BARCELONA 3-0 GALATASARAY
Gol atacak: Ferran Torres (Barcelona)
Erebor/ MrCrassus
BARCELONA 3-0 GALATASARAY
Gol atacak: Ferran Torres (Barcelona)
Erebor/ MrCrassus
Bu video 15 ve 16 mart günlerinde ki artı basma denemelerini kapsamaktadır. Öncesinde de bu şekil yakmaktadır.
+0 dan +1e geçmesi bu kadar zor olmamalı. ![]()
+8 eldiven nerde
![]()
:(((((((
Sandık bahane, bugün Nethis'in beşinci turunda, +0 olan eldivenim +1 oldu. ![]()
Galatasaray -0 / 3 Barcelona
Gol atan oyuncu: Barcelona Ferran Torres
Lütfen karekter ismini ve sunucuda yazar mısın?
Erebor- MrCrassus
Galatasaray -0 / 3 Barcelona
Gol atan oyuncu: Barcelona Ferran Torres
la olm sen ne saf bir insansin yemin ederm senin şu yazılarını videolarını görünce tutamıyorum kendimi gülmekten, adamlar 2 kişi siz 4 kişi daliyorsunuz birde utanmadan zirhsiz savasabilecigimizi gosterdik diyorsun
![]()
![]()
puahhabha .d
Kuznetsow, tearsfears, mrxlucky bunlardan hangisini adam yerine koyup saymadın bilmem ama şunu biliyorum. Senin kafan kocaman anlamazsın. ![]()
Videonun asıl atılma amacı zırhımız olmadan da savaşabileceğimizi göstermektir. iyi seyirler...
3 ocaktan beri yani tam 45 gündür yalnız dağ gelmiyorsunuz veya gelemiyorsunuz, orasını bilemeyeceğim. Her neyse yalnız dağa gelinde yeni videolar çek paylaş, çünkü biz sizin savaşamamanızdan çok sıkıldık.
@MrCrassus eğleniyor musun karşim?
Maalesef...
Daha uzun bir savaş videosu paylaşmak isterdim ancak çok kısa bir savaş oldu. Sayıca üstün olduğumuz için ve loncamızda herkes savaşmaktan hoşlandığı için durumu eşitlemek adına zırhlarımızı çıkarıp savaştık iyi seyirler...
Bu videonun atılma nedeni arkadaşın nesnesiz halimle kestiğimi inkar etmesindendir. İyi seyirler...
O zaman sende o arkadaşlar gibi yapıp, alakan olmayan şeylere yorum yapmasan mesela, ne güzel olur.
4 yıllık tecrübeli insanlar, onlardan öğreneceğimiz çok şey var ![]()
Arkadaşlarla kısa bir kovalamaca oyunu oynadık, iyi seyirler...
Relia nickli yansıtmacı çarı, sizin loncada ki Raiden nickli, Emrecan isimli bir şahısa ait ama yine de sen bilirsin.
Eline, emeğine sağlık yüksek hasarlı çok güzel bir video olmuş. ![]()