Öncelikle Eline sağlık babacık. Bilmeni sterim ki Lycana hiç bir şekilde ne pet ne de safirde sav takıyoruz. Bir bıçak savuması kırık olduğunda bu hasarları vurman gayet normal Unutma ki savunma takıldığında ve çözme yediğinde lycan bir kibrit çöpü gibidir bunu sen de iyi biliyosun. Ayrıca savaşmanın da bi edebi adabı var Kesersin kesilirsin eyvallah mesele bu değil Karı gibi chat yapma. Oyununu oyna
1-Öncelikle Eline Sağlık Demenle,Kendimle Gurur Duydum Çünkü Dayak Atarak Bir Kesim Grubu Mütevazi Hale Getirdim O yüzden Teşekkür Ediyorum Kendime 
2-Metin2 Oyunu Hem Savunma Hem Atağa Dayalı Bir Oyundur, Gerek Pette Gerek Safirde Gerek Kuşakta İster Atak Oyna,İster Defance.Senin Kombin Bilgin Pek Olmadığından Böyle Kombinden Falan Çok Uzaklardasın.3 Sav Safirde Örneğin Sav. Şam. Ninja Varken, Pette Tam Tersi Lycan.Sura 3.cü Seçilim Senin Tercıhındır.
3-Oyunda En Çok Savunma Lycan Karakterıne Karşı Dizilmektedir.Sabit Bıçak/Pençe Kostüme Kadar Konmaktadır Bunun Sebebi Hem Nınja Hemde Lycanı Aynı Anda Tek Efsunla Egale Etmektir.
4-Çözülme Meselesine Gelirsek,Videoyu Rica Etsem GÖZÜNLE Tekrar İzlermisin ? Videonun Yarısı Zaten Çözükken Vurduğum Hasarlar 
5-Bana Hazırlık Yapıp Geldiğiniz Her Savaş,Hayatınızın En Boşa Harcanmış Zamanı Olacak.