AVA GİDEN AVLANIRMIS WİNXCLU CETESINDEN BASARISIZLIKLA SONUCLANAN Bİ SON
KASAP tarafından yazılan gönderiler
-
-
valla tam adamına vs teklif etmişsin adaş
benım vsden de kaçtı
-
Eline koluna sağlık Kardeşim iyi dedin.
-
vayy be abim benim tek atmış dinoya
-
yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var
güzel kardeşim benim o zaman o viento abine söyle "BABAYLA ZOR YARIŞIRLAR" diye avaz avaz bağırmayacak tamam mı abisi ?
-
😂😂gerçek ruh hastaları adamları küfür eden söver
sonra ravenguard gelir oyun içinden karşı tarafı manipüle eder neymiş efendim chatı biz yapmışız
ben olmasam ağızları susmayan insanlar ben gelince kaçıyor neden chatgptye laf yazana kadar suşi saplıyor😂😂
yokuş aşağıya dostum.
-
Escanor için video atıp bizi koymayan dangalak insan
senin neyini koyacam kardeş senle yarıştıracak bir şeyim yok buffsuz 2vurusa giden adamsın xddddddd senin videonu cekecegime gider argos kesip atarım daha iyi
-
-
valla sana yakısanı yapmışsın tebrikler
-
Eline sağlık kardeşim
-
Rahatsız etmek mi ? Lunor gayet efendi saygılı bi adam gayet düzgünce konuştuk sen (Karı) gibi laf yapıyosun. Benden o kadar nefret etmişsin ki Adama gidip işte dino almasın daha fazla fiyata kur falan muhabbeti yapmışsın
Merak etme senin gibi dilenci değilim, düne kadar bizim adamlara reis hoş geldin beş gittin dediğini hatırlatırım 
Lc'den almış olmam neyi değiştirir. Sen nerden alıyosun bu dilenciliğinle 'Mavi' den mi yoksa Altınyıldızdan falan mı ? Bi profil fotoğrafını koyucak cesaretin yok burda kem küm yapıyosun at kafası seni

kanka sen düşler dünyasında gezmeye devam et kafamda bi hayal dünyası kurmuşun orda yaşıyorsun
-
Korkudan hepiniz kılıç ve çiftel savı full tutmuşsunuz Seju gibi TeekSura gibi azıcık açık verin de bakalım nasıl hasarlar yiyosunuz
Ayrıca bana sav yapmış olman diğer arkadaşlara açık vermen demektir Mesela space yelpazeden ya da Çan'dan 40-50 k yemeniz gibi. At kafasını söylemiyorum bile 90 k space mi yenilir 
sen insanları oyundan canavar kartları ıcın rahatsız edecegıne carını bı dız ondan sonra gel burda laf gevele
öyle lcden celık yelek almaya benzemez :DDD
-
Neymis efendım vuramıyormusum da bılmem neymıs de full savunmalı yedıgı damage ortada
abilerinin arkasına saklan ninjayı bozdugun gıbı savascıyı tekrar bozacan aslan

-
Sanada aynı seste cekeirm bukadar sevdiysen sorun yok kardeşim 😁
Şamana noldu kanka elit çanını satıp bıcağa mı döndun gene mı dayak yemek ıstıyon xddd
benı gördugunde dırek ısınlanarak kacan ınsan
-
-
dizdiğin ninja yatalak olunca simdi ki bahanen ne olacak acaba ben sana diyim
çarım bugta ondan damage yiyo owkskamama
bahaneler ve kolpa kralı dino
açelyaya olan platonik aşkı yüzünden öfke dolu
git dostum az hava al gerçek hayatla tanış cidden senin psikolojin bozuk
-
Lan at kafası gördüm gördümde senin kadar süzme bi evlat görmedim
Fotograf asmodeus etklinliği zamanında çekildi Çarın üstünde farmlıklar var fotoda görüldüğü üzere Altın long var. Bre at kafası seni sen hasar vurcak çar mısın düne kadar lycan oynuyodun lale seni yana döne item aradığın günleri ne çabuk unuttun tek becli çakal seni hee
hadi şimdi ikile bidaha da yazma benim sayfama. Oğlan çocuğu senitek becli mi ulan carda 4 tane silah var satsam senin o ezik 1-1 itemlerinin mislini alır + git o fakir canavar kartlarını bitir öyle konuş dinocum
2 ay önce öneride komaya cansvar kartları kalksın diye yalvarıyordun simdi 3 level yapıp millete dalıyorsun 5lemeye parası ywtmez 3 levekde geziniyor ahakwksla bide 3 level ama özelliksz 3 level
adam senelerdir oynuyo bi çar dizememis ben hazirandan beri aktif oynuyorhm carı bosaltsam 3 car daha dizerim gelmis bana konusuyor 7k dino
-
Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu
senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer 
Sevgili Dingo36
Yalan ağzına yuva yapmış ninjaya geçersin ismih muhammet olur
yatalak olunca 2 yıllık çara 2 günlük eksiklerim var diye ağlarsın
tyt aytye hazırlanırsın lorke yaşında kardeşin olur
baba sadece porshe biner dersin daha altında araç yok
be kardeşim madem bu kadar sallıyorsun madem seni kolpaçino 6 seçmelerine filan kayıt ettireyim ? Hem belki askerlikten hemde psikolojini bozan adamdan uzaklaşmış olursun ne dersin ?
-
-