videolarda görüldüğü gibi genç arkadaşımız TELEFON NUMARASINI ve EV ADRESİMİ isteyerek beni çeşitli şekillerde imalarla tehdit ediyor gerekli işlem yapılırsa sevinirim . oyunu amacı dışında kullanarak farklı şekillerde muhabbetler yapmaya çalışıyor..
Snefru tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vekil, lllOLYMPOSll , Spoke76, TicBeyan, pylllr bu isimler birleşmiş sözde beni kışkırtacaklar video içeriğinde de görülüyor kimseye hakaret dahi etmediğim halde kendilerince beni kendileri ile bir tutup kışkırtmaya çalışıyorlar gerekli işlem uygulanırsa sevinirim. sürekli ağızlarında üzerine gelmeyeceğiz yok ağlama yok kendine bir şey yapma susacağız gibi kışkırmadığım halde kışkırıyorum gibi gösteriliyor ben söylemiyorum bunu kendi cümleleri ile belirtiyorlar nerede kışkırtma diye sorarsanız diye söylüyorum

-
bakalım ben petin gibi kuzucuksun yazdığım halde 12 saat chat ban yedim bu arkadaş hakaret edip cezai işlem alacak mı?
-
Videodaki şahısa gerekli işlem yapılırsa sevinirim.
-
videodaki şahısın sürekli ortada hiç bir şey yokken yamacıma kadar gelip bu şekilde kışkırmaya çalışarak bu hareketleri yapmasından ötürü çekilmiş bir videodur biriktirip toplu halde yüklemeyi isterdim fakat 24 saat içinde atılması gerekiyor bu videoların gereği yapılırsa memnun kalırım.
-
Herkese selamlar, NotSnefru - VEFAKAR farkıyla Rohan2 EREBOR İYİLEŞTİRME ŞAMAN ETER KALKANI YETENEĞİ PERFECT MASTER
İsteyen herkes başarabilir umarım bol şanlar
İLK 9. YETENEK PERFECT MASTER -
Ağzımı açıp tek kelime etmediğim halde o kadar cezai işleme rağmen aynı sözleri yazmaya devam ediyorlar videodaki 2 şahsın kontrolünü sağlayabilir misiniz rica etsem.
-
Video içeriğinde görünen şahısların karakterimin dibine kadar gelip hiç bir şekilde cümle kurmadığım halde yazdıkları ilginç sürekli böyle kışkırtmaya çalışıyorlar ellerine hiç bir şey geçmemesine rağmen sıkılmaya başladım bu LoSuRaN ve llSIKINTI nın çocukca hareketlerinden.
-
video programı elinde mevcut ben hakaret ettiysem buyur çek at buraya bir tek konu açma yetkisi olan ben değilim.
-
Normalde video alıp atmaya niyetim yoktu fakat ARKADAŞ ISRARLA ALDIN MI VİDEONU DİYE BASTIRA BASTIRA YAZINCA video programını açmam gerekti. daha öncedende bu tip şekilde ithamlarda bulunuyordu bu küçük bir örneği sadece..
-
Öncelikle bunların hepsi sadece bir öneridir fikir ayrılıkları olan arkadaşlar kendi fikirlerini çekinmeden dile getirebilirler.
- EREBOR sunucusunda bütün karakterlerin farmlık ve düello için itemleri gelişkin olduğundan dolayı herkes rahatlıkla yoharada farm yapabiliyorlar ve ORTAK KANAL sıkıntısını her geçen gün çekiyoruz 2. haritada görev metinlerini kesmek yaklasık 5sn sürüyor veya sürmüyor bu yüzden haritalardaki en azından DONGAN OBA sında kanal sayısı artırılmalı.- YOHARA da YOHARA TECRÜBE YÜZÜĞÜ drobu boss ve metinlere entegre edilmeli her metin olmasa bile örnek veriyorum yüzük 2 saatlik 4 5 saatlik uğraşta 2 3 tane alabilmeliyiz çünkü gereken expler kasılabilicek expler fakat normal yaşantılarıda göz önüne alınca oto avda kasılırken yüzüksüz aşırı zor oluyor.
- 9. yetenekler şuan oyunda neredeyse hasar vurmuyor ( TAMLIKLI İTEMLER VARKENDE YOKKENDE )
-Temizlenmiş Çekirdeklerin en azından başarılı olduğunda bekleme süresi 360DK değilde daha kısa olabilir.
-Alınan lonca arazilerine +lı kontraplak diğer eşyalar ile lonca demircisi ve türevlerini üretemiyoruz. ( YOHARA İÇİN )
Daha fazla önerisi olan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtebilirse sevinirim.
-
dünde paylaştım bu arkadaşın videosunu ama ceza almadığı için rahat rahat konuşmaya devam ediyor sanırım bu lafları yazmak şahsıma yapılan hakaret olarak geçmiyor zira ben hakaret etmediğim halde chat ban yedim GEREKENİN YAPILMASINI RİCA EDİYORUM KOLAY GELSİN İYİ ÇALIŞMALAR.
-
videoyu yanlış yere yüklediğim için tekrar buraya konusunu açıyorum, video içerisinde de görüldüğü gibi iCx BayanRED BUFProstr FearLess gibi hesaplardan farklı farklı şekilde kışkırtmaya çalışıyorlar ve sessiz kaldığımda da üste çıkmaya çalışıyorlar üstüne üstük cezai işlem almayacaklarından o kadar eminlerki arkadaşlar kendileri tarih falan atıyorlar normalde paylaşmayacaktım fakat biraz arkadaşların rahatlıkları gözüme battı benim VeganLycan isimli hesabım en ufak kışkırtmada 12 saat chat ban yemişti umarım bu arkadaşlarda gerekli cezayı alırlar..
-
video içerisinde de görüldüğü gibi iCx BayanRED BUFProstr FearLess gibi hesaplardan farklı farklı şekilde kışkırtmaya çalışıyorlar ve sessiz kaldığımda da üste çıkmaya çalışıyorlar üstüne üstük cezai işlem almayacaklarından o kadar eminlerki arkadaşlar kendileri tarih falan atıyorlar normalde paylaşmayacaktım fakat biraz arkadaşların rahatlıkları gözüme battı benim VeganLycan isimli hesabım en ufak kışkırtmada 12 saat chat ban yemişti umarım bu arkadaşlarda gerekli cezayı alırlar..
-
Öncelikle erobor akşam saatlerinde yapılan yalnızdağ etkinliğindeki amaç loncalar arasındaki savaşların sık sağlanması gerektiğini düşünüyorum lakin şöyle bir durum var ki 8 kişi girdigimiz etkinlikte ninjamiz yoktu ve rakip lonca 2 ninja ve bir saman ile gelip ninjaların zehirli bulut skiliyle bossu çok rahatlikla kesebildiklerini gördük bu durum etkinliğin çok kolay ve savaş olmadan çabuk bitirmesini sağlamaktadır bu konuyla alakalı etkinlikte savaşların daha rekabet ve daha heyecanlı geçmesi için bossdaki olan büyü savunma eksikliğinin düzeltilmesi diğer karakter skilleriyle eş değer hasar vermesi gerektiğini düşünuyorum.
Bizim yanımızda savaşırken yalnız dağda bu ninjaların çok vuruyor olması veya ninjanın hasar çıkartıyor olması umurunda değildi herhalde şuan sen kazanamadığın için böyle bir paylaşımda bulundun garip bir durum

