xXaLiTaXx tarafından yazılan gönderiler

Sizi biz istemedik sabun gibisiniz

Anlıyorum cok zorunuza gittik yarası olan gocunur abilik böyle yapılmaz semt abisi seni

Iqstr nickli arkadaş hakkındaki düşünceleriniz için birleşme olmadı ufaklık yoksa siz portakalda vitaminken biz yasin ile oyun oynuyorduk hala daha oyunu silmediysen benim Çara benim evlat girecek artık onunla kapışırsınız. Bi abilik te sen benim evlada yap bakalım görelim nasıl abisiniz ne kadar abisiniz

tak tak tak tak babayla zzor yarışırlarrr. Kral eline sağlık bir daha video koyarken Jothem isimli ninjayı koyma onun zaten rezilliğini bütüns erver biliyor :) bak burdada zıplamış gelmiş hemen maksat kendini göstermek. aimshot isimli kullanıcıyı da geçti bu çocuk. düşünüyorum da iyi ki lonca birleştirmemişiz bu arkadaşlarla. hakkını veren oynuyor valla ama sen üstüne alınma jothem çünkü sen o loncanın en zayıf halkasısın ve hep öyle kalacaksın. cenaze nakil arkadaşımız gelsin sizin loncaya okçu nedir nasıl oynanır dersi versin bari yoksa emeklerinize yazık hayatında bir kere damage atmış adamlar forumda alikesen başkıran olmuşlar :)

Abinizi tokatladığımdan daha güzel ozaman 😁

Adam hayatının damagesini atmış derken abartmamışım gördüğünüz gibi. Ulan betonun başında dururdum önceden şimdi de en sonunda bekliyorsun biri görüp dalga bari geçmesin diye bak bu son teklifim gel benşm pazar çarı ile takas edelim mundar olmuş çarını ben az adam etmeye çalışayım itemlerini yeni başlayan bir arkadaşa hediye ederiz hiç olmazsa hayır duası alırız

Vızıldı yapma hadi içinde otursun 82 k

Vallahi sen bu çocukların en zayıf halkası olduğundan savunma dizmiyoruz işin komiği seni videoya bile almıyorlar. 17 level pazar çarım var getir lan vallahi kafa kafaya değişelim Çarları hiç olmazsa 1-2 m damage atar sevinirsin benşm 17 level çarla. Şimdi şu boş beleş çöp çarını al betona git canım sen siz beton sevenler yerinizi kaybetmeyin

Burada yorum yapması gereken yasin ve emrullahtır. Emrullah ya da yasin olmadan betondan çıkamayan çocuk yani zurnanın son deliği burayı kirletiyor. Belki de hayatındaki en iyi damageyi attı ona övünüyor. Önce bi gidin elit bir kaç item ayarlayın sonra gelin aslanım siz bizim kalibremiz değilsiniz canın kurabiye istiyorsa bizim buranın leblebili kurabiyesi meşhur göndereyim afiyetle ye sonra biraz çaba göster Ep yükle Çarına iki item al

Saygıyı siz bozdunuz keyifli oyunlar

Saygı duyulacak ya da sevgi gösterilecek bir dostluğumuz olacaktı ama sizler farklı yolları seçtiniz kardeş. Şimdi kurabiye kek ne varsa hepsini açıklamalı olarak göreceksiniz şüphesiz. Emrullah ile yasin yanınızda olmadan piyasaya zaten çıkamıyorsunuz da çıkarsanızda betondan dışarı o zaman göreceğiz el mi yaman bey mi

Kaale alıp savunma bile takmıyoruz hangi bayrağın koruduğu belli olmayan loncanın en zayıf halkası kendine video bulmuş. 4 kişi bir çarı kesemiyorsunuz komiksiniz siz gençler. Emrullah hatrına sizinle ilgili herhangi bir paylaşım ya da söz yazmıyordum ama siz saygıyı bozdunuz görelim bakalım bundan sonrasını

7 Çardan item toplayıp 1 Çar çıkarıyorlar birde farmdaki çarı kesip artislik yapıyorlar hata bizde kaale alıyoruz bu cahilleri. Bak üstüne basa basa söylüyorum cahil topluluğu bunlar. Şimdi gelecek yok ben mühendisim yok beni görmek için kapımı çalman gerek falan filan gibi şeyler yazacak ama eşeğe altın semerde giydirsen eşek yine eşektir.

ben sen gibi karakter eksikliği yaşamıyorum söveceksemde ana çarımdan söverim delikanlı gibi. herkes biliyor kimin dolandırıcı olduğunu aslanım sen istediğine istediğini yaz beni herkes bilir bu oyunda. sen gibi kimseyi kandırmaya kalkmadık kimseden bişey çalmaya da kalkmadık. 50 vonluk değil 500 vonluk olsada hepsi elimizde var şükür. muhtaçsın ve hep muhtaç kalacaksın. az akıllı oyna oyunuda annen ile değil anıların ile ansınlar seni zevkle okuyorum hislerimize tercüman oluyor sevgili kardeşlerimiz. bilmeni isterim aynı duyguları paylaşlıyorum sana yazanlar ile acayipte keyif alıyorum

HER GÜN BİRİ ANA BACI SÖVÜYOR DAHA HALA ŞİKAYET EDECEM DİYE UĞRAŞIYOR HASBAM. DELİKANLI OL BABA PARASININ YANINA BİRAZ ONUR VE HAYSİYET EKLE Kİ KİMSE SANA BÖYLE KELİMELER KULLANMASIN ADAMLAR SIRF SANA SÖVMEK İÇİN ÇAR AÇIYORLAR ÇÜNKÜ DİBİNE KADAR HAKEDİYORSUN

bir adamın hiç mi seveni olmaz bir oyunda lafının bir kaç tane temsilcilerinden bu çocuk. sevilmiyor ki millet hem türkçe hem kürtçe baya yaad etmişler. ne yalan söyliyim eğlenerek okuyorum bu elemana yazılan küfür ve hakaretleri içimizi soğutuyor arkadaşlar. hem yohoraya almasınlar hem normal boslara sokmasınlar ohh maradonda pazar çarı keser durur artık yetersiz.