Video içerikleri benzer olduğu için ek bir konu açmak istemedim öncelikle bunu belirteyim.
kendince aile değerlerine hakaret eden birisiyim galiba ama beni gördüğü gibi EZİK H G yazarak aşağılamaya çalışan ve devamında kendim videosunun açık olduğunu bildiğimden kapat yazmama rağmen buralar senin mi diye hala beni banlatmak için kendi aklınca kelime oyunları yapmaya çalışan birisi ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp konuyu saygıya aileye getirip sonrada aile de ' y ' erlerimi ağzına alma yazan değişik bir şahıs zaten videodada görülüyor kendi işine gelen kısmını videoya almış fakat ben hepsini paylaşıyorum dürüstçe ![]()
Bu oyun MMORPG oyunu bu tarz oyunlarda hesaplarınızı geliştirip oyunda olan diğer tüm size tehdit olan şeyleri kesersiniz bu böyledir. Kimse kimseye yaşından dolayı hürmet etmek zorunda değil ben insanların bu yaş hürmetinden sıkıldım anası babası 20 yıl erken iş çıkartmış diye kimseye saygı duymak zorunda değilim kusura bakmasın vayrıca videoyuda izlediğinizde göreceksiniz kimsenin ailesinin de ' y ' erlerine hakaret etmedim aile terbiyesi vermek istiyorsa kendi ailesi ile uğraşmasını tavsiye ettim benim anam değil babam değil yakınım değil oyun oyunda kalmalı bıktım konuyu aile getirip sonrada aileme hakaret ediliyor denilmesinden.