Gerçekten mi hahah XD lan adamla bire bir arıyorduk
Toplu savaşlarda at bu hasarı öle koy sana tavsiyem
kendini güçlü sanıyor ![]()
Gerçekten mi hahah XD lan adamla bire bir arıyorduk
Toplu savaşlarda at bu hasarı öle koy sana tavsiyem
kendini güçlü sanıyor ![]()
Reyvıngard ile yürüyüş videoları part 4
hahaha ![]()
Elinize sağlık dostlar; siz var oldukça biz varız, bu savaşların her zaman devam etmesini gönülden diliyoruz. ![]()
95 Çiftel yapan lale düne kadar çöptün hala öylesin. Seni adamdan saymayıp ne safirde ne de pette lycan savunması diziyoruz. Bu kadar konunun dışında bi eziksin yani bunu da böyle bil IQsuz arkadaşım
Buna gelecek olursak sen beni eğlendirmekle yükümlüsün ve eğlendirmeye devam edeceksin, çünkü başka bir işe yarayıp yaramadığın şu an belirsizken en azından bilgisayar başında oturup beni güldürmek gibi net ve talimatlı bir görevin var, sana verdiğim görevden vazgeçme ve devam et...
Arkasından konuşuyon dediğin adama item dizmesini savunma dizmesini öğreten kişi benim Kısacası Ref1ectin Ustası Benim
Benden Fazla vurabilir ee ne de olsa boynuz kulağı geçer demişler
Sen cümle kurdukça sesli sesli gülüyorum, biraz daha yaz, çiz, bir şeyler anlat hadi; ben de keyifle okuyayım. ![]()
Sen beğen diye yapmadık zaten koçum. Lycan tırt olunca ninja geçtin inan bana onunla da vuramayacaksın
![]()
lycanla yediğin damage videoları yakın zamanda gelecek
Çok güzel video olmuş eline sağlık dayı, elemanlara ayarı vermişsin ![]()
![]()
reis biz tek olsakta çıkıyoruz cok cok kesersiniz ama siz loncada aktif sayısı 3 ten az oldugunda oyun sonu atıp çıkıyorsunuz 2 3 kişi toplanmadan saga sola adım atmıyorsunuz vuracaksan başka yerden vur burdan tutmaz
evet evet o yüzden maradon'dan dışarı bir adım atamıyorsunuz ![]()
bir dahaki savaşta yaşamlar bitince, kaçmadığınız zaman dengimiz olabilirsiniz.
Kızın fotoğrafı Dubai'deyse bizden birileri götürmüş onu
Yani kötü olmuş, moruk, kurabiye gibi yemişler onu
evet doğru bildin çok büyük keşke gösterebilsem ![]()
keyfimiz yerinde , bakalım bundan sonra senin keyfin ne alemde olacak
ha! unutmadan safirde savaşçı yok ![]()
Dayı bu hasar ne gözünü seviyim ![]()
aynı oyuncu dün saat 14.00'dan 04.00'a kadar gereksiz bir şekilde bossu sen mi kestin diye kardeşimi rahat bırakmadı, ne yazık ki oyun toxic dolu ![]()