Ruling tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Merhaba,
Bizlerle discord üzerinden iletişime geçebilirseniz, gerekli kontrolleri sağlayabiliriz.
İyi günler dileriz -
Gerekli ayarlamalar ve düzenlemeler oranlarla ayarlanmıştır. Eğer ki iyileştirme ve farklı önerileriniz mevcut ise discordumuzda 'Öneri' kanalını kullanabilirsiniz.
Discord.gg/rohan2
İyi günler dileriz -
Gerekli güncellemelerimiz discord üzerinden verilecektir. PvP & PvM güncellemelerimizi takip edebilirsiniz.
İyi günler dileriz -
Balık botu ayarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Sabit bir ayarı yoktur.
Balıklar için ise discordumuz üzerinde 'Yama Notları' kanalını inceleyebilirsiniz.
İyi günler. -
Değerli önerileriniz için teşekkür ederiz. Bizler bütün oyuncularımızın önerilerine saygı duyuyoruz. Fakat oyuna entegrasyonu kolay olmuyor. Oyunun dengesi, piyasa gidişatı vb. olayları takip ederek yapılan önerileri değerlendiriyoruz.
İyi forumlar -
-
Merhaba;
Lütfen sorununuz ile alakalı discordumuz üzerinden destek talebi oluşturunuz.
Discord üzerinden gerekli kontroller, ve yardımlar sağlanacaktır.
İyi akşamlar. -
Merhabalar, tabiki de 'Erebor' sunucumuz için süpriz etkinliklerimiz aktif olacaktır. Bunları discordumuz üzerinden duyuruları takip ederek hangi saatler arasında gelebileceğine göz atabilirsiniz.
İyi günler dileriz -
Lütfen discord adresimize gelerek destek talebi oluşturunuz. Gerekli kontroller sağlandıktan sonra sorununuzun çözümü için gerekli destek sağlanacaktır
-
Merhabalar,
Sorununuzu çözmek için aşağıda belirtmiş olduğum adımları izleyiniz. Çözemediğiniz takdirde discorda girerek destek talep edebilirsiniz. Buradan daha fazla yardımcı olamıyoruz, üzgünüm.Rohan2Global klasörünün içinde bulunan 'config'i yönetici olarak çalıştırıp ardından ayarlamaları yapınız. Eğer ki sorununuz çözülmez ise lütfen sitemiz üzerinde bulunan '3.1GB' olan FullClient (GoogleDrive-ZIP)'i indirebilir, sorununuzu çözebilirsiniz.
-
Merhabalar, sorununuzu Config'i yönetici olarak çalıştırarak çözebilir, veya clientlerimiz arasından 3.1GB olanı indirerek sorununuzu çözebilirsiniz
-
Oyunumuz saat 09:00'da aktif edilmiştir.
İyi oyunlar dileriz -
Herhangi bir 'Ban Affı' düşüncemiz bulunmamaktadır. Yasaklı hesapların devamlılığı sürecektir
İyi akşamlar dileriz -

Giriş Bilgisi:
- Giriş Noktası: Yanılsama Platosu üzerinden Uyanış Heykeli kullanılarak TS: Sürgün Mağarasına ulaşabilirsiniz.
- Gereksinim: Minimum 110 seviye
- Giriş Nesnesi: Uyanış Kitabı
- Yeni "Kara Ejderha" ekipman üretim seçeneğini "Yanılsama Platformu" üretim YZK. üzerinden ulaşabilirsiniz.
Üretim Kılavuzları
Yeni üretimlere erişmek için, TS: Sürgün Mağarasında yer alan üretim NPC'ler üzerinden temin edilebilir.
"Savaşçı Ruhu" üzerinden üretebileceğiniz eşyaları görüntülemek için tıklayın.
Tapınak Arması Üretimi
Malzeme Miktar
Eskimiş Arma50 adet
TS: Sürgün Kristali35 adet
Altın Yaprak1 adet Zaman Kristali Küresi
Malzeme Adet
Ebedi Dost Küresi30 Zaman Kristali Kullanımı: Lee Chung üzerinden TS/ZÇ: Kristal Kirpi ömrü, Zaman Kristali ile 1 gün uzatılabilir.
Lee-Cung

