Snefru tarafından yazılan gönderiler
-
-
video içeriğindeki arkadaş için gerekli bir işlem var ise yapılırsa sevinirim.
-
ben insanları kışkırtıyorsam hakaret ediyorsam en azından 4 tane insansınız forumu en aktif kullanan ve sürekli insanlara ban atılması için çabalayan spoke isimli arkadaş önde gelmek üzere videolarımı paylaşabilirsiniz bu söyledikleriniz sadece asılsız iftiralar daha da devam ediyorsunuz hakkımda iddiası olanlar lütfen video yüklesin arkadaşlar.
-
açık açık gm olduğumu iddia ediyor arkadaş böyle şeyler oyunda bu şekilde rahatca yazılabiliyor mu?
ki ayrıca diğer attığım videoda getlan isimli forum hesabı sahibi yine buna benzer bir ithamda bulundu iyice çirkin çirkin ithamlar yapıyorlar.
-
@Town ayrıca daha geçenlerde 2 adet hesabımız chat ban yedi muteyi atanda sizdiniz şahsen arkadaşlar hayal görüyorlar ki haklı bunlar olsa bu kadar canları yanmazdı

-
@Town ikili diyaloğa hala devam etmeye çalışıyorlar oyundaki muhabbetler bitti buradan başladılar. lütfen işlem yapabilir misiniz iyice rahatsız edici olmaya basladı 1 de değil 10 tane mesaj yazıyorlar.
-
ek olarak oyun içerisinde dini değerleri katıp benim dinimle ilgili beni aşağılamaya çalışıyor aynı şekilde oyundaki muhabbetler çok can sıkıcı hale gelmeye başladı
-
bu sabotaj loncası konuşmalarının içeriğinde hep böyle karşı tarafı aşağılayıcı ötekileştirieek ve tahrik edecek cümleler kurarak karşısındaki insanların videolarını almaya çalışıyorlar.
karı gibisiniz
etek giymek size yakışır gibi cümleler ile sürekli bu şekilde buna benzer cümleler ile. llSaHMaTll hesabında ki şahsın daha önce bir kere 3. parti yazılımdan ban yiyip bir kerede incelenmeye alındığını göz önünde bulundurup işlem yaparsanız sevinirim. -
@FİTZ yanlış anlama ama vizyonun itemlerin cevherinden korkmak kadar
senin zümrütten korktuğun oyunda ben kara ejderlerle geziyorum bir ara yanıma gel 20 30 tane zümrüt vereyim itemler üstünde olmadan gezme senin adına ben üzüldüm -
iyi geceler kolay gelsin,iyi ağlattım türmen uyruklu seni diye bir aşağılama şeklimi var neyin ırkçılığı ki ayrıca öyle bir şey de yok ortada kendi kendine uydurup ırkçılık yapmaya çalışıyor insanlar iyice çığrından çıkmaya başladı.
-
Yabancı dilde insanların anlamayacağı dilde insanlara hakaret ediyor başta benim aile değerlerime olmak üzere. lütfen müdahale eder misiniz.
-
videodaki kişinin şahsıma direkt olarak hakaret edip rahatca bir tavırla konuşuyor lütfen cezası verilirse sevinirim.
-
Ulan 46 lık ruh hastası çoluk çocuk eğlendiricek yaşı geçtik.bütün sw önnüde seni 1-1 düelyoya davet ettik. sihirbaz olamadık ama adam kaybetmesini senle öğrendik bütün sw ve yardakcıların bütün olan her şeye şahit bu ısrarının altında zamanında yediğin dayaklar yatmaktadır yediklerinle kal
sana söz kral sahneye çıktığı zaman soytarı olarak seni oynatacaz bunada sana son kıyağım olsun ağlamaya devamiçine girip oynadığın çarın nicki ve 1 2 item hariç sana ait olmayan çarın itemleri ve nicki gibi cümlelerinde sana ait değil ÇOK FİLM İZLİYOR VE REPLİK KULLANIYORSUN GENÇ ÇOCUK TEKLİFİM AÇIK NET YAZDIĞIN POSTUN HİÇ BİR YERİNDE WS DAVETİNİ KABUL ETTİĞİNİ GÖREMİYORUM DEMEK Kİ TİR TİR TİTİRİYORSUN EĞERKİ KABUL EDEBİLECEK SEVİYEYE ERİŞİRSEN CEVAP YAZ DAHADA CEVAP VERMEYECEĞİM İKİLİ MUHABBETE GİRMEYE ÇALIŞAN AĞZI GEVŞEK ÇOCUK.
-
@Karaejder sen ve yanındaki item verdiğin şaman bozuntusu şahsa sesleniyorum KARA EJDERHA SETİNE veya EP KUPONUNA hiç fark etmiyor EĞERKİ ÇOK KOKRUYORSANIZ YENİLMEKTEN HİÇ BİR ŞEYİNE düelloya çağırıyorum ikinizide ister okçunla ister şamanınla bak o şamanla demiyorum.
HİÇ FARK ETMİYOR YANİ YUKARDA BELİRTTİĞİM 3 ŞEYDEN SEÇ BEĞEN AL AZICIK YAZDIKLARINIZIN HAKKINI VERME ZAMANI GELDİ ROHAN2 GÖRSÜN NE ÇARINIZ VAR ORTAYA KOYALIM HER ŞEYİ.
POTSUZ
YÖNGSÜZ
YAŞAMSIZ
ŞEFTALİ ŞARABI ve türevleri olmadanERKEK DÜELLOSU HODRİ MEYDAN BU TEKLİFİMİ KABUL EDENE KADAR DAHADA SİZE CEVAP DAHİ VERMEYECEĞİM YENİ REŞİT OLMUŞ ÇOCUK VE SÜRÜSÜ.
-
-bahtiyar edicem seni
+ bırakın etsin
14 k düz 123123123123213 yöng değil yaşam spamlama zamanı xD güzel videoeee yazarken neyi düşünüyordu acaba nasıl olsa video almıyordur nerden bilecek kim ne vuruyor sanki

Bu videodan Cherly e bi ban çıkar herhalde
hem savaş hemde ss niteliği taşır gibi 
yok yok çıkmasın en azından savaşıyor şimdiki gençler sadece chat yapıyorlar en azından savaşıp ayakta kalan ve orada olduğu belli olan bir isim

-
Başarılı bir video olmuş taşıma suyla değirmen yürümüyo

Taşıma mı kaçak elektriği gördüm kaçak suyuda bunlarda göreceğiz herhalde az kaldı elimde video olmasa insanlara anlatır birde sağda solda bu masalları =)
Güzel çalışma Emre Tebrikler kanka

değilmi değil mi yol çalışması gibi ezip geçmişiz yine yerden çene yapıyorlar anca

-
mal varlığın korkuttu beni çek çek bitmiyor videoya

-
@SpOkE bak paylaştığım youtube linkindeki vizyonsuz şahsı tanıyor musun

-
@SpOkE içindeki tüm pislikleri konuma bulaştırmaya devam ediyorsun lütfen uzaklaştırabilir misiniz konuyu 2 li tartışmaya çekiyor.
-
@SpOkE teklifim açık net geçebiliyorsan bu hp yi geç paylaş ATABİLİYOSAN WS yi çarım her daim hazır forumda konuyu aç vebekle benim açtığım konuların altına yorum yaparak daha fazla görüntü kirliliği oluşturma!