Snefru tarafından yazılan gönderiler

2 yıl sonra oyuna dönen ferhat için çok iyi oynuyorsun oyunu Bir adet pet almak için bu kadar yalan dolan konuşmana gerek yoktu be biz ticarette senin gibi korkak değiliz petinin 280 gün olmasından ele veriyorsun kendini tekliften 4200 epe alabileceğin şeyi 5k epe alman cidden güldürdün kendine ferhat 300 eplik petinle hava atıyorsun deyip 5k ep vermen ne kadar gülümsetici değilmi skile etkisi olur mu yoksa sadece düz vuruşamı diye benden oyun bilgisi edinmek istemende ayrı gülümsetici çok cahil bir oyuncusun kaç yıldır oynuyorsun oyunu en ufak oyun bilgisini bile bana soruyorsun :)

@SpOkE youtube hesabıma giriş yapabilirsin ben sizin 4 farklı karakterinize karşı kaçmadan durduğum yerde üzerine yansıtma hesaplarınıza karşı dimdik ayakta 1080e 720 ekranda her şey net bir şekilde video atabiliyorum senin attığın videoda 600x400 çözünürlük fakatgörebildiğimiz ekran 400x300 çözünürlükte onları da binekler ve pazarlar kapatıyor amatör bir oyuncu olduğun her halinden belli oluyor zaten videonu aç izle savaştığın kısımları kes at buraya tüm samimiyetinle ama şu videoyu keserek sadece savaştığın kısımı 10sn çıkarsa sana helal olsun diyeceğim :)

savaşmak derken ? sadece at üzerinde savaş skilin ve yaşama mouse ile basıp yaşam ile ölmeden sağa sola kaçıştıran amatör bir playerden başka bir şey değilsin izlediğim kadarı ile :) video çok uzun olmuş bir dahakine daha kısa bir video atarsan izlenim açısından daha zevkli bir video olur başarısızlıklarının devamını diliyorum FERHAT. :thumbup:

@AvşarEli siz arkadaşın dediği şeyi tam olarak anlamadınız galiba karakterleri baz alarak düzenliyor iseniz bir karabüyü için değerli olan efsunun büyülü saldırı değeri olduğunu tahmin ediyorsunuz diye düşünüyorum ve buna bağlı olarak bir kara büyü sadece suranın giydiği ejderha dişi kılıcı bu eşyayı tercih ediyor Runik Kılıcı yerine çünkü büyülü saldırı değerinin runiğe göre daha fazla olmasından dolayı. fakat Kara Ejderha Kılıcı +15 ve Kara Ejderha Jileti +15 e baktığımızda bu 2 itemden bağımsız olarak Kavansit Kılıcı +9 takmak jiletteki ek saldırı değeri olmasa daha avantajlı ki şaman oynuyorum ben Kara Ejderha Çanı +15 ve Kara Ejderha Yelpazesi +15 daha fazla düz vuruş hasarı vurmak istediğimde eşit savunmaya çan takıyorum yeteneklerimin daha fazla vurmasını istediğimde yine eşit savunmaya yelpaze takıyorum surada ise sadece Kara ejderha Kılıcı +15 takıyorlar ve hem büyülü str si max düzeyde hem saldırı değeri max düzeyde hiç bir şeyden feragat etmeden her şeyi bünyesinde bulunduran bir silahtan bahsediyoruz burada ben şaman olarak 2 silahımda da max oranda saldırı değeri veya büyülü saldırı değeri alamazken kara ejderha kılıçta böyle bir şey söz konusu değil ve bir düzenleme gelmesi lazım büyü çözme skili ile hasar vurmak istediğinde veya kara büyü hesapların skillerinin vurmasını istediklerinde Kara Ejderha Jileti takmak gereksinimi gerekmeli nasılki ben yetenek vurmak istediğimde yelpaze takmam gerekiyorsa çana göre kılıçtada jilet giyme gereksinimi hissedilmeli şimdiden iyi çalışmalar kontrol ettiğinizde dediğimi daha net anlayacaksınız :)

ne dersiniz bu hafta sonu ; sarı ve mavilere karşı keyifli bir o kadar seviyeli savaş yapalım @everyone “ Gördüğüm şu ki; “birlik olup savaşmaya çalışanları” bölmeye ve engellemek için bir takım sebeplere sarılanlar var; amaç karşılarında güçlü bir birlik istemiyorlar Çünkü onlarda bu güç karşısında dayanacak güçleri yok.

çok laga luga yapma 2. auran için run,k topla sonra 5 6 ay o auraya 1.5k epten bilezik ara birde eldiven slotunu doldur ondan sonra GÜÇLÜ BİRLİK konuşmaları yap tek başına kalınca seni umursamadık kaale almadık diye kırmızıya kaçan UMURSANMAYAN bir oyuncudan başka bir şey değilsin

@PECCATORE doğru söylüyor iyi tanırım kronolojik bir sıra çekmem gerekirse Zamanında benim bir lycanımı kesti diye 24 saat oyuna hidra kesmeye girmeyen bir arkadaş bülent aracılığı ile özürler göndermişti snefru olduğunu bilsem kesmem falan diye ilerleyen zamanlarda Fitz ile ters düşüp doğru düzgün hidra giremeyen 2 3 parça farmından ayırıp kavansit yapıp çardan bozma fitzin karşısında hidra girerken ölmeden son 10sn gelip içeri girmeye çalışıp girincede Fitze karşı aşağıdan gülüp onunla çiş yarıştıran bir arkadaştı sonra Ali abi ile sıkıntı yaşayıp boyundan büyük laflar ettikten sonra ali abi hidraya koymayınca bülentle konuşup bülentin canını alana kadar her gün çocuk gibi durmadan mesajlar yazıp ali abiyi ikna edip zor güç ne özürler dileyip kendini affettiren sonra bizim loncadan kendi halinde bir abi ile hidra giren spoke nesnesi olmadığı için çekemediği için bizim olgun abi ile hidra girip Discord üzerinde hidra zamanı çalar saati çalan çalınca dc den kaybolan ses varken nefesini tutamıyormuş odaklanması gerekiyormuş hidra kaparken heyecanlı biraz kımıl kımıl liseli kızlar gibi :) sonra fitzden dayak yemeye devam ediyor bu arada ve loncaya gelmek isteyip dc de kendide vardı itemlerine baktığımda SENİ İNCİTİRLER dediğimde toparlarız reis sizle diyen ve gelmek için can atan kardeşimiz yalnız dağda bossun üzerine koşarken daha yuvarlak alana giremeden ölmesine rağmen kendim tutup kostümler hediye ettiğim kendini toparlaması için düşen bir çok yan ürünü geldiği ilk hafta ona verdiğim hidra girmesi için boş kaldığımda nesnelerimi verdiğim emre bende kesici çar yok doğru düzgün bu hariç sen gelsene beraber keselim ben direk tutarım reis diyen fakat 1 hafta sonra full hesap devir almak için loncadan çıkan hidra önünde ona ana bacı kayan birinden çar devir alıp sonra onu o keserken benim o kişiye karşı koruduğum spoke bu fakat o kişi buna çar devir edecek diye koskoca loncayı karşısına alıp çarı devir alıp hidra önünde 67 ruh vuran bir arkadaş kendisi hiç unutmuyorum o günlerini çok iyi bir yeni yetmedir kendisi aylar boyu yalnız dağdan başka loncaya gittiğinde hiç bir şey alamıyoruz diye ağlayan çocuk bizim loncada iken ninjaların çok vurmasını umursamazdı şikayet etmezdi ki ninjada çok vurmuyordu hayatında doğru düzgün görmediği nesneleri ben sadece 1 gece için açtığım için arkadaş çar fazla vuruyor sanıyor keşke 50 eplik getirisi olmayan bosa 250 300 eplik harcama yaptığımı anlasa sırf onu ezmek için fukaralığını fark etmesi için yüzüne her yerde vurduğumu bunu anlayabilse ama nato kafa nato mermer o yüzden çok anlatmaya gerek yok. :) işin özür eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir anlayacağın SPOKE ye ne yaparsan yap yine SPOKE dir atalarımızın lafları gerçekten yerli yerinde oluyor biz SPOKEYİ loncaya aldık ama SPOKE yine SPOKE :)

