- Merhaba iyi günler öncelikle böyle bir problemle sizlerle görüştüğüm için çok üzgünüm ve rahatsız ettiğim içinde kusura bakmayın ama bir sonuca alamadığım için ve etik olmadığı için sizlerede yazmak istedim. Ben oynu 2 aydır oynuyorum o sırada kuzenimde oynuyordu ama hesaplarımız farklıydı ve kuzenim hesabında oynu bıraktığı zaman baya oluyor bırakalı wonlarını yasaklı sitelerden satışını gerçekleştirmiş ve benim bilgim dahilinde olan bir şey değil ve ardından oynamayı bırakıp hesabını bana verdi bende şaman olduğu için kutsama yapsın diye aldım ve 2-3 gündür kasıyordum bugün bütün hesaplarım ban yedi kendi şahsi hesabımda ardından Destekle görüştüm ve şunu söylüyorum ben yapmadım ip lerden bakabilirsiniz diyorum ve şöylede bir şey var örneğin ben bi loncaya gidip yasaklı siteden won satışı yaptığım hesabı ona satsam onunda mı bütün çarları kapanıcak diyorum destekteki arkadaşlarda evet diyor bu adaletli değil ve bizim görüşmemizin sonunda şu dedin başkasının hesabını kullanmanız yasak ama bir yaptırımı yok hesap çalınırsada mesuliyet sizlere ait dendi ve biz baya konuştuk olayın başında dc den görüntü açtım ve normal siteden aldığım epleri vs de gösterdim çünkü benim yasaklı sitelerden alışveriş yapsam mantıken buralardan niye ep alıyım bunuda kanıtlıyorum kuzenim gelsin o pc sine bağlanın göstersin dedim vs sonucunda bir şey yapamayız diyip dc den attılar ardından kuzenim geldi ve bunları kendisinin yaptığını o olayda onun bir sucunun olmadığını vs de söyledi ve destekki arkadaş şunu söyledi şimdide biz won satışından kapatmadık başkası hesabını kullandı diye yaptık dedi farklı şekilde o zaman şunuda diyebilirim çok ünlü youtuberlarda arkadaşlarının hesaplarına giriyor herkes banlanmalı benim amacım parasında değilim onuda geçtim ben bir emek vermişim o zorumda gidiyor ve haksız yere bu başıma gelmesi zoruma gidiyor inanın benim bilgim olsa değil çara girmek o hesabı direk silerdim ana hesabımda değil zaten ama emeklerim gitti lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz en azından bir 5 dk dc üzerinden görüşme şansımız var mı .