PECCATORE tarafından yazılan gönderiler

benimde şahsi görüşüm açılması yönünde sonuçta envanterimde ki bir eşya ve kuşaktan farkı yok sonuçta kuşak ticarete konabiliyorsa auranında konması gayet doğal ve olası bir durum. umarım anket sonuçları olumlu olur ve en yakın zamanda ticareti açılır

bu konuda ki maduriyet giderilmiş ve çözüme ulaşılmıştır. tüm destek ekibine ve geliştiricimize teşekkür ediyorum. elinize emeğinize sağlık. herkes iyi forumlar dilerim. saygılar

aynen öyle yohara genişlemesi geldiği gibi ya bu fiyatlarla gelecekti yada ucuzlamayacaktı. bir tarafın gönlünü yapayım derken önden gidenlerin hakkına giriliyor. anlatmaya çalıştığımız da bu zaten. ben yaptım kimse yapamasın değil. ben emek verip yaptım ya herkes verdiğim emeği versin yada harcadığım epi harcasın.

aynı kişiler üzerinden dönmüyor oyun hakkeden insanlar yapabilir bunun önce farkına var. daha sonra eldiven almamış daha doğrusu alamamış olan senin bu görüşte olman kadar doğal bir durum yok dikkat ettiysen ben daha önce yapan kişilerin fikri dedim seni kast etmedim burda. ayrıca oyun içi elde edildiğinde bile yüksek paralar eden bu petten bahsediyorum sen kara ejder diyorsun. yani ben la diyorum sen lo diyorsun. sana önerim bundan sonra yorum yapacağın zaman konuyu iyi oku ondan sonra yorum yap.

her oyuncunun en doğal hakkı olan eleştirme hakkımı kullanarak oyuna getirilen son güncelleme ile ilgili bazı değerlendirmeler yapmak istiyorum umarım dikkate alınır. öncelikle yoharada ki gnoll mağarası slotlarının değiştirilmesi , bunun hangi amaçla yapıldığını ben tam olarak anlayamıyorum zaten otomatik av denen bir şey var ve bedava şekilde her oyuncu alabiliyor bunun üzerine 2 3 tane büyücü hangi oyuncuyu rahatsız etmiş olabilir ki temelli kaldırıp sadece yakıncı slotları koydunuz şuanda lvl kasmak sadece pelerin atıp space tuşuna basılı tutmakla oluyor. ve pvp bile oynasak bu oyunun filesi tr ye çok yakın diye insanlar yıllardır burayı tercih ediyor. bu yapılan güncelleme hem daha öncesinde charını saatlerini harcayarak kasan insanlara haksızlık yapmış oluyor. hemde oyunun gidişatını kötü etkiliyor. bir başka şikayetim de dün nesne markete gelmiş olan fiyat değişikliği. toplamda 1 yıl olmuyor yohara geleli ve nesne markette eldiven üretimi için istenilen malzemeleri yarıya düşürdünüz. daha önceden eldiven yapmış olan insanlar oyun içinden bile elde etmiş olsalar sonuçta o itemlerin nesne market ederi vardı ve tonlarca epi gitti. siz şimdi fiyatları düşürüyorsunuz ve oyunculara şunu diyorsunuz ; önden gittin aferin sana ,şimdi bekleyen insanlar yarı fiyatına senin yaptığın şeyi yapacaklar gibi bir izlenim yaratıyorsunuz bu gerçekten hiç adil ve oyun etiklerine de uygun değil. en son şikayetim ise jiangsi peti üzerine. şuan nesne markete eklenen gece mavisi anubis peti. bu pet jiangsi ile aynı oranı verip üstüne birde 300 saldırı değeri daha fazla vermekte jiangsi ise 3000 hp veriyor. jiangsiyi oyun içi bile elde etmek minimum 2 k ep iken bu anubis petinin bir anda gelip 120 epe gelmesi , biz oyuncular ( eski ) oyuncular tarafından nasıl anlaşılıyor hiç düşünüldü mü ? her gelen güncelleme de şu sözle başlanıyor siz değerli oyuncuların daha rahat bir oyun deneyimi yaşaması için yapılan güncellemeler tarzında söze başlanıyor. çok değerli oyun yönetimi ve yetkili insanlar size sorum şu. bu güncellemer gerçekten oyuncuları yıllarını vermiş eski oyuncuları mutlu etti mi ? bir anket açarmısınız. eğer ben düşüncelerimde haksızsam zaten ankette ortaya çıkacak ancak tüm oyuncuların katılacağı bir anket oluşturun ve sorun fiyat düzenlemesi ve yoharada ki değişiklikler hakkında memnun kaldınız mı diye bir sorun rica ediyorum. sonucu hep beraber görelim. +9 eldiveni erebor sunucusunda basan ilk benim. ilk 20 lvl olan ve 30 lvl olacak kişi de benim lonca arkadaşım dostumdur. biz oyunda zirveye oynadıkça siz böyle yaparsanız başta biz olmak üzere hiç kimse risk alıp saatlerini ve parasını harcayıp önden gitmez. nasılsa 1 güncelleme sonra ucuzlayacak , nasılsa 1 güncelleme sonra daha hızlı lvl kasarım diyecekler. yani demek istediğim önden gidenin canı çıkıyor. haksızlık var. diyeceklerim bu kadar. oyun bile olsa buraya özel hayatımızdan vakit ayırıp giriyoruz. o yüzden lütfen world sunucusunda ki arkadaşların yakınmalarına bakıp yıllarını buraya vermiş oyuncuların emeklerini zayi etmeyin sizden rica ediyorum.

