baba hoş geldin
LuckyRAT tarafından yazılan gönderiler
-
-
Lycanı adam yerine koymayan savunmaya dizmeyen arkadaşa,
Ninja Şoku

Şimdi Gelip Nınjayıda Adam Yerine Koyup Sav. Dizen Yok Derse Hiç Şaşırmayın

umarım öyle bir şey demez

-
-
Öncelikle Eline sağlık babacık. Bilmeni sterim ki Lycana hiç bir şekilde ne pet ne de safirde sav takıyoruz. Bir bıçak savuması kırık olduğunda bu hasarları vurman gayet normal Unutma ki savunma takıldığında ve çözme yediğinde lycan bir kibrit çöpü gibidir bunu sen de iyi biliyosun. Ayrıca savaşmanın da bi edebi adabı var Kesersin kesilirsin eyvallah mesele bu değil Karı gibi chat yapma. Oyununu oyna
öncelikle şunu belirtiyim lycan savunması takıp takmamak senin elinde, yediğin hasarlar ortada
kibrit çöpü mevzusuna gelecek olursak düz 4k 5k atan dino mu söylüyor bunları
youtube.com/watch?v=lQPK_YfxXv0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fboard.rohan2.global%2F -
aman allah rakibe nefes aldırmamışsın

-
Gerçekten mi hahah XD lan adamla bire bir arıyorduk
Toplu savaşlarda at bu hasarı öle koy sana tavsiyem 
kendini güçlü sanıyor

-
Reyvıngard ile yürüyüş videoları part 4
hahaha

-
Elinize sağlık dostlar; siz var oldukça biz varız, bu savaşların her zaman devam etmesini gönülden diliyoruz.

-
-
Rakibin çapına göre ufak tefek hasarlar#CapCut Bu harika videoyu CapCut'ta hazırladım. Denemek için bağlantıyı açın: capcut.com/tools/desktop-video-editorwww.youtube.com -
95 Çiftel yapan lale düne kadar çöptün hala öylesin. Seni adamdan saymayıp ne safirde ne de pette lycan savunması diziyoruz. Bu kadar konunun dışında bi eziksin yani bunu da böyle bil IQsuz arkadaşım

Buna gelecek olursak sen beni eğlendirmekle yükümlüsün ve eğlendirmeye devam edeceksin, çünkü başka bir işe yarayıp yaramadığın şu an belirsizken en azından bilgisayar başında oturup beni güldürmek gibi net ve talimatlı bir görevin var, sana verdiğim görevden vazgeçme ve devam et...
-
Arkasından konuşuyon dediğin adama item dizmesini savunma dizmesini öğreten kişi benim Kısacası Ref1ectin Ustası Benim
Benden Fazla vurabilir ee ne de olsa boynuz kulağı geçer demişler 
Sen cümle kurdukça sesli sesli gülüyorum, biraz daha yaz, çiz, bir şeyler anlat hadi; ben de keyifle okuyayım.

-
Sen beğen diye yapmadık zaten koçum. Lycan tırt olunca ninja geçtin inan bana onunla da vuramayacaksın

lycanla yediğin damage videoları yakın zamanda gelecek
-
-
Çok güzel video olmuş eline sağlık dayı, elemanlara ayarı vermişsin

-
reis biz tek olsakta çıkıyoruz cok cok kesersiniz ama siz loncada aktif sayısı 3 ten az oldugunda oyun sonu atıp çıkıyorsunuz 2 3 kişi toplanmadan saga sola adım atmıyorsunuz vuracaksan başka yerden vur burdan tutmaz
evet evet o yüzden maradon'dan dışarı bir adım atamıyorsunuz

-
bir dahaki savaşta yaşamlar bitince, kaçmadığınız zaman dengimiz olabilirsiniz.
-
Kızın fotoğrafı Dubai'deyse bizden birileri götürmüş onu
Yani kötü olmuş, moruk, kurabiye gibi yemişler onu -
evet doğru bildin çok büyük keşke gösterebilsem

-
keyfimiz yerinde , bakalım bundan sonra senin keyfin ne alemde olacak