lorke abin yazmadıgı için bana pm atıyordun niye bana mesaj atmıyor ali abi diye 😂😂 normal yani zamanında abi çektiğiniz adamlar sizi iplemedi diye bu kadar kudurdunuz 😂😂
Hahahahaha ![]()
lorke abin yazmadıgı için bana pm atıyordun niye bana mesaj atmıyor ali abi diye 😂😂 normal yani zamanında abi çektiğiniz adamlar sizi iplemedi diye bu kadar kudurdunuz 😂😂
Hahahahaha ![]()
Sen item topla milletten,sonra görüşürüz canım 😁
Ağlama yöntemini sevdim
Eline Sağlık Belki bize 3 lonca birleşti diyenlere dokunmaz bunlar sonuşda onlar birleşmedi
Gerek duymadık ![]()
bir dahaki savaşta yaşamlar bitince, kaçmadığınız zaman dengimiz olabilirsiniz.
Öyle bir ihtimal zor gibi de ![]()
Çok güldüm kanka kusura bakmada TeekSura ile attığın vsyi koymussun 5-0 kestiği yeride koysaydın ya ![]()
Vallahi sen bu çocukların en zayıf halkası olduğundan savunma dizmiyoruz işin komiği seni videoya bile almıyorlar. 17 level pazar çarım var getir lan vallahi kafa kafaya değişelim Çarları hiç olmazsa 1-2 m damage atar sevinirsin benşm 17 level çarla. Şimdi şu boş beleş çöp çarını al betona git canım sen siz beton sevenler yerinizi kaybetmeyin
abi bu arada 17 level çarın daha değerlidir ![]()
Dün arkana bakmadan kaçtın keşke orada da görseydik seni ![]()
Zevzeklik yapma abiniz kurabiye oldu 😁
Dün 3 lonca bir olup kaçarken ki videonuzu atayım mııı
Çok boş insanlarsınız çookk. O olmayan üç kuruşluk aklınıza sokim
afk da ki farmlık itemli çekip buraya atacak kadar acizsin at kafası seni
Ağzını topla çocuk
Ben bu çocukları arada görüyorum genelde korunaklı bölgede hoşaf gibi konuşuyorlar onlar değil mi bunlar?
Tam isabet abi ![]()
Resim Kalitesi rakibe göre ayarlanmıştır. Saygılar ![]()
Eline sağlık kankam ![]()
Elinize sağlık
Eline sağlık kanka ![]()
Ancak chat yaparlar bunlar :)) korkudan vurmuyor atacağı hasar maks 10k filan (10k çok olabilir fazla abartmış olabilirim)
Hak edene hakettiği verilmiş eline sağlık ![]()
Eline sağlık hocam ![]()
Hahaha bu arkadaşlar sever böyle düzenbazlığı. 1-1 vs diyip araya yansıtmacı sokması mı dersin kale alınacak kişiler değiller maalesef.
Bir hırsız var sa oda sensin engin milleti hidraya çıkartıp zorla sandıklarını GASP EDEN SENSİN AZ ADAM OL YAŞININ ADAMI OL BEN SANA SANDIGI VERİCEKTİM HAKARET ETİGİN İÇİN VERMEDİM VERMEKTE ZORUNDA DEGİLİM SONUÇTA OYUN ATMIŞ BANA HIRSIZ DİYORSUN KANITLA YOK SA ADAM DEGİLSİN SEN TAMAMI KARI GİBİ MİLLETE YAZDIRIP YAZDIRIP DURMA BU ŞAHISTA SENİN ADINA YAZDI TANIMYORUM AMA BENİ MİİLETE AFİŞ EDİYORSUN 50 YAŞINDA FELAN DEGİLSİN SEN ZAVALLISIN DOSTUM SANA DİYİM AZ ADAM OL ERKEK OL KARI GİBİ MİLLETE İFTİRA ATMA VARSA KANITIN SUN HIRSIZLIGIMA DAİR YOKSA BEN BU ŞAHISTAN İFİTİRA ATIYOR DİYE .. ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM MAHALLE KARI LARI GİBİ 50 WOLUK SANDIK İÇİN AFİŞ EDİYORSUN Kİ OYUN ATMIŞ BANA SEN ZORLA SANDIGIMI İSTEDİN Kİ BEN ACIYARAK SANA VERİCEKTİM SEN HAKARET EDİNCE VAZ GEÇTİM AZ ADAM OL KARI GİBİ İFİTRA ATMA ALTINDA KALIRSIN BİR GÜN.. FİSTANLI ENGİN SENİ
10 12 yaşında ki çocuklar gibi konuşuyorsun