Merhaba, Screen Shot üzerinden maalesef işlem yapamıyoruz. Kural ihlali ve kuralları kısmını konu başlangıcında size iletiyorum inceleyip oradaki işlemlere göre ilerleyiş sağlayın lütfen. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim.
Kebelek tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba, Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim.
-
Merhaba, Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim.
-
-
-
Merhaba, Video içerisinde " Kural ihlali bulunmamıştır. " İşlem yapılmayıp konu kapatılmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim.
-
-
-
Merhaba, Aynı video 2 hesap üzerinden açılmış bulunmakta. Diğer hesaptan atılan videoya işlem uygulanacağı için bu konuyu kapatıyorum. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim.
-
-
Merhaba, Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim

-
Merhaba, Gerekli işlem yapılmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim

-
Merhaba, @bloodroot Client'in çok küçük olduğu için nick ayırt edemiyoruz rica etsem konu altında şahsın nickini büyük küçük ayırtmaksınız belirte bilir misiniz.
-
Merhaba, Video içeriğinde "Saat ve Tarih" Kısmı kapalı olduğundan dolayı işlem yapılmayıp konu kapatılmıştır.
-
Merhaba, Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar..
-
Merhaba, Paylaşmış olduğunuz linkleri indirmemiz mümkün değil. Youtube vs. platformlara yükleyip bize videoları o şekilde atmanız gerekiyor.
Konu kapatılmıştır.. -
-
Merhaba, Video içeriğinde sağ tarafta bulunan "Tarih,Saat" Kısmı görünmediği için işlem yapılmayıp konu kapatılmıştır.
Konu başlangıcında size kural ihlali kurallarını belirtiyorum lütfen dikkatlice okuyup inceleyiniz. İyi eğlenceler iyi forumlar..
-
Merhaba, @hiimerdo Paylaşmış olduğun video telefon ile çekildiği için işlem yapamıyoruz maalesef. Konu kapatılıp işlem uygulanmamştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim.
Konu başlangıcında sana direkt olarak Kural İhlali Kurallarını paylaşıyorum detaylı olarak incelersen sevinirim İyi akşamlar.
-
Merhaba, Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim