SpOkE tarafından yazılan gönderiler

Öncelikle Sayın yetkililer Merhaba Bu Gökan Denilen şahıs Discord üzerinden daha öncede aileme ağır küfürler etmiştir destek istedim discord ile konuşmalarınız bizi ilgilendirmez yanıtı verdiniz ve bu ağzı bozuk şahıs bu durumu oyuna yansıtmaya başladı Susturulması için Gerekli uyarı sağlanmaz ise Yasal Haklarımı Arayacağımı Arz ederim İyi çalışmalar Dilerim.

öncelikle şunu söylemem gerekirki bu sıkıntıyı eminim çok kişi yaşadı ve bu zamana kadar neden kimse dile getirmedi hala anlamış değilim.

yoharada 1 level çar, atıyorum expi oranı 75.25 ölüyor ve buradan başla seçeniğini kullanıyor expi oranı 75.25 iken 74.25 lere düşüyor

çarım şuanda 14 level ve yukardada verdiğim oran ile tekrardan 75.25 ölüyorum buradan başla seçeneğini kullanıyorum 75.25 iken 74.25 lere düşüyor

1 level çarda bu oranı kasmak 1 dakika bile sürmez iken 14 level çarım ile 30 dakika belkide daha fazla, burada bir orantısızlık söz konusu değilmi, ani donlamalardan ve net kesintilerinden dolayı çar kendiliğinden ölüyor ve şehirden başlama seçeneğini kullanamıyoruz ve haliyle oyuna tekrar giriş yaptığımızda olduğumuz yerden başlayıp uğraş verip elde ettiğimiz expi kaybolmuş oluyor.

ki 1e1 düelloda 95k hayat puanı olan çarı kesebiliyorsan toplu savaşlarda birbirine karşı nasıl dayanabileceksin bu olayı bu şekilde düşünürsen önerin gerçekten oyunun dengesini alt üst ettiğini anlarsın

bak doğru düşünüyorsun lakin atladığın konu Özüt görevleri aktif olduktan sonra çarlar savunma durumuna geçti Lord yüzüğü üstüne yarı savunmalı kostümler dahil oldumu yine eskisi duruma dönüyoruz skil vuruşları yüksek derecede düşüyor ve safir savunmasından düşüldüğünde bile yüksek hasarlar veremiyor ve karakterlerin yaşam kullanma olasılığını azaltıyor ve savaşlar çok sıradan sıkıcı geçiyor.

bu durumda kopuş efsunları bu durumu dengeliyeceğini düşünüyorum yada skil vuruşları çok değil ufak bir artışa gidilmeli.

Öncelikle teke tek savaşlarda full savunmalı olan çarlar birbirlerinin canını çeyrekten altına indiremiyor bu konuya müdahale edip bir çözüm bulmanız bire bir savaşları eminim daha keyifli hale getirecektir Ve tılsımlarda olan Çan savunmasından kopuş Çift el vs mevcut olan kopuş Efsunları işlev görmüyor bununda çözülmesi gerektiğini düşünüyorum İyi çalışmalar Dilerim.

Valla vuruşların kötü yapıyordu beni çok vuruyodun bu lafları unuttun heralde ilkokul çocuğu seni kaybol yazı yazma bana muhattabım değilsin bişey diyeceksen abilerin gelsin söylesin

Öncelikle Benim önerim yalnız dağ Boss hakkında olacaktır

daha öncede bu konu konuşulmuştu ve boss büyü savunma eksikliği dile getirilmiş, bu konunun çözülmüş olup bütün karakter skilleri eş değer vuracağı söylenmişti lakin savaşlarda hiç ayakta bile duramayan ninjalar kamuflaj basıp bosslara sürekli tükürüp kaçtığını gördük dolayısıyla bu ninjalar eventi çok kısa sürede bitirmiş oldu bizim burdaki tek isteğimiz bu rekabetin daha çekişmeli olması ve uzun sürmesi, bunun sağlanması için bossda'ki büyü savunma eksikliğinin giderilmesi ve bütün karakterler eş değer vurmasıdır.

Bütün ozütler nesne markette mevcut jotun özütü goremiyoruz eklemeyi dusunuyormusunuz ve oyuna işlerimiz sebebiyle herzaman girme şansımız bulunmuyor savaşlara ejderha lord yüzüğü alınmadan katılmak sıkıntılı bir hal alıyor ve 150 ep verip aldığımız bu yüzüğü toplamda kullana bilmek ortalama Max 8 9 saat geri kalan süre hep boşuna gidiyor ve sürekli 3 günde 1 almak durumunda kalıyoruz ve çok masraflı oluyor bu durum savaşların katılım oranini düşürmüş oluyor dikkate alırsanız herkez bu durumdan memnun kalacaktır diye düşünüyorum.

