Harika video olmuş eline sağlık
TeekSura tarafından yazılan gönderiler
-
-
Belliki Sözlerim ağrına gitmiş destansı yazılar yazmışsın komik çocuksun gülüyorum herkes herkesi cok iyi biliyor sen merak etme senin aklından geçirdiklerini ben altımdan geçirdim öpüyorum gözlerinden

Canın mı sıkıldı aslanım
Gerçekler ağır geldi galiba neyse sana bu kadar prim yeter. Öptüm alnından. 
-
Sana kemik atan olmadı ama sen yırtık dondan çıkar gibi çıkmayı seviyorsun oyunda bilgisizken ercan dan bilgi alıp oyunu öğrenip ercan a düşman olan 1 kişisin muhattap dahi olmamak lazım seninle - Discorda ki mevzular hoşuna gitmiş ıslanmışsın belli bir ara müsait zamanda part 2 sini yaşatayım sana ozaman
Valla ben herzaman müsaitim seversin tele k zlik yapmayı ama benle konuşmadan önce bir sirke mirke içte sesin kalınlaşsın önce senin, çok ciddiye alamıyorum seni kusura bakma. He bu arada lafı Ercanada dallandırmışsın adam donunda kavansitlerle gezerken ben Yoharada savaş veriyordum KovalaGelsin loncası ile. En azından Ercan sahada idi
Ya sana ne demeli kutu peşilerinde koşan ben değildim. Şu oyunda belki bendende eskisindir ama seni savaşlarda hiç karamböle girerken bile göremedim. Ama doğru ruhuna işlemiş sende haklısın. -
Agilede seni kesip elinden bos aldığımı halen unutmamışsın - damagelere gelince 1. lonca savaşı 2-3 hidra önü toplu savaşlarda istersen akşam evdeki pc den yükleyip atabilirim. Okları beynine beynine vurmuştum o hasarlardan sonra senin beyin cerrahisine muayene olman gerektiğini bildirmiştim ama biraz söz tutman lazım ileride daha büyük sıkıntılar yaşayacaksın.
Ne boş yaptin la Göktuğ yok beyin cerrahisi yok bilmem ne XD Sizden zamanında Hidrayi aldım diye ,sizi tura sokmadım diye bir dünya Discord dan küfürler eden ben değildim. Ama haklısın ozaman lazımdı 1kutu bile demi :))) ? Yani demek istediğim yok o böle yok şu şöle diye uzatmayın. Neyse ne , savaş oyunu savaşırız, keseriz yada kesiliriz.
-
fısssssplayer dönme dolap oldun sura - şaman ninja gez de karaktersizliğine çözüm bulamazsın. 😉😉
Bunu sen mi diyon birader ??
-
1e1likler takılıyken atarsın anca yine isim değiştirmiş yine çar değişmiş sana ninjayıda bıraktıracam nesne parası yok diye ağlamayı bırakında savaşın çekim filmini yine savunmayı göstererek

Vall Kardo Karşında 2 farklı karakter var. Adam çekmek istemiş atmış güzelde hasar vurmuş, eline sağlık güzel hasar vurmuşsun , gel bir dahakine hazırlıklı ol de geç... ne bu böle hemen tribe giriyorsunuz be
sorada sayıp sövüyorsunuz 
-
Fena video olmus eline saglik her karakterle sahadasin

-
Arkadas agir guc zehirlenmesi yasiyor kanimca oyun bu hasarda yersin hasarda atarsin ama toplu savastada 100k yemezsin be
, simdi sozunun eri olup silecekmi cari 
-
Eline Saglik cok guzel video olmus cevap niteliginde

-
Dusmanlar kankami oldu simdi :((
-
NOT: VURULAN HASARLAR KRİTİKSİZ HASARLARDIR KRİTİK GELEN BİRKAÇ YER VARDIR VİDEODA HERŞEY ORTADA.
Bro Oklari fulleyecekler simdi
Eline saglik fena video olmus -
Sizi ben abi yaptım sana gelince de fistanı cıkartıgın zaman konuşuruz söz hakkı yok sana😁
Sen kimsinde abi yapmis onu yapmis ? lavuga bak XD aralarinda en dandik hesabi olan sensin en cok konusanda sensin.
-
Bizim öyle lafımız yok engin abinle karıştırdın heralde onun böyle lafları vardı bi tekrar bak istersen 😁
Neden üstüne alındınki =) dostum sen ?
-
Eline saglik cok guzel video olmus, simdi derler laycan safiri yoktu elde tas yoktu

-
Abinizi tokatladığımdan daha güzel ozaman 😁
Çok güveniyorsan hesabına benide tokatlıyabilirsin =) beklerım. Yada bir ara simya kapatiyim kes konu olsun foruma prim kasarsin

-
Güzel video olmuş karşı tarafında ellerine saglık

-
Yazik ya bunlara
komikler hakikaten -
Buda benden gelsin iyi seyirler. 1 Simya Etkisi ile giden Yasamlar

-
Simdi sana 50k ep borcunda var derler :DD
-