İlgili npc'ye giderek 'TS: Kristal Kirpi & ZÇ: Kristal Kirpi eşyalarınızın ömrünü 'Zaman Kristali'
karşılığında 1 Gün uzatabilirsiniz.Üzerine sürüklemeniz yeterli olacaktır.
"TS: İradel" üzerinden üretebileceğiniz eşyaları görüntülemek için tıklayın.
Nostalji Silah Üretimi
Malzeme Adet
TS: Sürgün Kristali125
TS: General Taejo Boynuzu1
TS: Komutan Setaou Bıçağı1
Yang1.000.000 Hırsız Eldiveni Üretimi

Malzeme Adet
TS: Komutan Setaou Bıçağı45 Nostalji Silah Görünümleri
Nostalji silahların, isim, simge ve oyun için görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Ay KılıcıSpoiler Göster

İlahi KılıçSpoiler Göster

Baron KılıcıSpoiler Göster

Sarı Ejderha KatledenSpoiler Göster

Mavi Ejderha KatledenSpoiler Göster

Ejderha Tanrısı PalasıSpoiler Göster

Sert Biçici ÇanSpoiler Göster

Ejderha ÇanıSpoiler Göster

Hibiskus ÇanıSpoiler Göster

Sekiz Trigram YelpazeSpoiler Göster

Uyuyan Ejderha YelpazesiSpoiler Göster

Hayalet YaySpoiler Göster

İkiz Ay HançeriSpoiler Göster

Testere Diş BıçağıSpoiler Göster

Gün Işığı BıçağıSpoiler Göster

Rivulet BıçağıSpoiler Göster

TS: Şaman Ruhu - Üretim Listesi
TS: Şaman Ruhu NPC'sine gittiğiniz takdirde karakterinize güç katacak bir çok nesnenin üretimine erişebileceksiniz. Eşyaların isimleri ve üretim için istenilen nesneler aşağıdaki gibidir:
Üretimler
✨ Ejderha Kutusu (S)
Malzeme Adet
Demirci Kostümü10
Demirci Parşomeni5
Ejderha Taşı5
Delikli Altın Para5
Antik Sütun Parçası5
Yang100.000.00 ✨ Ejderha Kutusu (K)
Malzeme Adet
Ejderha Dış Derisi1
Elder Sureti5
Ejderha Madalyonu5
Kostüm Dekoru I5
Kostüm Dekoru II5
Yang100.000.000 ✨ Ejder Kemeri +0
Malzeme Adet
Toprak Ejderhasının Kalbi1
Antik İşleme Düğme1
Kemer Dekoru1
Ejderha İç Derisi1
Demirci Parşomeni1
Yang500.000.000 ✨ Altın & Büyülü Pelerin
Nesne Malzemeler Yang Altın Pelerin (basit) 35x
Yalnız Dağ Sikkesi100.000.000 Büyülü Pelerin (basit) 35x
Ejderha Lordu Küresi100.000.000 ✨ Mühür ve Yüzükler
Nesne Malzemeler Fiyat Kraliçe Naga Işık Mühürü 5x
Kraliçe Gözyaşı II.100.000.000 Kraliçe Naga Karanlık Mühürü 8x
Kraliçe Gözyaşı II.100.000.000 Mahkumiyet Yüzüğü 50x
Kask Seti Tasarımı + 50x
Kuts. Kask Parçası I100.000.000 Hüküm Yüzüğü 50x
Kask Seti Tasarımı + 50x
Kuts. Kask Parçası II.100.000.000 Ejderha Lord Yüzüğü 7x
Yalnız Dağ Sikkesi100.000.000 TS: Hwa-Hee - Nostalji Üretimi
Tüm nostalji silah, zırh ve kasklar için malzeme aynıdır:
Malzeme Miktar
Beyaz Metin Parçası125(Silah) - 90(Kask)
Tapınak Tozu3
Yang1.000.000 Tüm eşyalar: Baekho, Geumgang, Seongin, Cheonsang, Gyeongju, Bulkkot, Samsin Kılıçları; Hwaryeong, Hojin, Daehan Zırhları; Seonggi, Inwang, Bulgasari, Chunji, Hae Kaskları.
Bu eşyaların herhangi bir oyun için görüntüsü spoiler paylaşılmamıktır. Oyuncuların kendi deneyimlemesi ve merak duygusu için bu şekilde kararlaştırılmıştır.
TS: Kristal Damarı

- Yalnızca TS: Beyaz Kristal Metin içeriğinde bulunur.
- TS: Kristal Kazma ile kazılabilir.
- İçinden TS: Sürgün Kristali düşer.
- İçerisinden şansınıza bağlı olarak TS: Sürgün kristali
atacaktır. Bu nesne craft malzemesidir. - Resimde görmüş olduğunuz 'TS: Kristal Damarı'nı sadece TS: Beyaz Kristal Metin içeriğinde bulunan TS: Kristal Kazma
ile madencilik yapabilirsiniz.
TS: Sura Ruhu
Bu NPC üzerinden TS: Beran Setaou ile mücadeleyi başlatabilirsiniz. Bu patron üzerinden bir çok değerli üretim malzemesi elde edersiniz. Malzeme bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

