Rakip yine tarumar
LuckyRAT tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok saygısız bir insan. Umarım gereği yapılır. Oyunda bana da çok küfür etti. Bu tür saygısız insanlar diğer oyuncuların da oyundan soğumasına neden oluyor. İnsanlara saygı göstermeyi öğrenmek çok önemli; bunun temeli de anne sütü ve ilkokulda verilen eğitimle başlar.
-
havada takla atıp yere çakılan güvercin, namıdiğer *8C*
-
Kanıtlasana? Siz tanımadığınız "noname" dediğiniz birine bile iftira atabilen karakterde insanlarsınız kesemediğiniz adama mı iftira atmayacaksınız? Burada komik olan sizlersiniz.
Kestiğim videolar bizzat paylaştığım için formda şuanda laf yetiştirmeyeye çalışıyorsun *NONAME*
-
Bu konu hakkında ticket oluştur. Eğer haklı iseniz zaten ban yer. Neden her yere aynı muhabbeti taşıyorsunuz? Oyunu karalamayın. Rohan2 gibi büyük bir server'da ne gibi bir bug olabilir? Kanıtlayın. Kanıtlayamıyorsanız iftira atmayın.
Emin ol en son muhattap olacağım kişisin NONAME
Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi*Size çok mu dokunduk bilmiyorum. Belki de mesele bu değil.*
-

Umarım sahte başkan ve ordusu bir gün o çok sevdikleri sahalara geri döner.
Evet, biz sizin gibi her şeyin açığını bulamıyoruz. Bazen eksik kalıyoruz, bazen hata yapıyoruz. Ama en azından niyetimiz net. Siz bu konularda gerçekten “mucit” gibisiniz; her boşluğu görüp kullanmayı iyi biliyorsunuz.(ANLAYANA)
Size çok mu dokunduk bilmiyorum. Belki de mesele bu değil.
Yalnızca acıyor ve gülüyorum
-
Sahi başkana ne oldu?

-
eline sağlık kardaşım

-
[attach=4081,'none','true'][/attach
Ekranı bir ara silmeni tavsiye ediyorum

-
Gelenek hiç şaşmadı… Rakip yine yeri boyladı. Biz ayakta durmaya alışığız, onlar zemine demir atmaya devam 😏
-
-
keyifli oyun arkadaşlarım , nice savaşlarımıza

-
-
harika olmuş, rakibi yine bezdirmişsin

-
Hey maşallah hey

-
2. posta videonuz gelecek yakın zamanda
-
dönüşüm buguyla vuranında çenesi düşmüş
zırlama moduna geçtimi dönüş vur chat yap veledkanka sen çok geriden geliyorsun ya , senin dediklerin ispatlandı.
formda sana özel konu açtım oraya da bir göz at derim -
redempin basına gelen en kötü şey IQSuz olabilir
başka lafa gerek yok ondan önceye ve sonraya bakan herkes görebilir
Çapsız çirkefBelli ki sana da fazlasıyla dokunmuşum. Sinirinizden klavyeyi kemirerek yazıp çizmeye devam edin, bu halinle gayet eğlencelisin.
Böyle devam

-
-
Senin bu halimle bile beni kesmen imkansız o gıdıklayan hesabınla 😂
peki