Seni Videoya koş gel Kim kimin neresine veriyor bakalım aslan parçası ...
lorke tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bunlar hazmedeyen kuduruk tayfa hep bir bahaneleri vardır ama sözünde durmaya gelince nanay
Tunaya güvenim 0
-
Ufaklık dediğin kişi eline veriyo haberin yok videoları izlersen eğer asansör 😂
Yansıtma diyor ya birde :d
-
Dinocuk bugün üzgün

-
Sen insan DEĞİLSİN

-
Eline sağlık reis

-
Çarım diye övünen, Karakterim sağlam diye gezen milletin savunma takmadığı karakterle milletin açığını yakalayıp video çekip atan veletler izleyin de birazcık savunma yapın boş tenekeler sizi

Yine -200İQ şeklinde yorum yapmış bu arkadaş

-
Benim kimseye karsı bi kuyruk acım yok herkes videosunu atsın seyir olur zevki olur rekabeti olur misal olarak veriyorum x loncası olmasa sende zevk alamazsın b loncası olmasa bende zevk alamam bazen tebrik edip gecmek lazım ben ortalıkta dolasırken 100k yedigimde oluyor ölümsüz degil hesaplar iyi oyunlar sana 😉
Söylediğin bu söze katılıyorum sonuçta rekabet oyunu. Merak etme ben yok şöyleyim böyleyim diyen bir tip değilim ölmeme kompleksine de girmiyorum girsem bazıları gibi 90 yaşamda gezerdim
-
https://youtu.be/macdWt8sWy4?si=iJLbs9I60zjAUn3X
Su arkadası atarken utandın mı acaba merak ettim ?
birincisi orada 1-1 atalım gel muhabbeti oldu teeksurayla esconar arasında, ikincisi o arkadaş yediği hasarları inkar ediyordu, üçüncüsü ise (bonus)kuyruk acısını anlıyorum

-
ben bu video atarken utanırım klakşglakşlg keşke kamudan çıkıp gezebilsen

-
Sana da adam demiş bulundum hata bende üzgünüm
-
Yotube git bak sana güzel bi yorum yaptım At kafası seni

adam sadece küfürle cümle kurabiliyor IQ'suz bebe
-
asgşaklsşgaklşgklşaslşkgşalskg

-
Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu
senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer 
Anlıyorum seni

-
Sen Gel 100k at hala diyorum çarı sileceğim mongu bitmiş çara 100k atarak olunmuyor yediğiniz spaceleri bundan sonra daha detaylı izlersin aslan
Oradaki demek istediğim farklıydı ama senin lgs sınavı taze olunca okuduğunu çok iyi anlıyorsun alico 
Birileri ağlıyor yine

-
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

-
Tyt' ye çalışmayı aksatma abisi

-
Bundan sonra seni kaile dahi almayacağım lorkecik. Askere git gel sonra konuşalım bel ki 2-3 dayak da askerde yiyip adam olursun

Dayakla adam olunsaydı sen şimdiye olurdun diye düşünüyorum

-
Ben Hiç Birşeyden Korkmuyorum Alicim Herşeyim Çok Net Biliyorsun tatlım ...
Sen 100k at çarı silcem diyip boş çara vuruyorsun diyip sıyrıldın sende haklısın çarın BOŞ

-
Chat yapan it diyen köpek diyen sensin polemik yaratan benim öyle mi, ne aciz adamsın lan. Azıcık saygılı ve kalıbının adamı ol.
Yine boş yapmış dinocuk