Arkadaşlar +0 yılan zırhında +1 beceri +3 büyü +1 canavar var. bu zırhı +1 e atınca patlamama durumu varmı? yani 2 beceri 2 canavar direk oluyormu yoksa 1 beceri 1 canavarda kalma ihtimali varmı ?
trgoku25 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
maelsef vpn kullanmadıgım için discord erişimim yok. başka nasıl işlem yapabiliriz.
-
depo lisansi görevi yaparken hata aldıgım için zamanında tamamlayamadım. şimdi görevi tekrar alamıyorum hiç bir yerde görev yok. nasıl yapmam gerekiyor. genişletilmiş depo+ yı kullanmak için görev nasıl yapacaz.
-
pazarda da çok kez baktım var 10 yarı bonusu olan birçok kask gördüm. sabahtan beri efsun atıyorum ve yarı 10 getiremiyorum. efsun botunda sadece yarı seçmeme rağmen yine de gelmiyor. acaba kask için yarı insanlara kası güç efsunu kalktımı ?
-
Yoharada 2. biyolog görevindeyim. forumda bir çok konuya baktım ama cevabını bulamadım bu metin taşı kristalleri için geçme oranı tam olarak nedir. şanslı biri değilim belki ama 20 küsür metin taşı kristali verdim ve sadece 1 tanesi geçti. Bunun bilgisini nereden öğrenebilirm
-
tam aradıgım başlık. bilgi almak için fakat. daha düşük bütçesi olan biri için en iyi şekilde nasıl atak artırabiliriz. metin ve boss farmı için.