Bu tombikler çok sinirli oluyor yahu!!!
IQOSTR tarafından yazılan gönderiler
-
-
kovalarımha yerden kalkamamış kanka , biraz da çocuk oynasın. Çok sıkıştırma elemanı

-
gerçekten çok saygısız bir insan
-
Eyvahh!! Dino'nun ne çok ifşası varmış

-
eline sağlık abi

-
yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var
japon b. lafı daha fazla uzatma. Oyun içerisinde cezanı yedin, bari form'da uslu dur burdan da ceza alma
-
-
-
haa bu arada şuanda KKTC ülkü ocaklarında çay içip sana yazıyorum ravencim
-
-
-
Atsuşi temsilen koydun galiba bunu ?
yok o senin ortağın japon balığı var ya onu temsilen koydum
-
Escanor için video atıp bizi koymayan dangalak insan
-
mmmmhh ohhh -
dip not: çar daha yeni kasıldı biyolog görevleri tam olmamasına rağmen bu hasarları yiyen arkadaşlar adına üzüldüm

-
baba hoş geldin
-
Lycanı adam yerine koymayan savunmaya dizmeyen arkadaşa,
Ninja Şoku

Şimdi Gelip Nınjayıda Adam Yerine Koyup Sav. Dizen Yok Derse Hiç Şaşırmayın

umarım öyle bir şey demez

-
-
Öncelikle Eline sağlık babacık. Bilmeni sterim ki Lycana hiç bir şekilde ne pet ne de safirde sav takıyoruz. Bir bıçak savuması kırık olduğunda bu hasarları vurman gayet normal Unutma ki savunma takıldığında ve çözme yediğinde lycan bir kibrit çöpü gibidir bunu sen de iyi biliyosun. Ayrıca savaşmanın da bi edebi adabı var Kesersin kesilirsin eyvallah mesele bu değil Karı gibi chat yapma. Oyununu oyna
öncelikle şunu belirtiyim lycan savunması takıp takmamak senin elinde, yediğin hasarlar ortada
kibrit çöpü mevzusuna gelecek olursak düz 4k 5k atan dino mu söylüyor bunları
youtube.com/watch?v=lQPK_YfxXv0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fboard.rohan2.global%2F -
aman allah rakibe nefes aldırmamışsın