Orhan sana gelince böyle bir savaş oyununda kendi memleketine karşı savaştığını düşünmek gülünç ayrıca saygısını kaybetmeyip erdemlik göstermişsin dediğin şahısa hic bir saygısızlık ve laf söylememiştir yazı yazarken detaylı düşünerek yazabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum.

muharrem ne dediğini anlamıyorum ben senin memleket ne alaka. saygısızlık yapıldı da demedim. saygını kaybetmeden savaşmışsın dedim. sevdiğim bir sözle bitireceğim. gözden 2 kulaktan 2 ağızdan ise 1 tane var :) 2 kez gör ( oku ) 2 kez dinle ve sadece 1 kez konuş diye de yorumlanır bu söz. umarım anlatabildim. sevdiğim değer verdiğim insanın başarısını tebrik ettim. sen nerede ne okudun da böyle bir yorum yapma gereği duydun anlamadım ben. ayrıca burası yanlış anlaşılan şeyleri tartışma platformu değil başka başlıklar altına olsak neyse. tekrardan başarısından dolayı burak arkadaşımı tebrik ediyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum.

köye karşı deyince ben köy manzaralı olarak anladım :D ama senden de daha azını beklemezdim zaten eline emeğine sağlık kankam charın hakkını vermişsin. kimseyi aşağılamadan ve saygını kaybetmeden savaşmış olmanda ayrı bir erdem. hesabın kadar kişiliğinin de ne kadar sağlam olduğunu göstermişsin. tekrardan eline emeğine sağlık

Bu konuyla alakalı olan bütün problemler Yanlış anlaşılmalar konusulup iki taraf içinde çözüme kavuşturularak açılmamak üzere kapatılmıştır iki tarafın birbirini yanlış anlaması sebebiyetiyle bu tatsız konuşmalar istenmiyerek ve sinir Kaos halindeyken konusulan konuşmalardır Herkeze iyi forumlar dilerim.

denildiği gibi sorunlar çözüldü karşılıklı uzlaşma yapıldı verilen rahatsızlık yüzünden kendi adıma herkesten özür dilerim. hiç tarzım olmayan şeylerin için çekilmekten bende mutlu değildim. konu makul bir şekilde bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. iki tarafında samimiyetini göstermesi adına bir açıklama yapmak istedik.

Bu konuyla alakalı olan bütün problemler Yanlış anlaşılmalar konusulup iki taraf içinde çözüme kavuşturularak açılmamak üzere kapatılmıştır iki tarafın birbirini yanlış anlaması sebebiyetiyle bu tatsız konuşmalar istenmiyerek ve sinir Kaos halindeyken konusulan konuşmalardır Herkeze iyi forumlar dilerim.

denildiği gibi sorunlar çözüldü karşılıklı uzlaşma yapıldı verilen rahatsızlık yüzünden kendi adıma herkesten özür dilerim. hiç tarzım olmayan şeylerin için çekilmekten bende mutlu değildim. konu makul bir şekilde bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. iki tarafında samimiyetini göstermesi adına bir açıklama yapmak istedik.

kendileri analarına kız kardeşlerine söven insanları barindiriyorlar loncalarinda sırf savaşta yanımızda olsunlar diye kalkmış bu lafları bize diyorlar birde utanmadan. kendi ayıplarını başka nasıl kapatacaklar Orhan içinde aynisi şeyleri duydum bu arada geri dönmemeniz için ellerinden gelen çabayı gösterecekler amaçları bir arada savasmamiza engel olmaktır.

