SpOkE tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
PvP (savaşlarda) de karakterler birbirine karşı tıkandığı için "Beceri hasarına karşı koyma" bonusuna düzenleme getirilmişti. Bununla ilgili son düzenleme az önce uygulandı, bildirimleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Konu güncel.
nasıl bir guncelleme umarım eskisi haline gelmemiştir çünkü skil kullanan karakterler savaşlarda komik duruma dusuyordu
-
-
Sen bir efsanesin

-
sayın yetkililer daha öncede bu mevzu hakkında konuşulmuş bizim lonca Kargın loncası ve karşı ULUTURK Loncası arasında Ciddi tartışmalar ve karşı tarafın eşimize çocuğumuza ailemize discord üzerinden küfürler edip ağır hakaretler edilmişti ve olaylar adres vermeye kadar ciddi boyutlara ulaşmıştı sonrasında ise yetkililer tarafından toplantı yapılmış ve her iki lonca arasında en ufak kışkırtıcı kelimelerde kışkırtan tarafın süresiz engel yiyeceği söylenmişti ve aradan kaç gün geçmesine ramen ufak bir kelimem olmadı ve videoda gördüğünüz gibi Yat yere uzan gibisinden kışkırtıcı kelimeler etmeye devam ediyorlar ben sakinliğimi koruyarak tarafınıza bildirim yapıyorum süresiz değilde ufak bi yaptırım yapmanız karşı tarafı susturmaya yeticektir diye düşünüyorum aksi taktirde bende sakinliğimi koruyamıyacak duruma gelebilirim desteklerinizi Rica ediyorum.
31.07.2021
ilk videoda Tarih yanlış ikinci videoda düzeltiyorum ve aynısı şekilde kışkırtıcı ve küçük düşürücü yazılarına devam ediyor.
ikinci video
-
-
Saat ve tarih ayarlarını güncellemeyi dene ve nekadar aktif program varsa devre dışı bırak virüs programı Vb
-
Güzel Dayak Atmışssınız Devamını Beklerim Candostlar Elinize Sağlık.
-
Sen neymişssin Kral
-
Öncelikle Şunu Belirteyim ben Evli çocuğu olan bir insanım Ve Vefakar Loncası Yeni Adıyla ULUTÜRK Loncası Üyeleri Bunun bilincinde daha öncede Aleni şekilde Aileme Küfür etmiş videolarını alıp işlem Yaptırmıştım
Ve bugün Sen Evinden yavancılarıda çıkartmıyosundur Hemen ardından Bağırma kısmından ise öyle bir laf kitledimki çocuğa gibisinden Laflar etmektedir açık açık olmasada İmalı şekilde bu Lonca Üyeleri Tarafından Aileme Küfür Ediliyor Ve Siz Yetkililerden bu tarz yazılara devam etmemeleri için Yaptırım Talep Ediyorum.
-
Bahaneler G*t gibidir herkezde bir çift bulunur Bu nasıl Bir cümle Böyle oyun içerisinde bu tarz cümle kurulmasının Cezası olması gerektiğini düşünüyorum Ayrıca şahsın yan karakteridir asıl hesabınada İşlem uygularsanız Memnun olurum iyi çalışmalar dilerim.
-
Sw de çok sayıda oyuncu şahsın bu tarz küçültücü yazıları ile oyunu bırakmasına sebebiyet verdi ve buna şahit olduk ve bu bizi rahatsız eder bunu yetkililerin takip edip uyarması için Erebor oyuncuları olarak söylemek zorundayız.
-
Şaman oyuncu arkadaş bildiğin iğneleyici sözler sarfetiyor etkinliği bozuyor ve alay ediyor ve her zaman bu tarz’da kışkırtma’larda bulunuyor ve oyundaki çoğu oyuncu’da bu şahsı bu yüzden sevmiyor çoğu kişiyi bu tarzda ( kışkırttıyor )videosunu alıyor paylaşıyor şaman oyuncu arkadaş kendisi kışkırtmıyormuş gibi göz boyuyor çoğu zamanda forumda ilgili birimler görüş açınızı birazda geniş açarsanız fark ediceksiniz bu oyuncunun diğer oyuncuları kışkırtarak oyundan soğuttunu fark ediceksiniz .
Yazım hatası oldu ilk yorumumda .
İyi forumlar .

kesinlikle adamın oyun felsefesi insanları nasıl rahatsız edip huzursuz edebilirim ve yazdığı yazılar Ceza almasına sebebiyet vermeyeceği şekilde dikkat edip küçük düşürerek alay eder tarzda en azından bi uyarı yapılması lazım.
-
öncelikle bu tür olayları sık takip edip ve bir seyirci olarak arkadaşımıza şunu söylemek isterim snefru kendini masum göstererek insanları öyle bir kışkırtıp Oyundan Soğutarak Ceza almalarını sağlıyorsun ki seni Tebrik ediyorum.
-
Öncelikle dünde bu şahsın videosunu paylaştım herzaman yaptığım işlemler ile Ve İlkdefa tarafınızdan şu şekilde cevap aldım videonun içeriği silindiği için işlem yapılamaz Konu kapatılmıştır. Eğer bundada aynı Cevabı Vericekseniz Lütfen detaylı açıklamanızı yapıp bilgilendiriniz ona göre dikkat edelim bizde Teşekkürler
-
öncelikle olayla hiçbir alakam yoktur ve bu videoyuda görünce düşüncemi paylaşmak istedim snefru denen şahıs hakkında bununla alakalı daha öncede çok kez şikayet edildi davranış ve yazıdığı yazılar insanı iğneleyici tarzda olup ve bunu ceza almıyacak durumda dikkat edip ve kasıtlı olarak tekrarlayıp ciddi anlamda rahatsız etmekte ve oyunu bırakma sebebiyeti vermektedir çok kez şahit oldum sanırım yetkililerin bu şahsı takip edip uyarı yapmalarını gerektiğini düşünüyorum.
Yetkililer bu yazımı dikkate alıp takip ederseniz muhtemelen sizde aynı noktaya çıkmış olucaksınız teşekkürler.
-
-
Oyuna Yeni girmişim pm atıyo Genelden nickimi kullanıp dolandırıcıdır diyor Lütfen gerkeni yaparmısınız Teşekkürler.
-
Bağırmadan nickimi yazıp hakaret ediyor gerkeni yaparmısınız Teşekkürler.