Yakınlardayım dedin adres sordun bende o vakitler arası geçeğim yeri söyledim sana keşke az olaydında doğruları konuşaydın veled, az daha ufak atayım sen yersin sana fazla bile gelir
DIQDATOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
sen olsan olsan asgari ücrete çalışan bir şirketin elemanı olursun kardeşim

Ne kardeşi lan ağzına o kelimeyi birdaha alma veled , asgari ücret konusunda kişi kendinden bilir işi derler , gelecen görecen bir bakacan neymiş değilmiş
para muhabbeti yapmayı sevmem ama paçavrasınız imalatın ne demek olduğunu bilmeyip istediği tarafa çekecek kadar ıqsuzsunuz 
-
Asansörünün adını senin zamanında düşman olup şuanda kankan olan söylemişti paşam nasıl miğde varsa sizde şaşıp kalıyorum ben her zaman arenadayım senide bekliyorum gerçi çıktığında 1.3 pet kullanıyosun diye ağlıyosun kullanmadığım halde büyüde gel abisi
Büyüde gel diyor laflara bir bak liseli ergen ya Asansörün adı değil ilk okul mezunu cahil cühela asansör motor imalatı firmamın ismi , benim zamanında düşman olup dost olduğum adamlar değil senin gibi sözde erko herkesin isteyip aldığı bir firma ismiydi aslan parçası benim gizli saklım yok anladın sen yerse

-
[media]
[/mediaAsansör butonu kulenin önünde kafana basıp gönderdiği videoyuda koysana köye kaça kaça gidip pm blokladığın videoyuda koysana askerden gelmiş kim hangi tuşa basmış bir bakalım

Videoya öyle 2 skil çekmekle olmuyor 7-2 spaceyle hasar çıkarmaklada olmuyor beni dellendirme insanların yüzüne bakacak halin kalmaz ufaklık ...
-
Veled Senin Ereborda
Tek Bec hee XD Asansor Bızde Tek Bec varken Karalı ıtemlerı takıp kacan benmıydım =) Ata bınıp tuyen hahaha keske o tek bec zamanına gerı donsek
Velet senin elinde tek bec varken ben valinordan ort becle geldim lale 1 hafta sonra bec büyü yarı zırh vardı kuşağımda 1 ay yalvardığın almaya çalıştığın itemi bildin mi korkiiii , Aklını alırım korki taşın üstünden çıkamadığınız günleri kulenin önünde tek tek kaçtığınız günleri unutma kışlamam ben basar geçerim

-
tek skillik asansör xd büyümüşte video atar olmuş

Tek skillik derken ufaklık senin üstüne giyemediğin zırhı ben kuşağa basıyordum bec büyü yarı itemi dün gördünüz daha düne kadar tek bec takılıyordunuz lale
Sen git Ort çöl canavarlı silahtan geçtiğin itemlerin kutlamasını yap ufaklık ... Video çekmeye yeni başlamadım , yüklemeye yeni başladım .Geçmişe dönük istersen sana bir klip yapayım ufaklık

-
seni asansöre bindiririm düğmelerine basarım canım kardeşim güncellemen yeni geldi heralde 1 hafta geriden geliyosun
Sende keşke öyle bir yürek olsa 1 senedir onlar öyle mesajdan yazmayla olmuyor aslan parçası çaya çorbaya hepinizi beklerim
Detay: Firmamın ismini 1 senedir biliyorsunuz... ufaklık 
-
Her karakterimle tokat xd
Velet boş yapıp durma işine bak 20k spacelerine video yap beni dellendirme ufaklık ...
Maymun videosu felan editlemeye çalış vasıfsız ...
İyi bir çocuk olursan sana DICKDATOR item tanıtımı videosu çekecem gözün çar görsün ...
-
Arkadaşı tebrik ederiz fakat Ony hakkında yorum yazarken kelimeleri seçmenizide şiddetle tavsiye ederim. Emeğinize sağlık. Uğraş verilen emek çekilen çar tebriği sonuna kadar hakediyor.
Engin Bey öncelikle tebrik dilekleriniz için teşekkür ederim ...
Ony kimdir değildir biz bilmeyiz saygı gösteren herkese saygım sonsuzdur bunu en iyi sen bilirsin , (ŞİDDETLE) tavsiye edilecek bir durum söz konusu bile değil konuşmalarda ama benden bir tavsiye sanırım ben biraz haylaz bir karakterim yapma denilen şeyleri yapmayı seviyorum ...
-
%40 fazladan hazar veren Tapınak Armasına göre normal. Yine de Başarınızdan dolayı tebrik ederim.
1-Tapınak Arması %40 vermiyor hasarı %10 veriyor
2-Tapınak Arması nesneye sadece bana gelmiyor herkes çekiyor ...
3-Sizde böyle hasar vuran varsa paylaşsın doya doya izlerim çar burda oyun burda...
4-Oyunla ilgili bir sıkıntınız olursa yetkililer gerekli açıklamayla düzeltiyorlar tapınak arması oyunu bozuyor diyorsanız kaldırılabilir No Problem ...
5- Tebrik Edebildiğinize Şaşırdım EYVALLAH ...
-
By Dıckdator

Rohan2 Erebor ...
Keyifli Seyirler ...Attığımız Hasar ile Birlikte Vurdukları Hasarlarıda Görmenizi istedim 95k Space Yiyen Atsushi 50k yiyen yBABAnın Anıları ...
-
-
Meydan Dayağı Mix. Vol2
By Dıckdator !!!
İyi Seyirler ...
-
Meydan Dayağı Mix. Vol2
By Dıckdator !!!
İyi Seyirler ...
-
Hazırsanız Başlıyoruz ...
Andromeda Büyük Taştır Altında Kalırsınız ...
Dıckdator Gururlar Sunar ...
-
Hazırsanız Başlıyoruz ...
Andromeda Büyük Taştır Altında Kalırsınız ...
Dıckdator Gururlar Sunar ...
-
Sen 100k at çarı silcem diyip boş çara vuruyorsun diyip sıyrıldın sende haklısın çarın BOŞ

Sen Gel 100k at hala diyorum çarı sileceğim mongu bitmiş çara 100k atarak olunmuyor yediğiniz spaceleri bundan sonra daha detaylı izlersin aslan
Oradaki demek istediğim farklıydı ama senin lgs sınavı taze olunca okuduğunu çok iyi anlıyorsun alico 
-
Ben Hiç Birşeyden Korkmuyorum Alicim Herşeyim Çok Net Biliyorsun tatlım ...
-
Ercan Bunun spaceler hep kafaya mı geldi biat ediyor bu

-
Öyle Mongu bitmiş çara skil damage atmaya benzemez space damagesi
67k 55k space ekstrasız Devamı Çok Yakında Sizlerle ...