Selam kolay gelsin önceki yönetim yan hesaplardan yazılan yazılara hiç bir şekilde müsammaha göstermeden direkt ana hesaplarına ceza veriyordu chat ban bile olsa ve geçrekten bu tip olayların nüksetmesi bir nebzede olsa azalmıştı fakat son 1 haftada bu kaçıncı attığım video bilmiyorum ama aynı kişi sürekli sürekli sürekli farklı hesaplardan kışkırtmaya devam ediyor bu tip hareketler ile şimdide asosyal diyerek benim sizin oyununuzda fazla kaldığımı ve başka aktiviteler yapmam gerektiğini çok aşağılayıcı olmaya çalışarak anlatıyor bir nevi oyununuzu kötülüyor bana karşı lütfen gereği yapılırsa sevinirim artık bunaltmaya başladı umursamak değil bahsettiğim şey oyunu zevk almak için oynuyoruz fakat bir çocuk çocuk diyorum çünkü çok çocukca hareketler bunlar bu tür hareketlerle elini kolunu sallayarak sadece o hesapları ceza alarak oyun oynuyor
Snefru tarafından yazılan gönderiler
-
-
Videoyu çok fazla uzun tutmak istemedim uzun videolar atıp seyrek paylaşmaktansa kısa videolarla sürekli paylaşım yapacağım artık..
İzlerken keyif alırsınız umarım karşımdaki insanların pek zevk aldığını düşünmüyorum en azından izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmış olalım

Videodaki ilk parça BILLIE EILISH - Ilomilo, ikinci parça ALAN WALKER - Ignite, üçüncü parça MONALDIN - Femme Like You
-
umarım zaman aşımına uğradığından işlem yapamıyoruz gibi bir yanıt vermezsiniz çünkü bu sizin sorumluluğunuzda ben videoyu olabildiğince hızlı bir şekilde paylaştım.
-
sürekli bir şekilde oyunda birisine sinirlendiğinde ACIMAMM adlı hesaba girip xlJAGUARlx hesabının yan hesabı olan bu şahıs farklı şekillerde insanları tahrik edip ban yemeyecek laflarla insanları aşağılamaya çalışıyor ve bu durum genel sohbetten yapılarak tüm insanların gördüğü yeri meşgul edercesine umarsızca devam ediyor. lütfen gereği yapılırsa sevinirim
nasıl olsa yan hesap cevher kazdığım hesap diyerek rahatca konuşuyor
tek bende değil videoda gördüğünüz gibi bir kaç farklı insanada hakaretler ediyor--
bu videoda da oyundaki basit bir kostümden yola çıkarak kendi cinsiyetim olan erkek cinsiyetini giydiğin etek yakışmış diyerek kadın cinsiyeti ile aşağılamaya çalışıyor ve bunu genel sohbetten yazarak algı oluşturmaya çalışıyor böylesine çirkin bir hareketi yan hesaptan yaparak rahatca ağzını yaya yaya konuşuyor cezası verilirse memnun kalırım.
Tekrar söylüyorum xlJAGUARlx ın yan hesabı ACIMAMM yan hesap rahatlığı ile bu denli konuşabiliyor..
-
Video içeriğindeki şahsa gerekli işlem varsa uygulanırsa sevinirim.
-
daha önceden cezai işlemi olduğunu göz önünde bulundurarak ceza verirseniz mutlu olurum önceki cezalar arkadaşın hoşuna gitti galiba yaptırımlarınızı hiçe sayarak alaya alırcasına konuşuyor.
-
video içerisinde görüldüğü gibi düşük seviye iq derecesi ile emre olan ismimin orta kısmına bir harf ekleyerek kendince aşağılayıcı bir sıfat ekleyip başına böyle bir nick oluşturup devamında da utanmaz bir tavırla pm den canım yazarak aşağılamaya çalıştığını göstermeye çalışıyor bana lütfen gereken yapılırsa sevinirim 15 lv hesap banlansa ne olur kafasında bir arkadaş olduğu ortada ana hesabına minik bir ceza uygulanırsa eminim ki aklı başına gelecektir..
-
videodaki müziklere bakıyorumda bu video burada olmamalı yetkili kim bilmiyorum ama şu müzikleri içeren bir videonun burada bulunması size hakarettir resmen.
-
burki ah burki yazık değil mi burki insanların üzerine gidiyorsun hoş değil kardeşim gruptaki üyelerin canlarının gidiş oranına bakıyorumda çok yaşam içiyoz be