- ZÇ: Sürgün Mağarasında olduğu gibi burada herhangi bir görev içeriği yoktur. Ejdere giriş mevcuttur.
- TS: Beran-Setaou giriş nesnesi
Genel Anahtar (TS)'dir - TS:Beran-Setaou içeriği aşağıda belirtildiği gibidir;
Beran-Setaou Eşya Listesi:
Zafer Rozeti 
Ejderha alevi(B) 
Bileme aracı 
Beceri Kitabı 
TS: General Taejo Boynuzu 
TS: Ninja don. taslağı 
Altın Yaprak 
Gökkuşağı Parçası 
Beran Setaouin sandığı 
İnce uyanış taşı 
Eski Tahta Kutu 
TS: Şaman don. taslağı 
Hırsız Eldiveni 
Sarı Parlak Parça 
Uyanış sandığı 
Ruh Taşı 
Küçük uyanış taşı 
TS: Şaman kaskı taslağı 
Eskimiş Arma 
Kutsama Kağıdı 
İnce ip 
TS: Hançer Taslağı 
İnce deri 
TS: Ninja kaskı taslağı 
Tapınak Tozu 
50x Süs Taşı 
Sıkı ip 
TS: Çan Taslağı 
Çelik 
. -
Yeni gelen kara item dönüşümlerine Yanılsama platosundaki 'Zırh Ustası Heykeli ve Cephanelik Heykeli'ne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yeni gelen kara itemlerin üretim nesnelerine ZÇ ve TS Sürgün mağarası slotlarından ve TS: Beran-Setaou'dan ulaşabilirsiniz.
Bilgilendirme;Spoiler Göster
Yeni gelen Kara Silah, ve Kara Kask itemleri çift yarı insan özelliği almamaktadır.
Üretim şansınızı arttırmak için eklenen yeni nesneler ile deneme şansı elde edebilirsiniz.
Küçük Uyanış Taşı %2
İnce Uyanış Taşı %3
Güzel Uyanış Taşı %5
Değerli Uyanış Taşı %7
Güçlü Uyanış Taşı %10
Üretim şansınızı arttıracaktır.
Uyanış taşlarının üretimi için Yanılsama Platosuna giriş yaptığınız 'Yanılsama Heykeli'ne gelerek 'Arındırma' seçeneğine tıklayabilirsiniz.
-
Ametist simya görevini almak için Yohara (Dongan Ovası)'nda bulunan simyacıyı ziyaret etmeniz gerekmektedir.
Simyacıya tıkladıktan sonra 'Ejderha taşı parçası+?!' tıklayarak görevi başlatabilirsiniz.
Görevde sizlerden toplamda 10Adet 'Ejderha Taşı Parçası+' istemektedir. 10Adet topladıktan sonra tekrardan simyacıya geri dönerek 'Ejderha Taşı Parçaları+' seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Bunun karşılığında sizlere 1Adet 'Cor Daemonis (ham)' verecektir, ve kalan 9 Adet alma hakkınız için size hak tanıyacaktır. Birdaha simyacıya gitmenize gerek kalmadan süreniz tamamlandıkça yapabileceksiniz.
Toplamda 100 Adet 'Ejderha taşı parçası+ kastığınız takdirde 10Adet Cor Daemonis (ham) elde edebileceksiniz.
100Adet 'Ejderha taşı parçası+' görevini bitirdiğiniz takdirde 12Saat soğuma süresi başlayacaktır, süre tamamlandıktan sonra tekrardan simyacıya gitmenize gerek olmayarak direk görevi yapabileceksiniz.
Yeni Ametist Simyanın Kusursuz +6'da verdiği özellikler aşağıdaki gibidir;
Ametist simya efsunlama işlemi
Ejderha alevi(B) ile yapılmaktadır
Olası (maksimum) standart(duvar) bonus: Max
Şeytanlara karşı güçlü +%16
+16 Tamlık
+16 SungMa iradesi (VIT)
Ekstra (rastgele) bonus: Max
+16 SungMa iradesi (STR)
+16 SungMa iradesi (RES)
+16 SungMa iradesi (INT)
Metin taşlarına karşı güçlü +%8