gizemli zindanda otomatik av neden çalışmıyor yoksa benim bilmediğim birşey mi var yönetici arkdaşlarım yardımcı olabilir mi ?
TheLonq tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Arkadaşlar bu nedir açıklar mısınız?
-
Selamun aleyküm sayın yöneticiler oyun içinde görevler bosslar itemler dönüşüm gibi gibi Aura yapımı gibi bu tür şeyler için böyle 2-3 er Dk video anlatımlar yapılsa çok çok iyi olucağını düşünüyorum bu konu için biz oyuncular olarak neler yapabilirsiniz veya var mı şuan böyle anlatımı olan bir rehberiniz teşekkür ederim.

-
kimse yok mu forumda yardım edicek yönetici felan? DC kullanmıyorum
-
-
Merhaba Jest Discord TRde yasak olduğu için kullanamıyorum öneriniz nedir?
-
-
-
Sayın yöneticiler lütfen ivedi şekilde bu sorunu çözmeniz oyunun yararına olucak bu durumu için neden görüş paylaşmıyorsunuz?
-
-
Güncel versiyonu lazım 2025 olarak keşke bir arkadaşımız olsa böyle hazırlasa süper olurdu
-
Çok teşekkür ediyorum
-
Merhaba futbol toplarını hangi npc götürüyoruz ya karşılığında ne alıyoruz bu eventler hakkında detaylı bilgileri nereden ulaşabilirim yardımcı olur musunuz? Lütfen teşekkürler
İyi bayramlar cümleten. -
arkadaşlar metin avı ve otomatik av satın aldım yohara mesela kusursuz çalışıyor ama büyülü orman efsunlu ormanda neden tam verimli çalışmıyor duruyor belirli bölgelerde değişik çalışıyor neden yohara kıtasındaki gibi çalışmıyor yardımcı olur musunuz,?
-
Yohara metin kesmek para kasmak için mantıklı mı boss kesmek mi para kazanmak için ne gibi tavsiye verebilirsiniz? yardımlarınızı bekliyorum