Hocam yeteneklerin tüm özelliklerine değinmişsin, Büyü Çözme'nin bekleme süresi, bozuk hasarı vb. Sura'nın Dehşet yeteneğindeki absürt hasar düşüşü, %100 çözme oranı vb. fakat biz zaten bunu biliyoruz. Ve bu sadece Sura içinde geçerli değil, 3 karakterin 4 farklı yetenek sınıfı bozuk bizde bunun düzelmesini istiyoruz. Bu arkadaşımız, kendisi bunun farkında olmasına rağmen senden satın aldığı bir iki parça itemle gaza geldi. 120K canı falanda yok, muhtemelen 90 95K canla oynuyor. Ki en fazla 110 yapsın o da bozuk petlerle yapabilir. Bu durumu değiştirmeyecekti, uzayacaktı ama değişmeyecekti. Sura arkadaşın ekranından bugün yarın video gelir, izlersen zaten 3K hasarla asla başaramayacağını sende teyit edersin.
tahminimce o kadar hp si yoktu 80 82 civarı bir şey olması lazım veya gruptan gördüğüm yanıltıyor olabilir bir şey diyemeyeceğim. oyundaki petler bozuk falan değil kaç yıllık oyuncusunuz bilmiyorum ben uzun süredir oynuyorum ve geçmişte oynamam benim avantajıma bir durum sadece geçmişte ben değil siz oynasanız belkide sizin envanterinizde olacaktı o petlerden bir tanesi ayrıca o ws de petin hp'si 24 falandır sanmıyorum 27 hpli peti olduğunu ortada bir gerçek var birisi kesiyor birisi kesiliyor. tebrik etmek lazım bunca zamandır bu oyunu oynuyorum bir suranın bir şaman karşısında şansı olduğunu düşünmüyorum hala ( hp emer efsunu 2 taraf içinde kullanılmadığı takdirde diğer türlü şaman oynamanın mantığı kalmıyor zaten
)