Snefru tarafından yazılan gönderiler

@Karaejder ve @yasinazor namı değer sıkıntı ve türevi kendi ait nicki olmayan ve sıkıntı denen kişiye itemlerini kaptıran sonra sana tekrar o itemleri verip ortalıkta hidra önünde sağda solda dolaştıran kısacası tekrar diyorum SIKINTI TÜREVİ ikinizide açık açık düelloya çağırıyorum

ÇÖLDE 1 SET ÜZERİNDEN DÜELLO ATALIM 3 OLAN KAZANIR.
    POTSUZ - YAŞAMSIZ - YÖNGSÜZ - ŞEFTALİ ŞARABI VEYA VB. HAYAT PUANI YÜKLEYEN EŞYALAR OLMADAN.

BAKALIM KABUL EDEBİLECEK MİSİNİZ İSTER ŞAMANINLA İSTER NİNJANLA HİÇ FARK ETMEZ İSTEDİĞİN ZAMAN KONUYU FORUMA AKTİF ET FAKAT KABUL EDİPTE SÖZÜNDEN DÖNENE YAPTIRIM UYGULATACAĞIZ KABULSEN FORUMA KONUYU AÇARSIN ;)

@SpOkE bu normal diye bahsettiğin değeri geçmeyi dener misin merak ediyorum ne yapabileceksin ne kadar hayat puanı görebileceksin umarım 90k hp yi görebilirsin çünkü senin ne oyun bilgin yeterli olur nede alabileceğin eşyalar AŞIRI NORMAL ise rekorumu egale et ve sen çık hayat puanı rekorunun üzerine ;)

@SpOkE madem normal değerler eminimki sende bu değerler ile sürekli oynuyorsundur çok bir farkı yoktur benimkinden bir gün cesaretini topla düello atalım seninle oyun içinden yazdığımda sürekli ama sürekli konuyu değiştiriyorsun burayagelmiş konularımın altında aksi yorumlar yapıyorsun MADEM NORMAL BİR DURUM EMİNİMKİ ZORLANMAZSIN BANA KARŞI BİR GÜN DÜELLO ATALIM SENİNLE 5.000 EPİNE POTSUZ ŞAMAN WS ZİHİNSEL TEKLİFİM AÇIK VE NETTİR SANA.=)

@SpOkE sen kimsin biliyor musun ormanda rüya ruhu eşyası kullanarak benim hasarımı ufak bir farkla geçen bir hesaba sahipsin o yüzden çok zorlamıyorum daha iyisini yapabileceğini düşünüyorsan forum burada :) herkese iyi forumlar.

Artık oyunda pek fazla yapacak bir şey bulamadığımız için sınırlarımızı zorlamak istedik. Anlık gelişen bir düşünceydi umarım gören arkadaşların morali bozulmaz. :thumbup:

1v1 düello için olan hayat puanı bu değildir. ;)

@akraba16 bende onu diyorum tek yapabileceğin geçmişte kalmak onuda zamanında tek basına yapamıyordun her zaman böyle farklı insanların yanında takılarak seni kendi loncamıza almadığımız için kin gütmen benim problemim değil olur ya bir gün hesap edinirsen tekrardan uğra mutlaka çöldeki kumların tadına baktırayım sana :)

güzel video kayıdı elindeki tek kayıt bu galiba sürekli çevirip çevirip paylaşıyorsun istersen bir gün 1v1 ws atalım Adamantine hesabınla ne dersin daha eğlenceli olur özlemişsindir savaşmayı ne dersin :)

bu şahıs geçende buna benzer şekilde ağır hakaretler edip ss almam için adeta yalvardı sanırım verilen cezalar arkadaşı rahatsız etmiyor veya caydırıcı nitelikte değil fakat bu benim problemim değil kimsenin oyunda bu denli rahatca konuşmaya hakkı yok ben sadece ' evladım ' kelimesi ile chat ban yiyorum bu arkadaş ağız dolusu sövüp birde ss almam için ricada bulunuyor lütfen GEREKENİ YAPARSANIZ SEVİNİRİM.

1. Video

1.videonun devamı

157 lv petlerin Şampiyon seviyesine çıkartılabilceği söyleniyordu o da şuan için bir eksik.
    Kanal sayısı yoharadaki oyuncu sayısı oranı ile çok az en azından 1 kanal daha açılabilir her harita için.
    RES iradesi 25 isteyen yerde 25 yaparsanız yani kafa kafaya olursa çar binekten inince sanki res yetersiz gibi yavaşlıyor.

