Yohara görevlerini bitirmeye karar verdim kül yığını topla görevindeyim dongan ovasında hesabımla kestiğim metinin haddi var hasabı yok lakin görev bitmiyor bu görevi bitirenler nasıl bitirdiler yardımcı olabilir misiniz rica etsem
BLUELEGEND tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhabalar arkadaşlar kritik vuruş şansım 180 olmasına rağmen yoharada kritik az giriyor bu neyle alakalı acaba tamlık (p bu arada) bonusu mu az diye
-
noel babadan gidilen kış kasabasında slotlar ve metinler damage yemiyor neyden kaynaklı acaba düşük levella mı girmek gerekiyor?
-
Arkadaşlar gün geceden beridir oto metin çalışmıyor hangi mapa gittiysem boş genel bir hata mı var acaba?
-
Arjadalkar 31 lvl at ile 41 lvl at seviyesinde hasar artışı oluyor mu ya da atı 41 lvl yapmanın avantajları nelerdir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
-
Arkadaşlar oto metin aldım fırsattan Büyülüde metine dalmıor bir sorun mu var acaba?
-
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim birkaç sorum daha var bilginiz varsa cevaplandırırsanız çok memnun olurum serverimizde delici isabet çalışmıyor mu vuruşta hiçbir etkisi olmadığını gözlemledim ayrıca aynı şekilde delici direnci işe yarıor mu?
-
Merhaba arkadaşlar ZÇ büyülü ormanda hesap slota dalmıyor oto ov açık olmasına rağmen bunun sebebi nedir acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim herkese iyi oyunlar
-
İyi oyunlar herkese arkadaşlar Nesne Markette bulunan 105 lvl seviye yüzüğünü kullanan var mı arkadaşlar şampiyon seviye bir hesabım var 105 lvle düşürmek istiyorum görevler sıfırlanır mı biyoloh ah yu gibi ayrıca eldiven takabilir miyizi güç eldiveni 105 lvl seviye istiyor bildiğiniz üzere tecrübesi olan arkadaşlarımız yanıt verirse çok sevinirim.

-
Merhabalar arkadaşlar oyunda sürekli aldığım bu hatayı size göstermek istiyorum bu hata neyden kaynaklanıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Rohan2 Erebor sunucunda zalimken item düşer mi arkadaşlar?
-
Merhabalar öncelikle belirttiğiniz gibi yarın birleştirme yapılacak ve palantirde 120 lvl olup şampiyon olmak için hidra görevi yapamayan bir sürü oyuncu var bu durum için bir şeyler yapılabilir mi ya da birleşmeye şampiyon oyunculara ek olarak 120 lvl olanlar da dahil edilebilir mi ayrıca son olarak şu soruyu sormak istiyorum birleştirmede hesabımdaki ep ve markalar da aktarılacak mı?
-
Merhabalar birleşme tarihi belli mi acaba ayrıca karakterin nesne markette sahip olduğu ep de aktarılacak mı erebora bu husus hakkında bilgi verir misiniz.