AvşarEli arkadaşların güncellemelerden bile haberleri var bizde merakla bekliyoruz neler gelecek diye
yönetimin kendine bir reset atması ve tarafsız (mış) gibi davranmasını bekliyoruz .
CUKELEKSS tarafından yazılan gönderiler
-
-
AvşarEli Atmamız birşeyi değiştirmiyor bu küfür ve hakaretleri edenlerin arkadaşları ne yazıkki yönetim ekibinde ne yapalım şikayetlerimizi düşmanlarımıza mı iletelim burdan yazmakda arıyoruz çaremizi
tarafsız olmaları gerektiğini sizlerde hatırlatırsanız seviniriz. Erebor oyuncusu bu durumdan müzdarip durumda şuan+99 avşar adminim
-
-
sabaha karsı yapılan güncellemeden sonra client kendini kapatmaya başladı giriş ekranında iken kapanmıyor ama hesaplara giriş yapınca 10 20saniye içersiinde kapatıyor
-
-
maşallah abii
-
oyun için isimleri flean her şeyini kapat slotun ve oyuncunun az olduğu yerde dene öyle de olmuyor ise pc değiştir

-
adminlerim bu video biraz da olsa sandık içeriğinin değişmesine yönelik olması için çekmiş gibi oldum özellikle irade tılsımları sis vs iç itemlerin cok atması ve bunların bence silinip yerine başka nesneler koyulabilir , bu sadece 60sandıktan çıkanlar, oyuncular 2k 4k gibi sandık açımı da yapabiliyorlar ve çok çok gereksiz nesneler alıyoruz . -
-
bu rohanın bozuk wsleri ne zaman düzelecek yav

-
-
-
sağolasın abi teşekkürler
-
-
-
+15 yılan çan basımı
-
teşekkürler .