@Jelena teşekkür ederimm.
Son görevde ep veriyor yani?
@Jelena teşekkür ederimm.
Son görevde ep veriyor yani?
Teşekkürler @AvşarEli
Peki oyunun seviye görevlerinin detaylı ödülleri mesela ep kuponu veriyormuş kaç ep kuponu olduklarını söyleme şansınız var mı?
Tekrardan merhabalar. Konuyu hortlatıyorum ![]()
Sürgün Mağarasında Hareket Görevi Hakkında;
"Karanlık Hwang Tapınağında silüeti ara.
Canlı görmesende bile, ruhunun varlığını hissedebileceksin."
Görevde bug falan mı var acaba? Tapınağı tavaf ettim lakin her hangi bir işaret vs. bir şey göremedim.
2. Konu olarak;
Bu seviye görevlerinin detaylarını ve verdiği ödülleri nereden öğrenebiliriz?
Şu an 40 Sv. Sakar 7.8 STR
Güncel hali ![]()
100 Sv. (Prizmatik) 13.1 Hp // 9.4 Savunma // 17.7 Atak
Prizmatik olmalı ve 104 lv e kadar kasman çok kolay zaten 104e kas 104 de 20 üstü gelirse STR si kullanışlıdır =)
Şu an 40 Sv. Sakar 7.8 STR ![]()
İşten vakit bulabilsem keşke özüt görevlerini yapabilsem :)) Her neyse bir sorum daha olacak sizce 40 Lv. Petin iyi olması için en az oranı nedir yani kaç oranı 157 ye kasalım?
Teşekkürler bilgiler için.
Peki ya özüt görevi için ne yapacağız 115 Levele düşmüyor sanırım ![]()
Tekrardan hortlatmak istemem ama sanırım hala bilgiye ihtiyacım var ![]()
Tılsımlara efsun atan efsun nesnesinin adı nedir?
Teşekkürler şef. Simyam mükemmel şu an, Hava kılıcını da s yapmak biraz pahalıya çıkacak. Ayriyetten bir sorum daha var; Metin kesmeyi daha çok sevdiğim için; sizce vadi de mi yoksa büyülü ormanda mı farm yapacağım, yani büyülü orman daha mantıklı tabi ki ama event zamanı vadi daha güzel diye düşünüyorum.
Bilgileriniz için teşekkür ederim.
Naga zırh & silah kostümü almamamı mı öneriyorsun?
Magma Ejderi
Nazar & Esrarengiz
Bekçiler ve Naga Tılsımı
Bunların hepsi aynı anda takılabiliyor değil mi? ![]()
Herkese iyi forumlar dilerim ilk konumda sizlere sorularla geliyorum bu yüzden merakımı maruz görün
Örnek vererek sizlere sorularımı yöneltiyorum;
Savaşçı Karakterim için;
Farm'a yönelik almam gereken itemler (Ejderha Parası ile almam gereken)
Örnek: Diyelim ki 1000 Ejderha Param Var ve ben bunu FARM'a yönelik kullanmak istiyorum. Alabileceğim en iyi kombin ne olmalı? Maksimum Canavar & Metin özellikleri taşıma şartı ile yazarsanız sevinirim.
Silah Kostümü:?
Zırh Kostümü:?
Evcil Hayvan:?
Binek:?
Nazar Tılsımı ve Esrarengiz Tılsım ?
Ulaşabileceğim Maksimum Canavar & Metin Kombini için alacağım itemleri test eden varsa yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar.