9. Yolun Kitap Sandığı kasmak için güzel bir yer olmuş Nethis. Ben de bol bol kasıyorum artık önceden bulamıyordum...bi
Bende çok var. 9. Yol
9. Yolun Kitap Sandığı kasmak için güzel bir yer olmuş Nethis. Ben de bol bol kasıyorum artık önceden bulamıyordum...bi
Bende çok var. 9. Yol
Güle güle kullan.
:(((((((
+4 e kadar savaş kağıdı ile bas
Ya tabi birazda Şans faktörü olması gerekiyor .
yılan taşını yılan başı diye okumuştum aha dedim gerçekten başı aldık :
![]()
![]()
![]()
![]()
Başarılarının Devamını Dilerim
Merhabalar , iyi forumlar.
Savaş oyunu oynuyoruz. Fakat Kötü söze karşıyız . Gereğinin yapılmasını arz ederim.
İlgili Karakter : KURTma
İlgili Sunucu : Moria
Video Linki :
Merhabalar , İyi Forumlar
Moria Sunucusu Balıkçı Npc lerinde Balıkçılık küresi göremedim.
Merhabalar , İyi Forumlar Herhangi bir şekilde kışkırtma yapmadığım halde arkadaş birden bire anlam getiremediğim şekilde tepkiler verdi . karşılığında Küfür etmedim ağzımı bozmadım fakat en ağır ettiğim hakaret kelimesi 'Çapulcu' dedim .Yani bilemiyorum oyun raconunda küfür e biz lonca olarak ta karşıyız fakat karşımızdaki edince ben azımdan 'çapulcu' kelimesi çıkarıverdim Video'mdada görebilirsiniz . Gereğinin yapılmasını arz ederim.
İyi Forumlar Dilerim.
İlgili Karakter : xZEUSxx
Sunucu : Moria
Video Linki :
1)
2)
İlk hesabıma ulaşabilirsem muhtemelen olurdu ![]()
Merhabalar , Öncelikle Herkese iyi forumlar dilerim.
Moria Sunucusunda : Mitsi Kusursuz Yakut Arıyorum (Ortalama Hasar - Ortalama Hasara Direniş - Saldırı Değeri)
Ticaret Türü : Ep Kuponu
Oyun İçerisi İletişim Karakterim : Mehlay
Merhabalar , İyi Forumlar
Yoyo isimli karakterden tarafıma hakaret edilmesi . Fakat Hiç bir şekilde iğneleyici bir lafta söylemedim . Bu oyuncu Karşısındakini kışkırtıyor . Kendi Kışkırtma yaptığı yerlerin videosunu almıyor . Karşının yaptığı yanlış kural ihlallerini kendi lehine çeviriyor.Tarafıma hakaret gereğinin yapılmasını arz ederim.iyi çalışmalar dilerim .
İlgili Karakter : YoYo
Sunucu : Moria
Video Linki :
Merhabalar , Discord Sunucunuza Erişim sağlayamıyorum.
Discord Nick : Mehlay#1365
Trabzon 2 - 1 Fenerbahçe
Trabzon Golleri :Nwakaeme - Bakasetas
Fenerbahçe Golleri : Samatha
Ah İsyankar Hiç değişmemişsin ya ![]()
Sohbetin tamamı nerde yukarda senin konuşma yerlerin
Merhabalar, İyi çalışmalar.
Aiolos Kostümü 'nün Karakterimde takılı olmasına rağmen kıyafet giydiği gözükmüyor.
Video Link :