bak muharrem bu seni muhattaba aldığım son cevap olacak birdaha benim adımı anma oyunda da forumda da benimle ilgili konuşma mikrop gibi bulaşıyorsun. ben ve loncamla ilgili konuşma 50 tane ifşan var video yapmakla uğraştırma beni. az biraz omurgan varsa sus artık yapacağın bir şey varsa yap yoksa sus. bak ben gelip seni her fırsatta tokatladım , seninde gücün yetiyorsa yapacağını yaparsın. forum güzeli gibi gelip çene çalma. benden uzak dur gerçekten tiksindim senden. uzak dur yahu almadım seni loncama yeter sus artık. her platformda orhan da orhan. sana verdiğim son cevap bu herkesin içinde de söylüyorum birdaha benim adımı geçirerek yalan söylersen , yalan ve iftiraya yönelik şeyler yazarsan konuyu gidip desteğe ileteceğim delillerimi de sunup forumdan ve oyundan uzaklaştırılman için elimden geleni yapacağım. benim adımı anma savaşacak gücün varsa gel yoksa sus bu kadar basit. geçen günde asosyal falan diyorsun kıbrısta yaşıyorum ben ,senin hayal bile edemediğin sosyal ortamlara girip çıkıyorum. yurt dışına çıkmayı bile bilmeyen sana yeteri kadar yazdım ama anlamıyorsun sen. sana geçende yazdım müslüman gibi davran oyun için omurganı eksiltme. buraya ne yazdıysam hepsi delilli ispatlı bundan sonra yazacağın herşeyi gidip bildireceğim ve forumdan oyundan uzaklaşman için kullanacağım ya benden uzak dur ötede oyununu oyna yada kafanda bulunduğun ütopyadan vazgeç. senin için elimi yorduğum son yazıdır. loncamdan ve benden uzak dur. yazdığın her şeyin belgesi var video şeklinde gider sunarım illaki yaptığın şeyin forum ve oyun kurallarında bir cezası vardır. seve seve o cezayı sana verdirtirim

@PECCATORE doğru söylüyor iyi tanırım kronolojik bir sıra çekmem gerekirse Zamanında benim bir lycanımı kesti diye 24 saat oyuna hidra kesmeye girmeyen bir arkadaş bülent aracılığı ile özürler göndermişti snefru olduğunu bilsem kesmem falan diye ilerleyen zamanlarda Fitz ile ters düşüp doğru düzgün hidra giremeyen 2 3 parça farmından ayırıp kavansit yapıp çardan bozma fitzin karşısında hidra girerken ölmeden son 10sn gelip içeri girmeye çalışıp girincede Fitze karşı aşağıdan gülüp onunla çiş yarıştıran bir arkadaştı sonra Ali abi ile sıkıntı yaşayıp boyundan büyük laflar ettikten sonra ali abi hidraya koymayınca bülentle konuşup bülentin canını alana kadar her gün çocuk gibi durmadan mesajlar yazıp ali abiyi ikna edip zor güç ne özürler dileyip kendini affettiren sonra bizim loncadan kendi halinde bir abi ile hidra giren spoke nesnesi olmadığı için çekemediği için bizim olgun abi ile hidra girip Discord üzerinde hidra zamanı çalar saati çalan çalınca dc den kaybolan ses varken nefesini tutamıyormuş odaklanması gerekiyormuş hidra kaparken heyecanlı biraz kımıl kımıl liseli kızlar gibi :) sonra fitzden dayak yemeye devam ediyor bu arada ve loncaya gelmek isteyip dc de kendide vardı itemlerine baktığımda SENİ İNCİTİRLER dediğimde toparlarız reis sizle diyen ve gelmek için can atan kardeşimiz yalnız dağda bossun üzerine koşarken daha yuvarlak alana giremeden ölmesine rağmen kendim tutup kostümler hediye ettiğim kendini toparlaması için düşen bir çok yan ürünü geldiği ilk hafta ona verdiğim hidra girmesi için boş kaldığımda nesnelerimi verdiğim emre bende kesici çar yok doğru düzgün bu hariç sen gelsene beraber keselim ben direk tutarım reis diyen fakat 1 hafta sonra full hesap devir almak için loncadan çıkan hidra önünde ona ana bacı kayan birinden çar devir alıp sonra onu o keserken benim o kişiye karşı koruduğum spoke bu fakat o kişi buna çar devir edecek diye koskoca loncayı karşısına alıp çarı devir alıp hidra önünde 67 ruh vuran bir arkadaş kendisi hiç unutmuyorum o günlerini çok iyi bir yeni yetmedir kendisi aylar boyu yalnız dağdan başka loncaya gittiğinde hiç bir şey alamıyoruz diye ağlayan çocuk bizim loncada iken ninjaların çok vurmasını umursamazdı şikayet etmezdi ki ninjada çok vurmuyordu hayatında doğru düzgün görmediği nesneleri ben sadece 1 gece için açtığım için arkadaş çar fazla vuruyor sanıyor keşke 50 eplik getirisi olmayan bosa 250 300 eplik harcama yaptığımı anlasa sırf onu ezmek için fukaralığını fark etmesi için yüzüne her yerde vurduğumu bunu anlayabilse ama nato kafa nato mermer o yüzden çok anlatmaya gerek yok. :) işin özür eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir anlayacağın SPOKE ye ne yaparsan yap yine SPOKE dir atalarımızın lafları gerçekten yerli yerinde oluyor biz SPOKEYİ loncaya aldık ama SPOKE yine SPOKE :)