Allah kimseye spoke acizliği vermesin :( 9k yiyip 2k atıyorsun diyor bide :(

Evladım o savaşta tek savunma site dahi takmadığım halde yediğim damage siteleri falan ayarladığım zaman attığınız Damameyi yazdım küçük kafan geç algılıyor ama idare edicez napalm

Son zamanlarda Erebor piyasada eldiven çok görülmeye başladı ve fiyatı her geçen gün düşüyor sanırım üretim malzemeleri düşme oranında değişiklilk olmuş veya üretim şansı yükselmiş ve bu kısa bir zaman önce çok masraflı bir işti çok sayıda eplerimiz itemlerizden bu eldiven için vazgeçtik ve gerçekten zamanında emek gösterip masraf edenlere bir haksızlık söz konusu bu oranlarda şayet değişiklilik olduysa eskisi haline gelmesi Ve eldiven üzerine bir güncelleme yapılmaması oyunun dengesini daha düzeyli devam etmesini sağlıyacaktır.

Ve şunu söylemek isterim zor olan herşey daha kıymetlidir bu zoru başarmak isteyen insanlar Bu süreçte daha hevesli ve Azimli devam edecektir aynen bizler bu bahsettiğim konuda emek gösterip çaba gösterenler gibi.

Video içerikleri benzer olduğu için ek bir konu açmak istemedim öncelikle bunu belirteyim.

kendince aile değerlerine hakaret eden birisiyim galiba ama beni gördüğü gibi EZİK H G yazarak aşağılamaya çalışan ve devamında kendim videosunun açık olduğunu bildiğimden kapat yazmama rağmen buralar senin mi diye hala beni banlatmak için kendi aklınca kelime oyunları yapmaya çalışan birisi ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp konuyu saygıya aileye getirip sonrada aile de ' y ' erlerimi ağzına alma yazan değişik bir şahıs zaten videodada görülüyor kendi işine gelen kısmını videoya almış fakat ben hepsini paylaşıyorum dürüstçe :)

Bu oyun MMORPG oyunu bu tarz oyunlarda hesaplarınızı geliştirip oyunda olan diğer tüm size tehdit olan şeyleri kesersiniz bu böyledir. Kimse kimseye yaşından dolayı hürmet etmek zorunda değil ben insanların bu yaş hürmetinden sıkıldım anası babası 20 yıl erken iş çıkartmış diye kimseye saygı duymak zorunda değilim kusura bakmasın vayrıca videoyuda izlediğinizde göreceksiniz kimsenin ailesinin de ' y ' erlerine hakaret etmedim aile terbiyesi vermek istiyorsa kendi ailesi ile uğraşmasını tavsiye ettim benim anam değil babam değil yakınım değil oyun oyunda kalmalı bıktım konuyu aile getirip sonrada aileme hakaret ediliyor denilmesinden.

bukadar yazıyı üşenmeden sıkılmadan her konuda yazıyorsun insanlara karşı içinde nekadar nefret Ve kin beslediğinin göstergesidir bukadar yazıyla sürekli bişeyler anlatmaya çalısıyorsun ne yaşadın başından ne olay geçtide kendini açıklama yapmak için bukadar çabalıyorsun senin ailene Tarafımızdan hiç kimse küfür etmemiş veya kötü bir kelime kullanmamış sana tavsiyem insanlara sürekli gıcık eder tarz ve aşşağılarca yanaşma yerine güzelce iyilikle yanaşmayı dene emin ol bu sana güzellikle geri dönecektir.

Ayrıca şunu söylemek isterim emin ol bu size söylenenlerin daha fazlasını hakediyorsunuz bence daha fazla yazı yazarak kendinizi küçültmeyin siz değilmisiniz oyunun verdiği heyecana kapılıp ve karşınızdaki insanlara ettiğiniz kelimeleri karşı taraftan duyduğunuzda onların eşi varsa eşine çocuğu varsa çocuğunu küfür eden insanlar ???

Hiçbir sebep Ailevi bireylere küfür etmeyi gerektirmez önce bunu öğrenin ve yaptığınız hata dolayısıyla özür dileyin sonrasında bizde sizi insan yerine koyup dinleme şansı verelim.

Aynısı konuyu ben açıcaktım skil vuruş oranlarında savunmalar takıldımı neredeyse çeyrek can dahi gitmiyor ve malesef bu durumda eskisi gibi Savaşlar yine düz vuruşlarla olmasını sağlıyor ve bütün karakterler toplu savaşlarda bile yaşam kullanmadan ayakta kalabiliyor.