Gene Fanatül Memalük kesitler gelmiş ![]()
TeekSura tarafından yazılan gönderiler
-
-
KAÇMA 3-3 LER DE KAÇMAYIN
Herzaman haziriz be yaw

-
Artistik foto olmus =)
-
Eline saglik guzel video olmus
-
Eline saglik abi, ninja dersi veriliyor mu ? Su Dinoya ogretsen :))
-
Cok Guzel video olmus gene ogretici nitelikte
-
Kaç k istiyosun hemen yükleyebilirim videoları ya da kaça kaç attığımız vs videosu istiyorsun. sipariş usulü çalısıyorum kusura bakmayın video çekerim ama edit işi zor geliyor ne yalan söyleyeyim. Madem videoların var neden parça parça atıyosun neden illa bi problem yaşandığında atıyosun dersenizde sadece sidik yarıştırmıyorum. Ayrıca siz burda car car kavga ederken ya da oyundan chat fight yaparken ben sadece eğlenceme bakıyorum. Yalnız benim ile alakalı her attığınız videonun muadilini atarım. Adımın geçtiği her konu beni ilgilendirir. Olduğum her video nun farklı açıları elimde bulunur.
ben kendi loncam da dahil her atılan videodan aşırı keyif alıyorum. Sizin aksinize düşmanlık gütmüyorum. Genel olarakta küfür eden, götünden korkan, belki dışarıda görsem elini kaldıramayacak adamlara burda erkeklenmek saçma geliyor. Cevap vermememin sebeplerinden bazıları bunlar. Saygı çerçevesinde her türlü videomu atıp edit yapabilirsiniz. Benle bir sorunu olan bu şekilde yazışarak değil de bir çay kahve içerek erkek gibi konuşarak halledelim. Beni bilen bilir çok insanı ziyaret etmişliğim var. Tehtid olarak söylemiyorum. İnsancıl yaklaşıyorum
Bu forum kapışmalarınada ya saygı çerçevesinde devam edelim ya da bu şekilde saçma sapan uzayacak kavgaları önleyelim. aksi taktirde hepimiz bokunu çıkartıyoruz. İş çok farklı yerlere gidecekİyi oyunlar.
Çok güzel yerinde bir açıklama olmuş, oyunu herkes bukadar stabil tutabilip keşke aşırı kişiselleştirimese, ama bu Dickdator nick'li arkadaş şimdi senide Konya Fight Cluba cağirmaz ise bende TekSura değilim. XDD
-
Korhancım sana biri babalarını çağır derse -Tamam gidip çağırıyorum dersin kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın , bana öyle diyen birine benim vereceğim cevap ssdeki, şimdi diyorsun ki onu kastetmedi yazdığı cümle bu kardeşim, babalarını çağır başka bir cümlemi yazmış, neyi kastettiğini herkes kendine göre yorumlar, tıpki benim yazdığım cevabı sanki ana bacı küfür etmişim diye yorumladığın gibi
Valla Kursatcigim senin okudugunu anlamada cok buyuk porblemin var. Ayrica, kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın ? Nedemek ! Halen anabaci katiyorsun yazik kafana, seni bu oyunda barindirana... Bu saat den sonra az laf cok is.
-
git babalarını cağır diyen birine yazılacak şey budur
oyun içerisinden anama küfür ediyor diye algı yapma acık bir küfür yok, babalarını cagır demek ne demek karsılıgında alacağın cevap odur tabii ki ben cezamı da yedim açık bir küfür olmadığı halde imadan dolayı ama aynı imayı kendisi yapıyor yaptığı tek fark ana* değil de baba* kelimesini kullanıyor kaldı ki beni tanıyan bilen bilir 7 yıllık oyuncuyum kimseye küfür kullanmadım kullanmam da kendisi bana öyle bir şey yazmasa ben öyle bir cümle kurmamŞimdi bir saniye, madem okunan herhalde anlasilmiyor gibi, adam sana babalarini cagir veya abilerini cagir dedigi zaman, sen Anneni cagir ben ona yapacagimi biliyorum demen mi gerekiyor ? Nedir bukadar ana baci katacak mevzu ben anlam veremedim. Kardesim madem dertlisin bu arkadastan engelle gitsin gorme degil mi ?
-
Güzel Hasarlar Atsuu eline saglık
-
-
Yakınlardayım dedin adres sordun bende o vakitler arası geçeğim yeri söyledim sana keşke az olaydında doğruları konuşaydın veled, az daha ufak atayım sen yersin sana fazla bile geli
Valla kardes ben adres sormadım sanaö sen benı cagırdın Konya Fıght cluba XD, O lafindan sonra seni ciddiye alamadim kusura bakma.
-
Veled Senin Ereborda
Velet senin elinde tek bec varken ben valinordan ort becle geldim lale 1 hafta sonra bec büyü yarı zırh vardı kuşağımda 1 ay yalvardığın almaya çalıştığın itemi bildin mi korkiiii , Aklını alırım korki taşın üstünden çıkamadığınız günleri kulenin önünde tek tek kaçtığınız günleri unutma kışlamam ben basar geçerim

Asansorcugum ufak atda civcivler yesin gelde veriyim eline =), Bu isler bole beni Konyada Fight Cluba cagirmaya benemez tek atarim sana. Bu arada dandik Samannin olmamis geri Suraya don bence o daha iyidi en azindan XD
-
Tek skillik derken ufaklık senin üstüne giyemediğin zırhı ben kuşağa basıyordum bec büyü yarı itemi dün gördünüz daha düne kadar tek bec takılıyordunuz lale
Sen git Ort çöl canavarlı silahtan geçtiğin itemlerin kutlamasını yap ufaklık ... Video çekmeye yeni başlamadım , yüklemeye yeni başladım .Geçmişe dönük istersen sana bir klip yapayım ufaklık

Tek Bec hee XD Asansor Bızde Tek Bec varken Karalı ıtemlerı takıp kacan benmıydım =) Ata bınıp tuyen hahaha keske o tek bec zamanına gerı donsek
-
Izlerken ben rencide oldum =))
-
Fenasın başa BELLLAASIIN XD
-
Şimdi dürüm nasıl yenir ? Ters mi düz mü onun dersi verilmiş gibi

-
Bunlarda ne arasın o utanç duygusu farmlık hesaplara damega atıp buraya atmaya nasıl yüz buluyorlar bilmiyorum
Kendini farmlik olarak görüyorsan bir şey diyemem. Neyse güzel hasar vurmuşsun tebrik ederim. Ama bir dahakine kamudan çıkta gel :)) Isırmam seni merak etme.
-
Gerçekten mi hahah XD lan adamla bire bir arıyorduk
Toplu savaşlarda at bu hasarı öle koy sana tavsiyem 
-
Reyvıngard ile yürüyüş videoları part 4
Ulan ya hahahah XD