Axionis tarafından yazılan gönderiler
-
-
reisler iyisiniz hoşsunuz tüm server keyifle savaşıyorsunuz izleyenleri de düşünüp yakınlaştırma yaparken video bozulmasını hesaplasanız veya kayıt alırken hd ve 2k kayıt alsanız daha mantıklı olmaz mı şahsen ben video izlemeyi seven birisiyim ancak öyle videolar yayınlıyorsunuz ki 1 2 oyuncu hariç kimsenin ki izlenmiyor
yediği hasarı rakip görüp kendınden utansın yeter dostum başkasının görmesine gerek yok oyunda gereken kişileri yeteri kadar rezil rüsva ediyoruz zaten forumdada etmeyelım

-
daha tonla video varda bu ezmeler dengım olmadıgı ıcın edıtleyıp paylaşmıyorum. bunuda çok istedikleri için attım

-
-
TEKYEDİMHA -
Sen yinede fazla mafya dizileri izleme gaza geliyon sonra arka plan seslerine bak

-
KAÇARIMHA
-
Bunun 20k wonu olsa kendine don alır ilkbaşta

-
volantroTR kadar kasıntı saygısız sevimsiz bi insan yok bu sunucuda zaten

-
-
Rüyalarına girer bu hasar Eline sağlık
-
Eline sağlık yeni yılın ilk dayak videosu gelmiş

-
Arkaya koyduğun ses yaşını belli etti çocuk adam 3 lonca gelıp baş edemeyıp ReDeMPTioN dan kaçtıgınız gunun vıdeosunu ıstersen ozelden ıletebılırım burdan herkese sızı reklam etmeyim sütünü iç yat saat 10 oldu
-
Reyvıngard ile yürüyüş videoları part 4
-
item kaybolmamıstırda sol altta hediye kutusu gıbı bıryer cıkmıstır oraya bas ordan depo sıfrenı gır ıtem oraya gıtmıstır

-
Eline sağlık baba tokadı yemişler hahahaha
-
delıcı cok hasar artırmaz reıs TR gıbı deıl
-
havuzda açtıysan dalmaz çalısmıyor havuzlarda otomatık av
-
Seviye yüzüğü level dusurmuyor yukseltıyor dıye bılıyorum yani levelını 105 yapabılıyorsun 105 ustu kullanınca dusmuyor dıye bılıyorum ama yınede daha ıyı bılen bırısınden cevap alırsan daha iyi olur