XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXSSSSSSS
ELİT CANLA YARAMA TUZ BASACAKLARMIS
VIDEOYU IZLEYINDE KAC TANE SILAHLA OYNADIGIMI GÖRUN XDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXSSSSSSS
ELİT CANLA YARAMA TUZ BASACAKLARMIS
VIDEOYU IZLEYINDE KAC TANE SILAHLA OYNADIGIMI GÖRUN XDDDD
6.10a dikkat
Herkesin eline sağlık
VİDEO BİRAZ GECİKTİ İNTERNET PROBLEMLERİNDEN DOLAYI
ARKADAŞIMIZ BU DAYAKTAN SONRA İÇERLEYİP NİNJAYI BOZMUŞTUR XD
Kaç yaşına gelmişsin adamlıktan 1 gram ekmek yememişsin böyle sözlere devam et seni takmıyorum klavyede yazarsın böyle kelimeler anca 😁
kardeşim oyunda bile bu evcil hayvanın arkasına saklanarak oynuyorsun. Burda milletin adamlığını mı sorguluyorsun he adamlık bekçisi. Madam gibi hayvanın arkasına saklanarak oyun oynayan kişi bak adam demiyorum
babayla zor yarışırlar diyen arkadaş izlesinde az oldplayerin elinden su içsin
belki bir şeyler kapar
ay bana bu kadar kin tutmanın sebebi aşık olman hahahhahahahaahah
normal değil mi hayatında tek bi kızla konuştu o da sen 😂😂
bı zamanlar arkasından sayıp sovdugu adamların yanına geçti sebebide donusumden 74k yemesı xddd dıno bence mınık fragman atacagına az gerceklerı paylaş dost
Keşke aciz ve zavallı takım arkadaşların da böyle karakterli şekilde efendi adabına göre Eline sağlık diyip konuyu böyle boş boş uzatmasalar. Savaş alanında Es diyip geçebiliyoken burada bu kin nefret ne anlamış değilim ama hiç sorun değil nasıl gelirsen öyle gidersin ben de Saygılar vesselam..
aciz ve zavallı olan sensın dostum sen mıllete baska konusup sonra gıdınce arkasından konusup nasıl benden fazla vurur dıye aglayan adamsın
Seni kaile alıp savunma takmadığım videoları paylaşıp bununla övünen acizin tekisin sen at kafası
full sav taksam canavarla bile vurduğun hasar 10 k Çarım diye ortalarda gezinme boş bir tenekeden farkın yok
aynen kanka o gun nesnesız bı sekılde benı kestın dıye övunuyordun nesneyı cekınce yerın dıbını öptun 19k atıyorum derken 9k attıgın vıdeoda da var xddd hayallerle yasayanı gercekler öpermis kardes
cok hayal kurma o kurdugun hayallerde senınle gider emin ol
Abinizi tokatladığımdan daha güzel ozaman 😁
lorke abin yazmadıgı için bana pm atıyordun niye bana mesaj atmıyor ali abi diye 😂😂 normal yani zamanında abi çektiğiniz adamlar sizi iplemedi diye bu kadar kudurdunuz 😂😂
reis biz tek olsakta çıkıyoruz cok cok kesersiniz ama siz loncada aktif sayısı 3 ten az oldugunda oyun sonu atıp çıkıyorsunuz 2 3 kişi toplanmadan saga sola adım atmıyorsunuz vuracaksan başka yerden vur burdan tutmaz
azazil ve jothem elimde cok güzel videonuz var valla 1v1 cok güzel tokatladıgım video hemde
Normal halinle yapabileceğin hiç bi şey yok zaten bu konuda tebrik ediyorum dönüşümle hasarlar vurmaya devam et 😁
kanka seni videoda 3 kez kesiyorum 1 dönüşüm 1 skill 1 düz ne anlatıyon tek yarı becli okunla bana meydan mı okuyabileceksin 3v1 atıyorum videoda hepinizi paspas ediyorum