Güzel bir video olmuş elinize sağlık.
Teşekkürler.
Güzel bir video olmuş elinize sağlık.
Teşekkürler.
Merhaba, gerekli cezai işlem yapılmıştır.
Hocam bu arkadaşa cezai işlemin uygulandığını yazmışsınız ama eleman bağırma da saydırmaya sektirmeye devam ediyor? O kadar kural ihlali cezası olarak ne işlemi yapıldı acaba öğrenebilir miyim?
Kara Büyü
Zehirli Bulut
Kılıç Darbesi
İyileştirme Şamanın buff özelliğinde Yüksek Saldırı ve Hız(Büyü Hızı) Ejderha Gücünün verdiği Yansıtma, Kutsama ve Ejderha Yardımı gibi ölmedikçe veya +15 saat üzeri oyunda kalmadıkça gitmiyor ama Hız skili 10-15 dakika gibi bir sürede Büyü Hızı(Hız) kayboluyor ama Hareket hızı ve Yüksek Saldırısı kalıyor, bonusu efekti de duruyor. Sadece Hız skilinin verdiği b.hızı özelliği yok oluyor. Timing hatası var.
Bir tane daha görüntü bugu var ve bunu oyunda çift suralı satılır sadece teklif alınır serverde tek vs. vs. gibi cümleler kurarak satış yapmaya çalışıp insanları dolandırmaya çalışanlar var o yüzden atıyorum diğeriyle beraber aradan çıkarılabilirse harika olur.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Kara Büyü, İyileştirme Şamanın, Bıçakçının Zehirli Bulutu ve Zihinselin Kılıç Darbesinde mesafeyle alakalı bir sorun var. Skilin max atış mesafesinde kadar çıkılıp atıldığı zaman işlemiyor. Bir miktar yakınlaşmak gerekiyor işlemesi için. Mesafeleriyle alakalı bir sorun var bu videoyu bir karakter üzerinden çektim. Eğer isterseniz diğer karakterleri de çekebilirim.
Forum sıfırlandığı için bir konu altına devam edemedim. Fazla olursa belki dikkat çeker diye tek başlık altında toplamak da istemedim açıkçası ama sorun değil öyle yaparım teşekkürler.
Evet bende ilettim çok önemli bir sorun olmadığı ve bakımda halledilebileceği tarafıma iletildi ancak bakım notları arasında göremediğim için tekrar hatırlatmak istedim belki araya kaynamış olabilir diye. Teşekkürler.
Bildirimin için teşekkür ederiz.Gerekli düzenlemeler en kısa sürede yapılacaktır.
Teşekkürler.
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gerekli inceleme yapılacaktır.
Teşekkürler.
Aquarus silah fişlerinin çıktığı sandıklardan sadece '' Aquarus Yelpazesi '' çıkmıyor bilginize.
Ateş, Buz ve Yeşim Anka kuşlarında olan bir hata var video almayacağım çünkü her kim denerse denesin bilgisayarı ne kadar iyi de olsa aynı sorun ortaya çıkıyor. Herhangi bir Ankaya yakından bakarsanız eğer ekran öyle bir yavaşlıyor ki kiminin ekranı donuyor kiminin ekranı yavaşlıyor. Video almadım eğer deneme zahmetinde bulunursanız çok makbule geçer. Düzeltilmesi gereken bir hata olduğunu düşünüyorum teşekkürler.
At daha çok bir yerden bir yere hızlı gitmek için kullanılıyor veya seri atak için, gördüğünüz gibi seri atak için atta dahi olsanız vuruşlarınızı slotlar basitçe engelleyebiliyor, gereğinin yapılacağına şüphem yok ancak lütfen es geçmeyin önemli bir konu.
- Bir de düşük level de envantere verilen binekte bir sorun var. Slotlar karaktere vurdukça karakter atın sağına doğru kayıyor, görüntü hatası var. Oyuna yeni başlayan biri böyle şeylere dikkat eder görüntü her şeydir bilginiz olsun.
Alev Kral'ın çıktığı lokasyon da hata olduğu düşünüyorum gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyorum her chde en az 15 dk. alev kral aramakla uğraşılıyor bilginize.