https://www.youtube.com/watch?v=4AAQNpLrB3E
Gereğinin yapılmasını istiyorum. Bir akıllı kendisini sanıyor heralde ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=4AAQNpLrB3E
Gereğinin yapılmasını istiyorum. Bir akıllı kendisini sanıyor heralde ![]()
Farmlık itemleri takıp tek yediğim yeri koymasaydın iyiydi ![]()
9. Yolun Kitap Sandığı kasmak için güzel bir yer olmuş Nethis. Ben de bol bol kasıyorum artık önceden bulamıyordum...
Daha Çok GösterMerhaba, öncelikli olarak şu düzenlemelerin yapılması bence elzem.
1) Gizemli Sunakta uzakçı slotlar 5-10 dkdan sorna birikmeye başlıyor bu da clientin zorlanmasına sebep veriyor can değerleri artmışken yakıncı yapılabilirlerse oyun kalitesi artacaktır.
2) Nethis sandıklarının içerikleri güzel gözüküyor ama açtığımızda o kadar mutlu etmiyor. Aynı oranlar kalıp sandık sayıları official sunucu gibi artabilir.
3) Yılan vadisinde genel bir drop iyileşmesi gerekmektedir. 6-7 için gereken parçalar zor toparlanıyor.
4) Büyük ekleme ve Nethis süre sıfırlama oyuna dahil edilmeli.
5) Pet soğuma süresi kaldırılmalı özellikle zeka ile skill yakan karakterler için sinir bozucu.
6) Farklı yohara özelliği veren yeni kostümler petler binekler oyuna eklenmeli.
7) Sadece yoharada oynayanlar haricinin de girebileceği bir yeni zindan oyuna heyecan katabilir diye düşünüyorum.
Bazı nesne market itemleri sadece fırsatta yararlanabiliyor bu fırsatların bazen 1 ay boyunca gelmediği oluyor. Özellikle binek kostüm gibi itemlerin sabit olarak nesne markete eklenmesi gerekiyor. İsteyen ekstra ep verip alabilir böylece.
9) Ejderha Lord açık ara oyunun en güçlü yüzüğü zevkle kullanıyorum ama 3 gün olması sinir bozucu 7 günlük 450-500 ep seçeneği de nesne markete eklenebilir.
10) Gnoll, sunak vb zindanlarda üstlerine slot çeken kişilere seçseniz de çözme attığınızda işlemiyor bu da savaşın zevkini düşürüyor.
11) Slotların ölüş animasyonları kasılma sürecini olumsuz etkiliyor. Eskisi gibi olmamalı.
12) Tılsımlardaki kılıç,çift el, çan kopuşlar wsde çalışmıyor.
13) Tatlı ve Punç yazdığı gibi hasar ve exp etkisi göstermiyor düzenleme gelebilir.
Merhaba, öncelikli olarak şu düzenlemelerin yapılması bence elzem.
1) Gizemli Sunakta uzakçı slotlar 5-10 dkdan sorna birikmeye başlıyor bu da clientin zorlanmasına sebep veriyor can değerleri artmışken yakıncı yapılabilirlerse oyun kalitesi artacaktır.
2) Nethis sandıklarının içerikleri güzel gözüküyor ama açtığımızda o kadar mutlu etmiyor. Aynı oranlar kalıp sandık sayıları official sunucu gibi artabilir.
3) Yılan vadisinde genel bir drop iyileşmesi gerekmektedir. 6-7 için gereken parçalar zor toparlanıyor.
4) Büyük ekleme ve Nethis süre sıfırlama oyuna dahil edilmeli.
5) Pet soğuma süresi kaldırılmalı özellikle zeka ile skill yakan karakterler için sinir bozucu.
6) Farklı yohara özelliği veren yeni kostümler petler binekler oyuna eklenmeli.
7) Sadece yoharada oynayanlar haricinin de girebileceği bir yeni zindan oyuna heyecan katabilir diye düşünüyorum.
Bazı nesne market itemleri sadece fırsatta yararlanabiliyor bu fırsatların bazen 1 ay boyunca gelmediği oluyor. Özellikle binek kostüm gibi itemlerin sabit olarak nesne markete eklenmesi gerekiyor. İsteyen ekstra ep verip alabilir böylece.
9) Ejderha Lord açık ara oyunun en güçlü yüzüğü zevkle kullanıyorum ama 3 gün olması sinir bozucu 7 günlük 450-500 ep seçeneği de nesne markete eklenebilir.
10) Gnoll, sunak vb zindanlarda üstlerine slot çeken kişilere seçseniz de çözme attığınızda işlemiyor bu da savaşın zevkini düşürüyor.
Barcelona:3 GS:0
Gol Atan Oyuncu: Ferran Torres
World / AkaFrigg
Mükemmel bir video olmuş özellikle kaçarken ayışığı açmasına bayıldım :d
Merhaba, petimin günü oldukça az kaldı ve ben ne denediysem gününü uzatmaadım ölecek mi ölmeyecek mi ondan da emin olamıyorum. Rohan serverlarına yeni başladım. Protein lokması veya yumurta yedirmeyi denedim olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?