söylediklerinize verecek en doğru cevap sanırım şu olur ; besle kargayı oysun gözünü :) abi item item diye delirip yoharada farmcı insanları kesip bosslarına göz koyan aciz bir yaratıktan ne beklenir ki :) hakkında ne duysam şaşırmak yerine doğrudur ya kesin yapmıştır diyorum. uzun zamanlar siz çekmişsiniz bu mikrobu sıra bizde sanırım yapacak bir şey yok. kemiklerine kadar acizliğini forumda göstere göstere adam ederiz. çünkü oyunun kölesi olmuş bu tarz kişilere bundan daha güzel bir tedavi yoktur

buraya seni bir hikaye anlatacak kadar yazı yazdira bildiysem birseyler basarabilmisim demekki ayrıca senin siten fullken ben bekci ve lord süresi bittiği için yoharadan yeni inmistim artık full site dolaşıp carlari gördüğün yerde vurup attığın damageleri boyle paylaşırsın çünkü gnollda rezil ettim sizi bunu kabullenemiyorsunuz bu şekilde kendinizi teselli etmeye devam edin sitesiz halinle yakalarım illa ozmaan damage nasil atılır görürsün . :)

loncandaki insanlar ağlıyordu bana spoke bize gelmen lazım ihtiyacımız var diye bu arada ağzınıza bir malzeme almışsınız devamlı söyleyip duruyorsunuz ben emin ve muratin loncasindaym ramazanın değil bunu o kafanıza sokun. Ayrıca seninle birleşme konusunu zamanında insan gibi göründüğün için yanasmistim ama emin ol bu sakladığın gizli insan nefretini ortaya çıkardım ve herkes gördü bunu loncandayken farketseydm Aseliana loncasina ne yaptıysam aynısını sana yaparım beni onlara sorabilirsin iyi tanırlar beni. :D :D :D

sitesiz halimle yakaladın deyip sitesiz halinle yakalarım diye yazabilecek kadar tutarsız ve iftira atabilecek kadar onursuzsun. sana yeterince forumda yer verdim ve ünlü ettim seni daha yeterli :) gnoll 3 deyim ne zaman gelirsen gel ifşanı düşürürüm. ben nesnesiz gezmiyorum senin gibi yüzükle kasılmıyorum. senin gibi koca arayan kızlar misali lonca lonca diye kendimi sokaklara atmıyorum :D dc deki yazışmaların video şeklinde duruyor hepsi onları da atarım istersen. yalan ağzına yuva yapmış. sen bizim loncanın maskot kızı bile olamazsın :D yanlışlıkla bile olsa sen loncaya giremezsin :D senin çapın yetmez komik çocuk. birşeyler başarmış mış :D tabii ki başardın karını çocuğunu milletin ağzına lastik ettin bu konuda çok başarılısın :D edepsizlik ahlaksızlık iftira ve yalanda da oldukça iyisin yani maşallahın var. git nick falan filan değiştir sonra izini kaybettir vallahi senin yerine utanıyorum , utanıyoruz :D mesajlar alıyorum artık insanlar senin yerine utanıyorlar. savaşçı bu kadar mı ezik diyorlar :D şamandan kaçıyorsun şamandan üzerinde de site buffu var ona rağmen attan inemiyorsun. tutturmuşsun nesne nesne diye sende dün gece bekçiler vardı gülüm ama hala yalan konuşuyorsun hala kendini daha da dibe çekiyorsun. gnolle çıkacak kadar yüreğin olduğunda söyle bana ben sana nesne çekerim hiç yoksa bineğe binip yormazsın beni :D kostümünden lorduna kadar çekerim ben sana gülüm :) sonuçta aramızda bir ast üst ilişkisi var :) bundan sonrası için konuşma devri bitti seni daha muhattaba almayacağım istersen kendini yitirip farklı platformlarda canlı yayınlar açıp para topla :D gram umrumda değilsin. beni bilen biliyor. forum ve binek güzeline abisinden ufak bir ziyaret gerçekleşti hepsi bu. kesilmen bu denli ağırına gitmesin her konuda SELFISH SELFISH diye ağlama ben itemsizkende kaçmam itemliyken de :D ki zırhı alıp geldiğimde yoruldum deyip tüydün gittin :D rezilsin rezil kalıyorsun.