Video içeriğinde zaten her şey açık açık görülüyor insanların oynuyor olduğum NotSnefru hesabım ile sürekli üzerimden prim yapmaya çalışmalarını anlamak güç.
    Umarım eğleneceğiniz bir video olur 10 dakikaya anca indirgeyebildim o kadar fazla kayıt var ki elimde inanamazsınız bu sadece başlangıç.

Unutmayın İnsanın yapabilecekleri hayal ettikleri ile sınırlıdır. :thumbup:

Oyun içinde kimse seninle arkadaş dostluk veya başka bir şekilde samimiyet kurmak zorunda değil ayrıca sadece sen dün en az 2 tane hakaret içerikli video paylaştın sen kendi kendine zırvalıyorsun şuan herkes için video çekip kendin için atıldığında buraya gelip ban yememek için yalvarack hale gelmişsin yazık söylediği sözlerin arkasında duramayacak kadar KORKAK BİR VARLIKSIN. Kırmızı bayraktaki insanlar sana bu yazıları yazdığında seni onların elinden almaya gelen çarın nickini hatırlıyor musun birisi Archers diğeri NotSnefru ya bu oyunda eskisi gibi sessiz sakince oyununu oynarsın yada senin yaptığın şekilde en ufak bir kırıcı sözde video alman gibi senin yaptığını bizde sana yaparız elbet akıllanıp bir şeyleri kabulleneceksin. Ayrıca yetkili yetkili diye bağırınıyorsun bende yetkili kişilere sesleniyorum yaklasık 30 saat önce attığı videosunu izleyin aynı şekilde bu arkadasta hakaret edilen videotan yaptırım talep etti BU VİDEONUN ONDAN TEK FARKI ŞAHISLAR YER DEĞİŞTİRMİŞ HALDE. :thumbdown:

Yetkililere Sesleniyorum bu şahıs tarafından sürekli olarak Takip Edilmekteyim Kendisi Düşmandır bana Karşı

En ufak Arkadaşlarımla olan konuşmalarımı takip edip Video ALıp Banlatma derdine düşmüştür Burada Kural İhlali Yaptığımı Düşünmüyorum Kimsenin Ailesine Yönelikte Hiçbir Hakaret zaten gözükmüyor videoda Ve bu paylaşımı yapan Arkadaşın Uyarılmasını istiyorum.

videoda görülen çarın sahibinin hesabı görüldüğü gibi 7lv halde olduğu yerde sürekli bu şekilde kasılıyor buna benzer bir video daha var elimde fakat daha uzun olduğu için yüklemeye üşendim fakat pme cevap vermiyor slotlar çıktığı gibi arkadaşın üzerine gidiyor (slotlar agresif değil) arkadaşı öldürdüğüm halde kalkıp devam etmiyor sözde PELERİNİ KENDİSİ KULLANIYOR var sayarsak normal bir davranış değil karakter kendi kendine şehir atana kadar kalkmıyor. lütfen araştırılırsa sevinirim ben kendi şamanımı 5 günde 7 lv den 10lve elde kastım bu benim hakkımı DÜMDÜZ GASP EDİYOR.

Hidra önündeki gelişen bu diyalogta daha doğrusu arkadaşın içindeki kötülüğü üzerime kusmasındaki süreçte doğru düzgün cümle kurmamış olmama rağmen sanki ben kışkırtıyorum gibi tepkileri çok garip arkadaşın küfür etmediği sayılı şey kaldı kısacık süreçte 2 video birbirinin devamıdır arkadasın susacağını sanıp videoyu kestim ama halen devam etti umarım CAYDIRICI bir ceza alır kolay gelsin

buda videonun devamı

2 gün önce 3 gün uzaklaştırma alan lllKaRaLi çarının yan karakteri insanlar sanırım böyle ceza almaktan ders çıkartmıyor bu RAHATLIK NEREDEN GELİYOR gereken işlem yapılırsa sevinirim.

evet çölde kara setine atılaacak olan ws afk kalan bizdik değil mi? BİAT ETTİĞİNİZ SÜRECE AZAD EDERİZ MERAK ETMEYİN YETERKİ HADDİNİZİ BİLİN ;)

Videoda söylediğim sözleri kanıtladığın için çok teşekkür ederim BU YOLDA DEVAM ET ben senin gibileri kaale almam neden almadığımı da anlamış oldu tüm ROHAN2 EREBOR serveri :)