-
Fenerbahçe - Trabzonspor ( 3-2 )
Erebor - NotSnefru
-
ekranıma yansıyan kendi adıma güzel görüntüleri sizinle de paylaşmak istedim

Kullanılan parçaları merak edecekler olursa;
TroyBoi - Afterhours (00:00 -03:46)
Inna - Bad Boys (03:47 - 06:55 )
Brennan Savage - Look at me now ( +06:55 ) -
Anlayıp düzgün bir cevap verebilceğini düşünmemiştim zaten
Mesajlarıma istediğinize göre keyif veriyorsunuz.Her daim yazdıgım yorumun arkasında duracağım zaten.yazdığım post sana değildi ama yinede sen bilirsin

-
videoyu izledin mi bilmiyorum ama düello attığım kişi sura karakter elinde KILIÇ kullanıyor lütfen konuyu saptırmaya çalışmazsan sevinirim alakasız yorumlarını başka bir başlık altında paylaşırsan hoş olur. Bu yorumunu rakibime yapıyorsan orasını bilemeyeceğim o onun problemi.

-
Gecenin yarısında savaşın ortasında yaklaşık 1 hafta 10 gündür arkadaşın ısrar ile benimle 1v1 atmak istediğini tek başıma hiç bir şey yapamayacağımı iddia edip oynadığım karakter olan şamanımla hiç bir şekilde ona üstün gelemeyeceğimi iddia ediyordu. Sırf gönlü olsun diye atılmış bir düellodur. Hazırlıksız bir şekilde düello talebinden sonra yaklaşık 5 dakika içinde çölde 3 aşamalı bir şekilde savaştık.
Kimse ile düello atmıyorum diye çarlarınızın çok güçlü olduğunu sanıyorsunuz BUNUN BİR OYUN OLDUĞUNU KAVRAMANIZI RİCA EDİYORUM.
Videoya müzik eklemedim müzik zevki herkese göre değişen bir şey eğleneceğinizi düşündüğünüz bir parça açıp keyfinize bakabilirsiniz. Ben savaşırken eğlendim sizde eğlenirsiniz umarım izlerken

Karşı tarafında video yüklemesini istiyorum birde onun ekranından izlemek isterim bu düelloyu

Videoda 10:38 de 10v1 atıyorum yazmış üzüldüm dayak yemekten beni 10 kişi olarak görüyor gözleri