Daha Çok GösterDayanaksız,soyut beyanlarınıza gerek yok.Söylediklerimi gayet idrak ve iştirak ettiğiniz halde;[/b]1)suram ile vs atmak isterken iyileştirme basma serbest,
2)şamanım ile vs atarken iyileştirme yok.
Nerede yazıyor bu kural turnuva kurallarında böyle bir kural mevcut mu ?
Benim nerede olduğumu merak ediyorsanız
-Asselina loncası
-Almıghyt loncası
-Ulutürk loncası
İş bu 3 loncanın KARŞISINDAYIM...Siz,oyunda sizler dışındaki oyuncuları kışkırtmayı bırakana,insanların farm yapmasını engellemeyi bırakana, oyunun sizlerden ibaret olmadığını diğer tüm oyuncuların ortak menfaat olduğunu bilincinde olana kadar KARŞINIZDAYIM.
Teklifim cevap vermemek için nedenler öne sürmeyiniz.
LONCANIZA GÜVENİNİZ VAR İSE ARENADA LONCA SAVASI YAPALIM.[/i]
Not: Discortta oyuncular adına yazdığınız önerilerin sadece lonca üyelerinizin ve cevrendekilerinizin menfaati kapsamında olduğu belirtmek isterim.Herkesin menfaati olması gerekir.Öncesinde de sonrasında da...
senin gidip çar kasıyor olmaman benim ve çevremdekilerin menfaati olmuyor öyle olsa 2 tane arkadaşım 30 lv olmadan öncede yazardım kendince burnunu her halta sokup öne çıkmaya çalışıyorsun ![]()
ayrıca menfaat konusuna gelecek olursak kusura bakmada biz bu oyunu kaç birleşimdir aynı insanlarla oynuyoruz benim youtube kanalımda geçmişte ezip eziklediğim şimdi karşımda olan kimse yok
beni kendinle karıştırma emincim ben kimsenin discorduna gidip item almak için her item için 200 ep indirim olsun diye dakikalarca pazarlıkta yapmıyorum bir şaman devir almak için 3 hafta pazarlık yapıp diğer eşyaları emsal gösterip allah kitap katıp pazarlık yapmıyorum bana burda masal anlatma . benim ağzımı açtırma menfaat için ticaretin için bizimle iyi geçinip sonra benim full oran eldivenim hakkında dediklerini sen benden daha iyi biliyorsun
çok zorlama kendini yoksa karşında olduğun değil olmaya çalıştığın imajını bile yerle bir ederim oyununu oyna fazla kaptırma kendini.