KASAP tarafından yazılan gönderiler

yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var

güzel kardeşim benim o zaman o viento abine söyle "BABAYLA ZOR YARIŞIRLAR" diye avaz avaz bağırmayacak tamam mı abisi ?

Aynen dostum, sen bazı olayları oyun dışına taşımazsın ama nedense her terbiyesizlik, tehdit ve küfür sizden geliyor.

😂😂gerçek ruh hastaları adamları küfür eden söver

sonra ravenguard gelir oyun içinden karşı tarafı manipüle eder neymiş efendim chatı biz yapmışız

ben olmasam ağızları susmayan insanlar ben gelince kaçıyor neden chatgptye laf yazana kadar suşi saplıyor😂😂

yokuş aşağıya dostum.

Rahatsız etmek mi ? Lunor gayet efendi saygılı bi adam gayet düzgünce konuştuk sen (Karı) gibi laf yapıyosun. Benden o kadar nefret etmişsin ki Adama gidip işte dino almasın daha fazla fiyata kur falan muhabbeti yapmışsın :D Merak etme senin gibi dilenci değilim, düne kadar bizim adamlara reis hoş geldin beş gittin dediğini hatırlatırım :)

Lc'den almış olmam neyi değiştirir. Sen nerden alıyosun bu dilenciliğinle 'Mavi' den mi yoksa Altınyıldızdan falan mı ? Bi profil fotoğrafını koyucak cesaretin yok burda kem küm yapıyosun at kafası seni :D

kanka sen düşler dünyasında gezmeye devam et kafamda bi hayal dünyası kurmuşun orda yaşıyorsun

Korkudan hepiniz kılıç ve çiftel savı full tutmuşsunuz Seju gibi TeekSura gibi azıcık açık verin de bakalım nasıl hasarlar yiyosunuz :) Ayrıca bana sav yapmış olman diğer arkadaşlara açık vermen demektir Mesela space yelpazeden ya da Çan'dan 40-50 k yemeniz gibi. At kafasını söylemiyorum bile 90 k space mi yenilir :)

sen insanları oyundan canavar kartları ıcın rahatsız edecegıne carını bı dız ondan sonra gel burda laf gevele

öyle lcden celık yelek almaya benzemez :DDD

Lan at kafası gördüm gördümde senin kadar süzme bi evlat görmedim :D Fotograf asmodeus etklinliği zamanında çekildi Çarın üstünde farmlıklar var fotoda görüldüğü üzere Altın long var. Bre at kafası seni sen hasar vurcak çar mısın düne kadar lycan oynuyodun lale seni yana döne item aradığın günleri ne çabuk unuttun tek becli çakal seni hee :D hadi şimdi ikile bidaha da yazma benim sayfama. Oğlan çocuğu seni

tek becli mi ulan carda 4 tane silah var satsam senin o ezik 1-1 itemlerinin mislini alır + git o fakir canavar kartlarını bitir öyle konuş dinocum

2 ay önce öneride komaya cansvar kartları kalksın diye yalvarıyordun simdi 3 level yapıp millete dalıyorsun 5lemeye parası ywtmez 3 levekde geziniyor ahakwksla bide 3 level ama özelliksz 3 level

adam senelerdir oynuyo bi çar dizememis ben hazirandan beri aktif oynuyorhm carı bosaltsam 3 car daha dizerim gelmis bana konusuyor 7k dino

Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu :) senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer :)

Sevgili Dingo36

Yalan ağzına yuva yapmış ninjaya geçersin ismih muhammet olur

yatalak olunca 2 yıllık çara 2 günlük eksiklerim var diye ağlarsın

tyt aytye hazırlanırsın lorke yaşında kardeşin olur

baba sadece porshe biner dersin daha altında araç yok

be kardeşim madem bu kadar sallıyorsun madem seni kolpaçino 6 seçmelerine filan kayıt ettireyim ? Hem belki askerlikten hemde psikolojini bozan adamdan uzaklaşmış olursun ne dersin ?