Çok mutluyum yanında bulunduğum veya yanımda bulunan insanların ruh sağlıklarının yerinde olduğunu gördüğüm için. Bu oyunda ne zaman konuşsam delilleri ile konuştum hiç bir zaman desteksiz ben şöyleyim ben böyleyim demedim o insanlardan olmadım da. Bu yüzden dolayı çok sevenim olmadı ki olması için uğraşmadım 3 5 tane dostumla keyfim yerinde azıcık aşım dertsiz başım misali. Oyunda artık doyum noktasına gelmiş birisi olarak yeri geldi tek başıma tüm loncanla savaştım muharrem yaşama boğuluyorsun yazmaktan başka bir şey gelmedi elinizden ve attığım videoların hiç birini kesmedim can barımı saklamadım her yerde yaşam yazmanıza rağmen hesabımda yansıtma hesaplardan hasar yemediğim sürece yaşam bile basmadım genel olarak :) sizin fakirliğinizi benim zenginliğim olarak görmeniz beni hep sizin karşınızda yüceltiyor bunu anladığınızda zaten oyunda sizin adınıza çok şey değişmiş olacak fakat inan bana yazdığın yazıların azıcık desteği var ise kendin için bile kendini aklamak için bile paylaşırsın o konuşmaları zira ramazanın iki gün sonra seninle işi bittiğinde seni rezil etmek isteyecektir bu dediğimi sakın unutma bunun şüphesi ile yaşa gerçekten yapar mı diye çünkü yapacak emin ol muharrem. insanlar senin sözlerine göre yalan şeyleri paylaşıyorlar ama sen doğru şeyleri paylaşırken elin titriyor hoş paylaşmadın da tek yaptığın ben doğruyum siz yanlışsınız demek biz senin ne olduğunu bilip sırf kabullenmen için kanıt atıyoruz ortaya sen kabul et diye kendi içinde boğulup gidiyorsun. Umarım bunları kabul edip özeleştiri yapabilecek olgunluğa geldiğinde evladın seni örnek alıp geri dönemeyecek yaşlara gelmiş olmaz tek ve son postum bu olay hakkında allah ailene sabır versin ben seni günde 30 dk bile görmüyorum onlar 1 ömür seninle yaşamak zorunda

@SpOkE karar ver bana oyun bilgisini sen mi kazandırdın yoksa var mıydı bende, önce diyorsun benim sayemde oyun bilgin vardı şimdi diyorsun sadece oyun bilginle kalıyorsun diyorsun üzülüyorum diyorsun ben lisans mezunu gayet eğitim düzeyi yerinde bir insanım sen kendi adına düşün böyle şeyleri ve hala kendi söylediğin şeyler ile kendi yazdıklarını boşa çıkartıyorsun

halen bekliyorum lafı değiştirmene rağmen şuraya bir kanıt atamadın onun başka ramazan olduğuna dair lütfen böyle küçük şeyler için kendini kandırma adamdan özür dilemişsin loncasına girebilmek için adamın eşin ve çocukların için yazdıklarını o loncaya girebilmek için yutmuşsun bunu kabul etmiyorsan bir kanıt sergile hepimiz görelim @Liwe gayet açık şekilde attı sende at herkes görsün zira sen elinde kanıt varken @SpOkE bunu 500 kere paylaşan bir insansın ben senigayet iyi tanıyorum elinde olmayan şeylerle konuşup chat yapmayı seven bir insansındır ayrıca bana asosyal diyorsun kendin onca saat pc basındasın ne zaman gelsem üzülüyorum senin adına benim minumum 2 katı daha fazla oyun süren vardır ama kendini kandırıyorsun ;)

ben bot mu yazdım oraya :) arkadaşım sen kendi kendini ele veriyorsun şuan ben bot falan yazmadım ölü halde maden kazıyor kontrol edilsin dedim bir hile varsa ceza yer yoksa yemez bu kadar basit :)

çarını 17ye kasar kendin asosyal olmuş olmayasın benim oyuna girdiğim yok doğru düzgün çapsız çocuk :) iki tane slot kesiyorsun az daha kışkırtırsan onlarıda kesemeyecek hale geleceksin :)

kendi videonda bile benim çarımdan daha ezik vuruşlara sahipsin benim şamanla vurduğum yeteneğin 6da 1ni zihinselle vurabilecek bir kapasiten var büyü savunması 180lere çıkabilirken çift el savunması 90larda takılı kalıyor yani 2 katı farkın olduğu savunmaya bile şamandan 6 kat az vurabilişyorsun ayrıca ağlayan ben değildim siz ağlıyordunuz ben sizin gibi kendini ifade edemeyen insanlara ön ayak oldum sadece toplumda sen ve senin gibi kendini ifade edemeyen insanlar için varız zaten biz :) bunu o minik aklına yaz bu arada bu videoda 800 e 600 çözünürlükte olmuş inan bana hayatın boyunca hesap makinasında oynamaya mahkumsun :)