lDeathWing
Aule tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hakaret, küfür, tehdit, karalama ve ailevi değerlere küfür ve hakaret.

-
Saflık derecesini işaretlenmediği için hata veriyor olabilir mi ? Bende işaretlediğimde hata vermiyor fakat sınıf işaretliyken mata düşürüyor

Bende arkadaşım gibi düşünüyorum nihayetinde 2 kusursuz basıyorsun yanarsa biri gider biri kalır düz mantık yani ama yeni sistemi kabullenmek biraz zor olacak gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı.
Teşekkürler. @Anthea -
Videoyu bizimle paylaşırmısın?
Tabi.
-
Başarılı bir video, elinize sağlık

Teşekkür ederim.
-
Çok coskulu ve eğlenceli bir video olmuş ellerinize sağlık Dwarves'ten daha azı beklenmezdi zaten :)) Böyle çalışmalarınızı gördükçe size saldırmak için uğraşanlara daha çok gülüyorum. Onlar kendilerini parçalarken sizin keyfinize bakıyor eğleniyor olmanız suratlarına çarpan bir gerçek. Yıkılmaz tahtınızda başarılarınızın devamını dilerim

Artık onlar hakkında konuşmaya bile gerek duymuyorum herkesin kalitesi belli, güzel yorumun teşekkür ederim.
-
2 tane 1,1 müko safirim mat bölümündeydi hizlı arındırırken onlada heba olduuu böle işmi olur yaa
1-1 Kusursuz safirlerimizi kaybettik biz de ancak yapılabilecek bir şey yok daha dikkatli olmalıydık mitsi ilk saatlerde çok kafa karıştırıcıydı.
-
2 adet Kusursuz elması üste attık 1 mat elmas verdi bilginiz olsun videosu da mevcut isterseniz paylaşabilirim.
-
-
-
Her zaman ki gibi video çok iyi, full farm setlerin çıkamadığı zodyakta 3 günde bukadar sandık kasmak her baba yiğidin harcı değil. Dwarves ailesi, ailemizin eline sağlık.

Ağzına sağlık kardeşim.
-
Global'in ilk Zodyak yapabilen loncası olarak 3 günlük bir emek ile 165 adet Altın Zodyak Sandığı, 2 adet Aureolin Hazinesi, 2 adet Aventurin Hazinesi ve 2 adet Yıldız Hazinesi açımı sizlerle. İyi seyirler.
-
Güvenli pc aktif değil ise bir işlem yapılmaz. Fakat, discord adresimizi ziyaret ederek yetkili arkadaşlara bu durumu ve eliniz de ki bilgileri iletin.
Discord: https://discordapp.com/invite/r2T5D35Global'de Güvenli pc ne zaman aktif olacak?
-
Aynı sözleri ben söylemem çünkü ben aklım beş karış havada gezmiyorum genç. Ettiği küfürler rahatsız etti ve attım hepsi bu muhalefet olma dalgana bak.
-
-
10-0 !? 8-0 !? Sakin ol yahu ne yapıyorsun bu kadar sert davranma haşin çocuklara. Yaşam kısmına o kadar çok güldüm ki anlatamam Si Portalındaki Uğur Böceklerine basıyoruz yaşamı bunlar da kendilerine basılıyor sanıyor
Müzik, akış ve sonuç mükemmel eline koluna sağlık.
-
Boş muhabbet çeviren ahlaksız insanın tekisin neden 15 saat chat blok yedım konudaki '' ama kardeşim bak o küfürü herkes akıl edıp sövemez yanı burdakı keskın zekayı alkışlayın '' cümleni okuyarak bunu herkes anlayabilir. Ailen vermediyse sana bu ahlakı burada kimse sana bunu veremez çünkü gerizekalılık bile belli bir ölçüde zeka gerektirir.
-
Bu ss'de ettiğin küfür için utanman gerekirken boş boş konu açıp insanların aklını karıştıracağına sessizce hatam nerede diye düşünmen gerekiyor ayrıca hareketlerine dikkat et telafisi olmayacak muhabbetler çeviriyorsun yönetimi karalamak gibi. Çok merak ettiğinden anlatacağım dışarıdan bakanlar için yanlış anlaşılma olmasın diye bu açıklamayı yapıyorum, daha birbirinizden haberiniz yok, GM hesabında bulunan @Poet kural ihlaliyle alakalı bir durumdan dolayı beni yanına çekti dün OneVordex(Phantaso) ve Frome isimli arkadaşları çektiği gibi, hile kullanıp ama yakalayamadığımız birini yakaladık(linki aşağıda vericem) ayrıca Phantaso'nun ettiğin şikayetten dolayı uyarmak için yanına çekti. Sen chat blok yediğin için saracak yer arayacağına aklını başına al sataşmadan oyununu oynamanı tavsiye ederim.
-
-
Demek ki görevi bitirecek nesneyi ejderden elde edememişsin. Ejderi kesmeye devam etmelisin.