PECCATORE tarafından yazılan gönderiler

her ekranda kendine göre ayarlar oluyor misal ben pencere modu 1920 x 1080 yapıyorum ancak sen bunu kendine göre ayarlayacaksın. 1 çözünürlük arttırınca yazılar bulanık 1 fazlalaştırınca aşırı kalın olabiliyor yani bunu kendi monitörün ve oyun zevkine göre ayarlaman daha mantıklı olacak. özellikle benim gibi özlerin aşırı hassas ise mecburen biraz uğraşıp kurcalaman gerekecek :)

yok yok bilgisayarınla ilgili bir sıkıntı yok ekran bulanık gösteriyor ise clienti başlattığında ayarlar simgesi var CONFING oradan da seçebilirsin aynı şekilde win 10 da görüntü ayalarları var masaüstüne tıkladığın zaman eğer monitörün büyükse öyle sıkıntılar olabiliyor kendine göre ayarlarsan daha rahat edersin bunları bir dene istersen

bir ara uyumluluk sorunu diye bir hata vardı güncelleme ile düzeltilene kadar uyumluluk sorunu giderme şeklinde çözülüyordu bu sıkıntı öyle denemeni tavsiye ederim oyunun uygulamasına sağ tıkla ve seçeneklerde uyumluluk sorunu gider seçeneği var ona tıkla ve her hangi bir windowsu seç deneme yanılma yoluyla uygun windowsu bulabilirsin. tabi eğer aldığın hata uyumluluk sorunu ile ilgiliyse

@AvşarEli
    @PECCATORE adlı kişinin yukarıda önceki yorumlarında yazdığı iftira ve hakeret içeren cümlelerin oyun ve forum kurallarına aykırı olması nedeniyle; forumda kural ihlali kısmında öncesinde aynı nedenle şikayet edilip, oyunda ilgili ceza verilmiştir. burada da gerekli ceza işlemini forum ve oyundaki karakterleri için Uygulanması gerekmektedir.
    Şayet kurallar herkes icin gecerli ise bu bir elzemdir.

hakaret yok hakkettiğini yazdım iftira yok düşünce özgürlüğü var sana soru sordum nasıl dizdin diye yaran var ki gocunuyorsun. başa çıkamayınca da gelip burada yetkililere ağlıyorsun. beni kimse şikayet etmedi bu arada bilip bilmeden uydurma :) dediklerimin arkasındayım ve evet benimde tek pişmanlığım seni muhataba almak. ancak gelipte benim nicklerimi yazıp üzerimden prim yapmana izin verecek halim yok. avukatım falan filan diyorsun ya. düşünce özgürlüğü diye bir şey var. sen burada ağlıyorsun diye kimse ceza alamaz kusura bakma prenses. dekontunu paylaşmak bu kadar gururuna dokunmamalı bence :) bana biri yazsa hemen yetkililer eşliğinde hepsini gösterebilecek delilim var. yani burada ayrımcılık falan filan diye ağlama boş yere.

sana itemlerimi gösterme zaruriyetim yok, ısrar etmeyeceğim, bahanelere sığınarak teklifimi red ettin, “biliyorsun eldivenin artısı vs de önemi yok.”

anlamıyor yada anlamamakta itiraz ediyorsun jiangsin yok oyun anubisi getirmese nogajla takılacaktın :D eldivenin yok 2 set kara ejderin yok ben seni neye göre kaale alacağım diyorum yani toplu savaşta full nesne 3 4 k vuruşuna göre mi :) bak snefru 1 saattir sana şov yapma diyor. emre yüksek gönüllülük edip seni kaale aldı. varsa iyileştirmecinin gücü adına deyip at vs ni. yorma yani beni. oyun kolaylaştırıyor diye item sahibi oluyorsun bunu sakın unutma :) bundan sonra yazacaklarında beni bağlamıyor çok ws istiyorsan gnoll 3 e gel gnoll bileti senden pahalı

12 dk oldu oyuna girip yazmadın hala bir şeyden mi çekiniyorsun varsa bir şey söyle artık pm at şartları konuşalım işim gücüm var benim

şamana yeni geçti ya heyecanlı şuan hemen hevesini kırmayın bence :) iyileştirme atınca ölümsüz olduğunu düşünüyor şuan herkese meydan okuyabilir. lütfen özgüvenini hemen kırmayın. zira ayda 1 nesne çekebilen biri için bu tarz şeyler zordur hassas olun

videonu yap yine, Cok net “evet” diyemiyorsun...Bakınız ön inceleme

yansıtmacıya çokça öldü charım doğrudur ama sen 1 kez bile kesemedin beni ayrıca video çekerken can barını göster bastığın yaşamları falan sonra gel bana konuş. he birde eldiven yap won masasından jiangsi falan almaya çalışma boş yere gülüm. +9 eldiven basım videosu var senin bozuk efsunlu itemlerine falan benzemez o tarz itemlerin olduğu zaman bu ws teklifini dikkate alırım.