-
gayet güzel bir video olmuş envanterine baktığımda henüz test aşamasında olduğu belli test aşamasında 12.000 basic attack yiyenler varsa çarın olgunlaştığında tamamen allah sabır versin o arkadaşlara oyunun temel çarı sura ile bu hasarlar göze hoş geldi

-
Daha önceki nickleri AqnesCharm ve Aquery gibi hesaplarda oynuyordu ve ilk nickide CaptainForza geçmiş cezası varsa diye özel olarak belirtiyorum bu kadar video ile rahatsız etmek istemezdim ama arkadaşın rahatlığı aşırı derecede rahatsız edici.
Karakter ismi Rhs
karakter ismi Rhs
karakter ismi MyAce
Karakter ismi MyAce -
yapabileceğin maximum eylemin yazacağın cümlelerin olduğunu bilmen beni gerçekten sevindirdi SAVAŞ OYUNUNDA.
son postum dediğim gibi halen cevap vermeye devam ediyorsun lütfen izin ver yetkililer işlemini yapsın. -
@Murat Ozd daha öncedende 1 kaç defa uyarı aldınız buraya yaptığım paylaşım sen buraya gel altına yorum yap diye yok görevlilerin görüp gerekirse işlem yapması gereken bir konu çok bir sorunun varsa şahsımla veya kanıtın buyur videolarını yükle onun harici daha fazla içindeki kin ve nefreti sizlere veya etrafınızdaki insanlara ait olan çarların videolarını bu şekilde savununca eline bir şey geçmiyor umarım o 16lv hesap silinmiştirde alacağı ceza dahada katlanır

-
Video başlığında şahısların nicklerini açıkça belirttim uygun gördükleriniz umarım cezalarını alırlar.
sürekli son 1 hafta içinde SÜSLÜEMRE , NOTTSNEFRU gibi nicklerle hesaplar açmanın ilerisine gidip şimdide alakasız 15 16 lv hesaplardan hakaret etmeye başladılar oyunda sürekli insanları tahrik ettiğim falan konusunda burada asılsız saçma söylemlere maruz kalıyorum fakat diğer oyuncular yan hesaplardan sürekli benim üzerime hiç alakası olmayan bir konudan ve laubali şekilde ' al vidyoyu (videoyu) al ' yazıyor. yan hesap nasıl olsa ban yesede bu çar yicek rahatlığı var arkadaşta sanırım daha öncedende söylediğiniz gibi bu tür yan hesapların ana hesaplarına ceza uygulandığını belirtmiştiniz umarım hak edenler cezalarını alırlar bu konu ile meşgul etmek istemezdim ama kolay gelsin..
-
-
oyunda öldükleri zaman BURADA BAŞLA seçeneği yerine klavyeye sarılıyor arkadaşlar cezası var ise, gereği yapılırsa sevinirim kolay gelsin.
-
videoda görüldüğü gibi DakotaSKY hem genelden hemde normal chat ekranından hakaretlerde bulunuyor
-
burası 2 li tartışma yeri değil videonuz varsa elinizde atın daha önce bu konu hakkında uyarı aldınız burası video paylaşacağınız kanıt sunmanız gereken yer ben videomu aldım atıyorum bu kadar basit.
-
video içerisinde görülen Knipex , lllOLYMPOSll , ve 1 lv olarak adıma açılan SUSLUEMRE şeklindeki 3 hesaptan video basında görüldüğü gibi tek bir cümle kurmamış olmama rağmen kendi kendine sırf rahatsızlık vermek için yazdığı yazılar ile açık açık KÖPEK yazmayıp karşısındakine o muameleyi yapmaya çalışıyor ve bunu da ban yememeye çalışarak olabildiğince törpüleyerek kışkırtma girişiminde bulunuyor.. Sırf siz KENE lafına ban sebebi değil dediniz diye üstüne bastıra bastıra ( kene, tipsiz, yabani uşak grubu ) şeklinde kendince kendine eğlence arayarak karşısındakini kışkırtmaya çalışıyor..
bu şekilde açılan 1 lv hesaplar için asıl hesapların ceza yiyeceğini ve buna hiç bir şekilde tolerans gösterilmeyeceğini söylemiştiniz kolay gelsin..
M1 gardiyanda bekleyerek 'WON DAĞITIYORSUN' bu nasıl çirkin bir ithamdır. nasıl bir şeye dayanarak böyle cümle kurabiliyor bu şekilde bir hesap ile.
-
Selam kolay gelsin, daha önce yapılan emre beyin açıklamasında yan çarlardan yazılan hakaretlerin asıl hesaplara uygulanacağı ve bu konuda hiç bir şekilde taviz verilmeyeceği söylenmişti kolay gelsin şimdiden hesabın nicki PARABIZDEEE