şu bonus panelinin resmini atsana güncelleme canavarıymış ![]()
ort- çöl canavarı yelpaze takan eziğin tekisin 250k ep canavar kartına gömebilecek çap yok sende ağzın kokayyyyyy emrecikkkk
zeyl tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yılan Başlığı +15 Satılır Beyler. Öyle güncelleme bükücüyüm diyenlere prim vermeyin 🤣🤣 Aylar öncesinden bitmiş hesaplarımız var🤣🤣
-
Ort-Çöl canavarı yelpaze veririm çarına Szef
-
15 dk bile sürmedi ışınlanmam arkadaşlarını satıp er meydanını terk ettin. Halen ötüyor musun bülbül
-
O anca tr deki abilerini izleyip benzer videoları burada çeker. Kendine has bi özelliği olmayan taklitci dayak arsızı fısplayerrr :)))
-
-
Bizden neden senin millete kendini nasıl sövdürttüğünü görmek zorundayız? Sayın Rohan2 Yönetimi hiç bir şey yapamıyorsanız; lütfen küfür hakaret bildirimlerini farklı, bir konu başlığı adı altına taşıyınız.
-
Arkadaşalr Toplu Konu Açalım Bu Arkadaşı Bildirelim Art Niyetli Pmlerin Öncesi Yok Banada Öyle Yaptı Banlattırdı Gmye Diyorum Loglardan İncele Yok Diyor Bana Gelince Hemen Var xXaLiTaXx engin abi toplayalım arkadaşalrı açalım konuyu gereken yapılsın aciz oldum ben bundan
Oyunla alakası olmayan bir kişi bile görse bu halini bu kişinin ortada ki art niyeti görebilir.
-
En önemlisi herkesi etkileyen konu olduğunu düşünüyorum. Forumda ki kalite 0'a indi diyebilirim bundan dolayı. Küfür, hakaret, tehdit bildirimleriyle doldu, taştı. Oyunda ki yeniliklerin, savaşların paylaşıldığı konuların görünürlüğü azalmaktadır. Üçüncü bir kişi foruma baktığında bu kişiden dolayı oyunun kalitesinin düşük olduğunu düşünmektedir. Bu bildirimleri yapmaya devam edecekse de biz neden görüyoruz? Discord üzerinden veya ticket sistemi üzerinden bildirim yapabilir.
-
Bu arkadaşın bu kadar çok bildirim yapmasında art niyet vardır. İnsanları kışkırtıp kendine sövdürtüyor belli ki. Konuşmaların öncesinde ki yazışmalar vs. görünmemektedir. Bence değerli Rohan2 yönetimimizin bu arkadaşa fazla anlayışla karşılık vermektedir. Bu arkadaşın bildirimleri detaylı bir şekilde sorgulanması gerekmektedir.
-
ZevZZevZe
-
tercih meselesi saygı duymak lazım
-
[…]
hahaha yansıtmacı getiren sensin bi de biz getiriyormuşuz gibi lanse ediyorsun tam bir aşağılık insansın çirkefliklerine devam et rezil insan çöp bidonunun tekisin
-
Fısseksin. Her zaman ki gibi 2 ye 10 olunca sesiniz çıkmıyor. Gel 10-10 desek 2 kere yeri öptürdük mü arkanıza bakmadan er meydanını terk ediyorsunuz. Kırpma video güzeli. Kendini avut dur.
-
Kendini Szef e sevimli gösteren Fısplayer ektedir.
-
Kuduruk ağlak seni
-
Kırpma video çekeceğine kendine bi klavye al. K tuşun basmıyor

-
Merhabalar,
Emeğinize sağlık. Yılan Başlığı üretim ve deneme videosu da bekleriz.
Bol şans dileriz.
Olacak, olacak Comam. Üretmeye devam

-
-