SpOkE tarafından yazılan gönderiler
-
-
Snefru İnsanları kışkırtıp videolarını alman çeşitli değişik yazılar yazıp oyundan soğutup Bıraktırmaya yöneltmen gerçekten sıktı daha kaç kişi senin yüzünden bu oyunu bırakacak Amacın ne senin ??
-
Vefakar loncasına Herzamanki gibi hayal kırıklığı yaşatıyoruz Ve Yaşatmaya Devam Edeceğiz

-
Teklıflerınıze her zaman açığım oyun nıckımı bılıyorsunuz pmniz kafi her turlu kapmalı bossta araci eşliğinde atalım avans felanda verebılırım farketmez
ıyı forumlarBu Arkadaşa bişeylermi yedirip içirdiniz anlamadım

-
Videoda görüldüğü üzere İsmimi yazarak Adam değilsin diyor özellikle kime diyorsun diye soruyorum Ve Sana diyorum cevabı veriyor lütfen Gereken yapılsın.
-
Hidra konusunda yahut herhangı kapmalı bır boss konusunda iddiası olan varsa beklerız karşımıza yazmanız yeterli 18 19 tur üst üste alıyordum cok da olmadı yenı yoharaya geçtık zaten bileğine güvenen varsa beklerız
Şakacı çocuk seni

-
Alışılmış Bi Görüntü

-
bu arkadaşın Videosunu daha öncede paylaşmıştım Uyguladığınız ceza Yetersiz Gelmiş Görünüyor Gerekeni Yaparsanız Memnun Olurum İyi çalışmalar.
-
Offfff Snefru ne sıkıcı bir insansın zamanında kaçkere çağırdık Gelmedin sonrada çağırıyosun geliyoruz bekletiyosun 1 saat loncandan item topluyorsun ve bahane üretip öyle oldu şöyle oldu çarıma Attığın 1 k Damage Videoların var nasıl kesmeyi düşünüyorsun birde Utanmadan 1 1 Açık Düello Yazıyosun rüyada falanmı yaşıyorsun seni çözmek gerçekten çok zor.
-
Yolda görsem üzerine işemem cümlesi Nedir ?? Lütfen Gerkeni Yaparmısınız teşekkürler.
-
Hiçbir kelime Yazmıyorum Durduk Yere Nickimi Kullanıp bu tür Yazılar Yazıyo lütfen Gereğini Yapınız.
-
Videoda Görüldüğü üzere Nickimi Kullanarak kırıcı Söz Hakaret Ediyor Gereğinin Yapılmasını Rica ederim.
-
@SpOkE sen kimsin biliyor musun ormanda rüya ruhu eşyası kullanarak benim hasarımı ufak bir farkla geçen bir hesaba sahipsin o yüzden çok zorlamıyorum daha iyisini yapabileceğini düşünüyorsan forum burada
herkese iyi forumlar.Seninle tartışırken kendi zekama hakaret ettiğimi dusunuyorum bazen ve konularına artık yorum yapmayacağım bundan 2 sene evvel olan olaylardan bahsediyorsun öyleydin böyleydin oyuna buyulude farm yaparakmi başladın veya hidra keserekmi başladın köpekleri keserek basladigin gunleri unutma ve birşey yazmadan önce bir düşün tart nasıl bir cevap alırım sonra yaz.
-
10 rüzgarlı zırhınla şov yapma icraat yap, çekeceğin 200 ya da 300 eplik nesne, kıvırıp kıvırıp durma, laf ebeliğine gerek yok.
Not: "Yazdıklarım aklının sınırlarını zorladı" demişsin ve kesinlikle haklısın, çünkü yazdığın ne olduğu belli olmayan kelime topluluğu (Cümle demiyorum çünkü cümle kuramamışsın) baştan sona anlatım bozukluğu, noktalama hatası ve yazım yanlışlarıyla dolu. Lütfen Muharrem Türkçe'yi düzgün kullan.Bayrağına, vatanına, diline, saygısı olmayanın kendine saygısı olmaz.
Yazdıklarımın Net Ve Anlaşılır Oldğunu Düşünüyorum Sen Noktalama Virgüllere Takılıp Bayrağııma vatanıma Dilime Saygısızlık Yaptığımı Söylüyorsun.
Bunu 15 yaşında bir Çocuğa söylersek Sanırım Gülerek Tepkisini Gösterirdi .

