Kesinlikle umrunuz da ki çıldırdınız adeta. Merak etmeyin siz kudurdukça ben daha da Yüceliyorum
İlginize teşekkür ederim.
Allah sana akıl fikir versin
Kesinlikle umrunuz da ki çıldırdınız adeta. Merak etmeyin siz kudurdukça ben daha da Yüceliyorum
İlginize teşekkür ederim.
Allah sana akıl fikir versin
Hakedene hakettiği gibi konuşurum ben kardeş rahat ol. İlk defa bi video paylaştık bu kadar zorunuza gidiyosa her gün paylaşalım
Barış attığın videolar inan kimsenin umrunda değil. Video atmak herkesin hakkı olduğu gibi seninde hakkın ![]()
Valla onu at kafası ile ogün abinize sormak lazım onlar başlattı ben bitirdim
Karakter vs karakter konuşturalım ama o da siz de yok maalesef
Çocuk bir cümlede efendi gibi konuşabilmeyi öğrenmen lazım
Bizim öyle lafımız yok engin abinle karıştırdın heralde onun böyle lafları vardı bi tekrar bak istersen 😁
Ben varım ben varım diye bağırmana gerek yok seni saymıyoruz ![]()
lorke abin yazmadıgı için bana pm atıyordun niye bana mesaj atmıyor ali abi diye 😂😂 normal yani zamanında abi çektiğiniz adamlar sizi iplemedi diye bu kadar kudurdunuz 😂😂
Hahahahaha ![]()
Sen item topla milletten,sonra görüşürüz canım 😁
Ağlama yöntemini sevdim
Eline Sağlık Belki bize 3 lonca birleşti diyenlere dokunmaz bunlar sonuşda onlar birleşmedi
Gerek duymadık ![]()
bir dahaki savaşta yaşamlar bitince, kaçmadığınız zaman dengimiz olabilirsiniz.
Öyle bir ihtimal zor gibi de ![]()
Çok güldüm kanka kusura bakmada TeekSura ile attığın vsyi koymussun 5-0 kestiği yeride koysaydın ya ![]()
Vallahi sen bu çocukların en zayıf halkası olduğundan savunma dizmiyoruz işin komiği seni videoya bile almıyorlar. 17 level pazar çarım var getir lan vallahi kafa kafaya değişelim Çarları hiç olmazsa 1-2 m damage atar sevinirsin benşm 17 level çarla. Şimdi şu boş beleş çöp çarını al betona git canım sen siz beton sevenler yerinizi kaybetmeyin
abi bu arada 17 level çarın daha değerlidir ![]()
Dün arkana bakmadan kaçtın keşke orada da görseydik seni ![]()
Zevzeklik yapma abiniz kurabiye oldu 😁
Dün 3 lonca bir olup kaçarken ki videonuzu atayım mııı
Çok boş insanlarsınız çookk. O olmayan üç kuruşluk aklınıza sokim
afk da ki farmlık itemli çekip buraya atacak kadar acizsin at kafası seni
Ağzını topla çocuk
Ben bu çocukları arada görüyorum genelde korunaklı bölgede hoşaf gibi konuşuyorlar onlar değil mi bunlar?
Tam isabet abi ![]()
Resim Kalitesi rakibe göre ayarlanmıştır. Saygılar ![]()
Eline sağlık kankam ![]()
Elinize sağlık
Eline sağlık kanka ![]()
Ancak chat yaparlar bunlar :)) korkudan vurmuyor atacağı hasar maks 10k filan (10k çok olabilir fazla abartmış olabilirim)
Hak edene hakettiği verilmiş eline sağlık ![]()