droytun45 tarafından yazılan gönderiler

Öncelikle sadece üst seviye yöneticiler ilgilenirse sevinirim çünkü discordda hiç bir ilgi gayret gösterilmemektedir.

Resimler ektedir herhangi bir art niyet yok tamamen EP ile ilgili konuşmuşum Şu kadar TL olur diye ağzımdan laf çıkmamış

Ben seneler sonra rohana başlıyorm ağustos yane 2 ayda 150-200 bin liralık ep çekiyorum gecemi gündüzüme katıp hesap diziyorum siz doğru uslup ile konuşulmuş bir wp konuşmasından ki nakit dahi konuşulmamış ep üzeri konuşulmuş bütün herşey ona rağmen ban atıyorsunuz bana tamam wpdan konuşmak yasakmış bunu bilmiyorum ufak bir uyarı olabilirdi ama oyun dışı ne alım ne satımım olmuş var ise atın dekont size bi 200 bin lirada atmayan namerttir sadece ep üzeri bütün satışlarım birsürü kefilimde var 100 bin lira için böyle birşey yapmayacağımı bilen bilir ki parası umrumda değil maddi durumu çok çok iyi olan bir insanım Allaha şükür 100-200 daha basar yine dizerim ama o güven rohan2 adına kırıldı bende.Bugün doğum günüm 1 hafta sonra bebeğim doğuyor verdiğiniz moral aldığınız ah hiç hoş değil sadece epte kalmak istedim zamlar dolayısı ile geri kalmamak itemlerimin bazılarını satıp EP olarak beklemek istedim sadece çünkü 3-5 ay hesaba erişimim olmayabilir vakit kısıtından sırf wpdan bunu ilettim diye 19-20 yaşında ki çocukların kurguladığı oyunlara güvendiniz oyun dışı ticaret dediniz ki ticaret adına EP harici hiç bir satışım olmaz o yatırımımı çöp etmek istemem riske atmam zaten çoğu kişide Discord kullanmıyor ama temeli yine TL ile ticaret yapmışım gibi görüp ban attınız.