dakika 10.56 der susarım :) birkaç dakika önce hortum 2 k vuruyor falan diye laga luga yapan kişi tek skille gidiyor :)
    olayı bilmeyenler için ufak bir özet geçmek gerekirse videoda ki pala arkadaşımız biriyle tartıştığında seni oynatmayacağım sana oyunu zindan edeceğim bundan sonra her şey değişecek şeklinde çok BEY lik laflar eden birisi. bende kendisine bunun bir oyun olduğunu ve charının ne kadar yetersiz olduğunu anlatmaya çalıştım. üye sayısının vermiş olduğu gazla kendisini başkalarından üstün görmeye alışık olduğu için laftan sözden anlaması baya uzun sürüyor. videoyu izlediğinizde anlayacaksınız ki anormal bir şekilde skiller işlemiyordu ancak ağlamak veya kaçmak yerine vurduğu kadarını gösterdim yoksa atmış olduğum skiller vursaydı kaçmaya bile vakti olmayacaktı :) ancak sorun yok sayemde biraz kondisyon çalışmış oldu. burada farklı bir konuya değinmek istiyorum. herkesin sizin kadar oyundan tat almaya hakkı var kişi sayınız yahut iteminiz bir tık fazla diye sizden itemce düşük kişilere zulmetmeyiniz burası sizin kişisel egolarınızı tatmin yeri değil. savaş oyunu oynuyoruz ama her şeyin bir adabı var. en ufak tartışmada sana burayı zindan ederim seni oynatmam buralarda , siz kaç günlük oyuncusunuz hepinizi ezicem şeklinde konuşursan böyle paspas olur susar kalırsın. dediğim gibi bakımdan sonra sanırım bir hata oldu ve skiller çoğu zaman vurmadı. ama sorun yok ben alacağımı aldım çok güzel bir video oldu :) buradan sizin loncanızda olupta durumdan haberdar olmayanlara da şunu söylemek istiyorum. söz ola kese savaşı söz ola kestire başı demişler. öyle insanların yanında durun ki haksızken özür dilemesini bilsin. bu arada diğer arkadaş hiç yaşam basmamış absorbe ile yetinmiş bunuda siz izleyicilerin takdirine bırakıyorum. :) namık kemalin bir sözü vardı yalanla ilgili ama neyse :) uzun lafın kısası. bu sadece bir oyun eğer ki sen oyunla insanları tehtid edip oyunla insannlara kafa tutarsan , seni o güvendiğin oyunda madara eder videonu böyle çekerler. son olarak şu sözle bitirmek istiyorum. zulüm ile abad olanın ahiri berbad olur. herkese iyi forumlar dilerim

kostüm görünümü sandığı silah görünümü sandığı bütçene göre magma ejderi alabilirsin binek olarak. nazar esrarengiz tılsım bekçiler ve naga tılsımı da üzerine alacaksın tüm bunları takarsan akıcı bir şekilde farmını yaparsın ancak epini ticarette kullanmayı dene daha çok işine yarar :) süreli itemlerden çok kalıcı itemlerini güçlendir seni daha ileriye götürür

az önce açmış olduğum konunun devamı olarak şunları eklemek istiyorum. amacım yetkili arkadaşları vs kötülemek değil benim derdim şu küfür , hakaret , argo ve türevi davranışları huy edinmiş kişilerin oyundan uzaklaştırılması adına daha sert cezalar istiyorum. oyun için küfür eden ailevi değerleri ayaklar altına alan ve karakter gelişimi tamamlanmamış bu kişilerin tek umursadığı şey item ve charları o yüzden sohbet banı vs gibi hafif cezalar onları durdurmuyor başka bir char açıp devam ediyorlar. her gün 20 tane böyle olaya denk geliyorum. şu kadar won ver yeni başladım. vermezsem küfür ediyor gidiyor. köydeyiz savaş ortamı var direkt karşı taraf size şunu yapacağım size bunu yapacağım. dengesiz dengesiz söylemler. toplasak 5 6 tane hastalıklı kişi bunlar dilini tutmayı beceremeyen ve bizim gibi insanları rahatsız eden bir topluluk yani. boss veya drop değişikliği değil bir an önce küfür hakaret argo sözler ve sarkastik kelimeler kullanan kişilere emsal niteliğinde cezalar gelsin lütfen. oyun oynamaya geldiğimiz bu ortamda ailemizi manevi değerlerimizi kimsenin ağzına maskara etmeyiz yani. bilerek yan hesaplardan kışkırtıyorlar ki ana hesaptan sabrımız taşsın küfür edelim. öyle midesizler yani. uzun lafın kısası bu tarz maduriyetler için cezalarda esneklik istiyorum küfür mü etti ana charına kadar hepsi zarar görsün. küfür etmekte devam mı ediyor sohbet banı yerine direkt oyundan uzaklaşsın. ki kostüm süreleri bekçileri vs bitsin. bitsin ki oyunu zarar görsün sonra anlasın aaa bu yaptığımın bir karşılığı varmış desin. gerçekten bu konuda aşırı doluyum. her gün bunun gibi 50 kişi yapıyor aynı kışkırtmaları. artık sabır eşiğim düşüyor benim. yetkililerden aynı hassasiyeti bekliyorum.

küfür eden kişi itemlerini başka chara aktardı defoldu gitti :) elinize sağlık. oyun için küfür eden birini oyunla cezalandırmanız lazım pm sini birkaç saat bloklamak onu terbiye etmiyor defaatle söyledik bunu. yarın başka bir hesaptan tekrar küfürler eder sonra yine ya isim izi atar yada itemlerini taşır rahat rahat dolanır.

Bir Kızılderili atasözü der ki: "Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan geç. Benim takıldığım taşlara takıl yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git benim gittiğim gibi anca o zaman beni yargılayabilirsin."
    eline emeğine sağlık