kral destesi kullanabilirsin. Lütfen dikkat:
    Oynadığın kartların sayısı belirlenmiş olup, bundan dolayı değişmez. Kullanılan kral desteleri oyun başladıktan sonra iade edilmez.

Nasıl oynanır

* Daima en düşük kartla başlarsın. Bir ok sana hangi kartın seçilebilir olduğunu gösterir.
    * Bir tıkla bunu "Kartım" penceresine yerleştirirsin. Aynı değerdeki kartlar bir sonraki hamlede otomatik olarak kaydırılır.
    * Oyun alanındaki herhangi bir kapalı kartı çevir ve kendi kartınla karşılaştır.
    * Kartın daha yüksek ise: Açılan karta göre puan alırsın ve oyun alanından bir kart daha açabilirsin.
    * Kartların değeri eşit ise: Puanları alırsın ve oyun hamlesi sona erer. Destenden yeni bir kartla devam edilir.
    * Kartın daha düşük ise: Puan almazsın. Oyun hamlesi sona erer ve yeni bir kartla devam edilir.
    * Kartın 5 ise: Kapalı bir 5, açılan kartınla doğrudan bitişik ise, senin kartın toplanır. Bu oyun hamlesi sona erer ve sen puan almazsın.
    * Kartın Kral K ise: Tam bir hamlede oyun alanında kralı yakala ve bir defada 100 puan al. Bu hamleden sonra oyun sona erer.
    * Bingo: Bir sıradaki tüm kartları açarsan, 10 ekstra puan alırsın.
    * En az 10 puana ulaştığında, ödülünü "Ödülüm" butonu üzerinden alabilirsin.

Kartlar
    * Değeri 1 olan kart şunu yakalar: 1
    * Değeri 2 olan kart şunu yakalar: 1, 2
    * Değeri 3 olan kart şunları yakalar: 1, 2, 3
    * Değeri 4 olan kart şunları yakalar: 1, 2, 3, 4
    * Değeri 5 olan kart şunları yakalar: 1, 2, 3, 4, 5
    * Değeri 5 olan kart şunları yakalar: 1, 2, 3, 4, 5
    * Değeri K olan kart şunu yakalar: K

Puanlar
    * Açılan kart 1 ise: +10 puan
    * Açılan kart 2 ise: +20 puan
    * Açılan kart 3 ise: +30 puan
    * Açılan kart 4 ise: +40 puan
    * Açılan kart 5 ise: +50 puan
    * Açılan kart K ise: +100 puan
    * Bir sıradaki kartların tümü açılmış ise: +10 puan

Lütfen dikkat
    * Kral ganimetinde başka kral desteleri olabilir. Sonrasında tüm kral kartları ve desteleri kaybolacağı ve
    bu durumda elin boş döneceğin için ödülünü mutlaka etkinlik bitmeden önce aç.
    * Kralı yakala oynadığın esnada haritayı terk etmen veya oturumu kapatman durumunda ödülünü kaybedersin.

Keyfini çıkarın

Loncalar için yeni savaş sistemi ve alanı hazırlanıyor;

İyileştirme, düzeltme ve yenilikler;

- Profil sisteminde bir kaç iyileştirme yapıldı.
    - Pet efsun değiştirmede yaşanan bir sorun giderildi.
    - Bütün bölümlerde sandık droplarında iyileştirme yapıldı.
    - Hidra'nın savunma özelliğinde biraz iyileştirme yapıldı.
    - Cumartesi günü uzun zamandır beklediğiniz won masası isengard bölümümüzdede aktif olacaktır.
    - Nadir olarak oyundan atılmanıza ve takılmanıza neden olan bir hata düzeltildi.
    - Loncalara özel sistem altyapıları eklendi, test aşamasından sonra aktif olacaktır.
    - Yayıncılara özel sistem altyapısı eklendi, test aşamasından sonra aktif olacaktır.
    - PM ekranında iyileştirmeler yapıldı.
    - Profil sisteminde bir takım iyileştirmeler yapıldı.
    - Kara Ejderha seti için cevher bir kaç droba daha dağıtıldı.

Diğer ayrıntılar için konu içeriği güncellenecektir
    Keyifli Oyunlar Dileriz
    Rohan