Aykutc41 tarafından yazılan gönderiler

Merhaba Rohan2 Yönetim Ekibi,

Dün ormanda kasılırken kolaylık sağlaması amacıyla SteelSeries faremin kendi makro özelliğini kısa bir süreliğine "Cesaret Pelerini" için kullandım. Ancak bir oyuncu arkadaşımın uyarısı üzerine; Ejderha Parası (EP) ile satılan bir eşyanın işlevini dışarıdan bir donanım/yazılım ile yapmanın oyun kurallarına aykırı olduğunu ve haksız rekabet yarattığını fark edip makroyu derhal kapattım.

Bugün oyuna normal bir şekilde girip simyalarımla ilgilendim, hiçbir sorun görünmüyordu. Ancak bilgisayar başından kısa süreliğine ayrılıp geri döndüğümde görseldeki gibi cihazımın Thick AC tarafından kalıcı olarak yasaklandığını gördüm.

Durumu destek ekibi ile görüştüğümde, makro kullanımının yasak olduğu belirtildi ancak hatamı anladığım için başka bir hesap açarak oyuna yeniden devam edebileceğim söylendi.

Yaşadığım Asıl Sorun: Destek ekibinin iznine rağmen, mevcut bilgisayarımdaki HWID (Donanım) engellemesi nedeniyle yeni bir hesap açamıyor ve oyuna giriş yapamıyorum. Başka bilgisayarlardan hesaplara erişim sağlayabiliyorum ancak kendi ana cihazım tamamen bloke olmuş durumda.

Discord Konusu: Destek ekibi bana yardımcı olmak adına beni Discord sunucunuza davet etti. Fakat bildiğiniz üzere Discord şu an ülkemizde yasal olarak erişime kapalıdır. Oyundaki kurallara nasıl riayet ediyorsam, ülkemizin kanunlarına ve yasaklarına da aynı duyarlılıkla yaklaştığım için VPN veya benzeri yollarla Discord kullanmıyorum. Bu sebeple sorunumu mecburen buradan, forum üzerinden sizlere iletmek durumunda kaldım.

Yaptığım kural ihlalinin farkındayım ve destek ekibinin de bana sunduğu şans doğrultusunda tamamen kurallara uygun şekilde, yeni bir hesapla temiz bir başlangıç yapmak istiyorum.

Sizlerden ricam, yeni bir hesap açıp oyuna dönebilmem için mevcut bilgisayarıma (DESKTOP-92843FH) uygulanan donanım banının kaldırılmasıdır.

İlginiz, anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut

Ekler

Ek: (Ekran görüntüsü)