Lan at kafası gördüm gördümde senin kadar süzme bi evlat görmedim
Fotograf asmodeus etklinliği zamanında çekildi Çarın üstünde farmlıklar var fotoda görüldüğü üzere Altın long var. Bre at kafası seni sen hasar vurcak çar mısın düne kadar lycan oynuyodun lale seni yana döne item aradığın günleri ne çabuk unuttun tek becli çakal seni hee
hadi şimdi ikile bidaha da yazma benim sayfama. Oğlan çocuğu seni
DiNo36 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

Dip not: Askerliğim biteli tam 10 sene oldu kardeşim

-
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu
senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer 
-
Yine boş yapmış dinocuk
Bundan sonra seni kaile dahi almayacağım lorkecik. Askere git gel sonra konuşalım bel ki 2-3 dayak da askerde yiyip adam olursun

-
Polemıge Girme Sorun Yaratıp Kaosa Sürükleme Muhabbeti.Tebrık et geç Sizlerde video atın tebrık edelım.Şimdiden elinize Sağlık.
Chat yapan it diyen köpek diyen sensin polemik yaratan benim öyle mi, ne aciz adamsın lan. Azıcık saygılı ve kalıbının adamı ol.
-
Eline saglık babacık keşke lycanı adamdan sayıp safir pet savunma takıp bir de öyle vursan
Unutma artisliğin sadece ÇÖZÜLENE kadar 
-
-
-
Eline sağlık dostum hakkını vermişsin

-
-
Arkasından konuşuyon dediğin adama item dizmesini savunma dizmesini öğreten kişi benim Kısacası Ref1ectin Ustası Benim
Benden Fazla vurabilir ee ne de olsa boynuz kulağı geçer demişler 
-
lycanla yediğin damage videoları yakın zamanda gelecek
95 Çiftel yapan lale düne kadar çöptün hala öylesin. Seni adamdan saymayıp ne safirde ne de pette lycan savunması diziyoruz. Bu kadar konunun dışında bi eziksin yani bunu da böyle bil IQsuz arkadaşım

-
Barış attığın videolar inan kimsenin umrunda değil. Video atmak herkesin hakkı olduğu gibi seninde hakkın

Kesinlikle umrunuz da ki çıldırdınız adeta. Merak etmeyin siz kudurdukça ben daha da Yüceliyorum
İlginize teşekkür ederim. -
Attığım videoları izlersen eğer dinocum karakteri görebilirsin eline sağlık dinocum rakipden video gelince oyun daha keyifli hale geliyo benim açımdan
Keşke aciz ve zavallı takım arkadaşların da böyle karakterli şekilde efendi adabına göre Eline sağlık diyip konuyu böyle boş boş uzatmasalar. Savaş alanında Es diyip geçebiliyoken burada bu kin nefret ne anlamış değilim ama hiç sorun değil nasıl gelirsen öyle gidersin ben de Saygılar vesselam..
-
Çocuk bir cümlede efendi gibi konuşabilmeyi öğrenmen lazım
Hakedene hakettiği gibi konuşurum ben kardeş rahat ol. İlk defa bi video paylaştık bu kadar zorunuza gidiyosa her gün paylaşalım

-
dinocum evrim geçirmişsin sanki biraz atushi cosplay olmuşat
Valla onu at kafası ile ogün abinize sormak lazım onlar başlattı ben bitirdim
Karakter vs karakter konuşturalım ama o da siz de yok maalesef 
-
yok beğenmedim
Sen beğen diye yapmadık zaten koçum. Lycan tırt olunca ninja geçtin inan bana onunla da vuramayacaksın

-
Seni kaile alıp savunma takmadığım videoları paylaşıp bununla övünen acizin tekisin sen at kafası
full sav taksam canavarla bile vurduğun hasar 10 k Çarım diye ortalarda gezinme boş bir tenekeden farkın yok 
-
Atsushiye özenen dinocuk dc öneri kısmında yalvaran sendin yetkililere böyle bir şey olmasın diye şimdi görüyorum ki Atsushiye özeniyorsun taklitler aslını yaşatır
Bunu o başlattı normal karakteriyle 10 k vuran suşi canavar kartıyla teke giden bi çöp maalesef. Ben de cevabını verdim. Sen de tek skillik çarsın bunu unutma

-
Eline sağlık 👍
Eyvallah kral sağolasın
Bu daha bir başlangıç