Yazdığım Okadar Yazıdan Tek Cümle Çıkaramayıp Algılıyamaman Senin problemin Benim Değil
Ayrıca O Yazdığımdaki Muhattap Sen Değilsin Konunun Dışında Kalıp Eleştiriyi Alan Arkadaşımızın Cevap Vermesi Gerekmekteydi Senin Değil

-
Sanırım Yazdıklarım aklının Sınırlarını zorladı Ve Algılamakta güçlük Çektin Geniş düşünme Yapın Yok Ve Düz bir İnsansın Kendini Öncelikle Bu konuda Geliştirmek Durumundasın Zira Oyun Karakterinde Başarıya Ulaşmak Bundan Çok Çok daha Kolaydır.
Teklifin İçin Teşekkür Ederim Birgün Kendime Göre bir Rakip olduğunu Düşünürsem Sana Dönüş yaparım
Teşekkürler.
-
@SpOkE madem normal değerler eminimki sende bu değerler ile sürekli oynuyorsundur çok bir farkı yoktur benimkinden bir gün cesaretini topla düello atalım seninle oyun içinden yazdığımda sürekli ama sürekli konuyu değiştiriyorsun burayagelmiş konularımın altında aksi yorumlar yapıyorsun MADEM NORMAL BİR DURUM EMİNİMKİ ZORLANMAZSIN BANA KARŞI BİR GÜN DÜELLO ATALIM SENİNLE 5.000 EPİNE POTSUZ ŞAMAN WS ZİHİNSEL TEKLİFİM AÇIK VE NETTİR SANA.=)
Ayrıca Şu Yaptığın Yorumada Şunu Söylememde Fayda Var Sürekli Denk Geldiğim için. Paylaştığın Konularda alıcağın Eleştirilere Saygı Çerçevesi İçerisinde eleştiriyi Yapmış Olan Kişiye açıklama Yapmak Zorundasın Bir Konuda eleştiri Yoksa o Konu zaten Konu Değildir Lakin Hep Denk Geliyorum bu tür eleştirilerde Kendini sürkeli olarak Bu Tarz yorumlar ile üstün Gösterme Çabasındasın Her Karakter Her zaman Hazır Durumda olmuya bilir Eleştirilere Karşın Nekadar Doğru olabilir Bu Söylediğin ?? bunu Öğrenmemişssin Madem Önemli Birşey Öğrettiğim için Teşekkür Etmek zorundasın.

İsteidğin Vs Zamanında Sana bu Teklifi Yapanlara Verdiğin Cevaplarıda Çok İyi biliyoruz Buyüzden Teklifini Kabul Edipde Kendimi Senin Durumuna Düşürmek Benim İçin Kendime Yapılan Bir Yanlış olur.
Tekrardan Açtığın Konu Ve emeğine Saygı Göstermek Durumundaym İyi forumlar dilerim

-
@SpOkE bu normal diye bahsettiğin değeri geçmeyi dener misin merak ediyorum ne yapabileceksin ne kadar hayat puanı görebileceksin umarım 90k hp yi görebilirsin çünkü senin ne oyun bilgin yeterli olur nede alabileceğin eşyalar AŞIRI NORMAL ise rekorumu egale et ve sen çık hayat puanı rekorunun üzerine

Çok İstiyosan hayat puanını geçip video Paylaşabilirim Okadar zor Bişey değil bu
Oyun Bilgime Laf Ediyorsun Kendi Attığın Video ile Kendi Çarına Ceza Yediriyosun Bence Bu Ukala Konuşmaları Bırak Çok Bilmişlik Yapma Senin Bu Tavrın Sadece hiçbişey Görmemiş Öğrenmemiş Ve Bilmemiş Olduğunu Göstermektedir . -
o binek siteler lycan karakterinin verdiği hasar avantajı ile 607 k damagenin çok düşük bir hasar ve başarısız bir video oldugunu düşünüyorum daha hızlı ve rahat kesilebilrdi yakında solo hidra nasıl kesilir hakkı verilerek kısa bir video ile tarafımca paylaşılacaktır iyi forumlar dilerim

-
Yani Okadar site kullanma ile normal bi Oran Bu amaçsız videoyu Paylaşmandaki Neden Nedensiz Olduğunu Düşünüyorum İyi Forumlar :.d
-
Videoda Görüldüğü Üzere Nickimi Kullanarak Kırıcı Söz ve Hakarette bulunuyor Gerekenin Yapılmasını Rica Eder İyi çalışmalar dilerim.