Eline sağlık hocam ![]()
lorke tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hahaha bu arkadaşlar sever böyle düzenbazlığı. 1-1 vs diyip araya yansıtmacı sokması mı dersin kale alınacak kişiler değiller maalesef.
-
Bir hırsız var sa oda sensin engin milleti hidraya çıkartıp zorla sandıklarını GASP EDEN SENSİN AZ ADAM OL YAŞININ ADAMI OL BEN SANA SANDIGI VERİCEKTİM HAKARET ETİGİN İÇİN VERMEDİM VERMEKTE ZORUNDA DEGİLİM SONUÇTA OYUN ATMIŞ BANA HIRSIZ DİYORSUN KANITLA YOK SA ADAM DEGİLSİN SEN TAMAMI KARI GİBİ MİLLETE YAZDIRIP YAZDIRIP DURMA BU ŞAHISTA SENİN ADINA YAZDI TANIMYORUM AMA BENİ MİİLETE AFİŞ EDİYORSUN 50 YAŞINDA FELAN DEGİLSİN SEN ZAVALLISIN DOSTUM SANA DİYİM AZ ADAM OL ERKEK OL KARI GİBİ MİLLETE İFTİRA ATMA VARSA KANITIN SUN HIRSIZLIGIMA DAİR YOKSA BEN BU ŞAHISTAN İFİTİRA ATIYOR DİYE .. ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM MAHALLE KARI LARI GİBİ 50 WOLUK SANDIK İÇİN AFİŞ EDİYORSUN Kİ OYUN ATMIŞ BANA SEN ZORLA SANDIGIMI İSTEDİN Kİ BEN ACIYARAK SANA VERİCEKTİM SEN HAKARET EDİNCE VAZ GEÇTİM AZ ADAM OL KARI GİBİ İFİTRA ATMA ALTINDA KALIRSIN BİR GÜN.. FİSTANLI ENGİN SENİ
10 12 yaşında ki çocuklar gibi konuşuyorsun
-
-
Canım benim seni üzmüyüm diyorum ama şamanı iyileştirmeci yapıp ortalamalı yılan vs takıp farmlık şamana 12 13k atıyordun kusura bakma

-
-
Hiç bu kadar eğleneceğimi düşünmemiştim
sen öyle san mutluluğunu bölmeyeyim. -
Bence kadrajlık bir sorun yok

-
Zeyl kanka galiba sende tek beclisin resimde yoksun

-