LuckyRAT tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
KARDEŞİM ADAMLAR LUCKRATIN KORKUSUNDAN ÇAN YELPAZE ICIN BICAK SAVUNMASI MI TAKMAMISLAR SİMYALARI MI KAPALI ANLAMADIM :ddddd KOSKOCA HİDRA BİLE BENDEN 20K YIYOR :dddd
Galiba sandık çarlarından farksızlar

-
şu hasarları yemek utanç verici
acaba yüzler kızarıyor mu ?
-
Az önce CAN DENİLEN arkadaşın attığı konudan geliyorum. Eleman 10K vurduğu yerleri paylaşmış.
Buraya geçince kalite bir anda arttı

-
aaa sonda birileri 252k yiyormuş

-
-
Harika parça
-
-
Biz bir kişinin yaptığı işi herkese yüklemeyiz kardeşim o yüzden redemption da karakter yok demek yerine karakteri olmadığını düşündüğün kişiyi belirtmen daha uygun olur
baş tacısın Engin abim

-
hah şöyle! Server kaliteli bir okçu görsün

-
-
-
-
-
-
Belli belli oluyor bu kadar takmadınız ondan aldınızlar düşmüyor ben ağzındakini çıkardım Artık konuşabilirsin benden bu kadar👍👍
Bu kadar çaba, bu kadar kelime oyunu... Beni etkilemeye çalışırken harcadığın enerjinin yarısını kendi üslubuna harcasaydın, belki şu an karşımda muhatap alınacak biri olurdun. Şimdi direksiyon sallamaya devam et sana ilgi yok.
-
Biz aylarca 10a 4 10a 5 savaştık hic sizin kadar bunu dile getirmedik sayılara bu kadar takılmadık ağlıcaksanız oynamayalım
Sen kendini o vurduğun 2 3 k spacelerle savaşta mı sanıyorsun?

Ayrıca bizim olayımız sayı olsa, son 3 dakikayı izleyince ne demek istediğimi anlarsın.
Sayı fazla olmasına rağmen yansıtmacı getiriyorsunuz. Taksici, halihazırda müşterin çıkmadan önce bu yazdıklarımı oku.
İyi işler, yollar riskli dikkat et

-
Eline saglik cok guzel video olmus, isin traji komik tarafi, fark ettiyseniz zaten 2 vs 6 atiyoruz, Kari taraf belki daha fazla , birde utanmaz gibi yansitma hesabi getirmisler, gozleri gormeyen arkdasalar dakika 15:00 a zoom yapabilir
Codex midir nedir carin adida nediyim yazik 

Yansıtma hesapları olmadan savaşa gelemezler