haklisin herkesin durumu olmaya bilr seni yanıma savaş diye çağırdığımda sitelere para veremem diyordun çok ihtiyacın olursa destek cikarm sana merak etme var bende hersey
SpOkE tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sen levent kasmaya odaklan ama dikkat et her an karşına cika bilirm ayrıca hayatında ilkdefa video paylaşıyorsun galiba kendinden başkası göremiyor

-
Sıkıntı yok canım ben sürekli Sizleri ziyaret edeceğim gözünüz her daim arkanızda olsun.
-
şpoke o gece senin karına küfür etmedimi ramazan gelip orhana ağlamadın mı abi loncaya al beni sizle bir olmam lazım benim falan diye illa her şeyi videoya mı çekelim. hadi onu geç elimde ss ler var ulutürk benim çocuğuma küfür etti onlar şöyle böyle deyip emreye yanlayan da sen değil misin. ya gerçekten bu forumu daha fazla sen ve senin konunla kirletmek istemiyorum sen farmlık hesapları kesip videoya çekersin biz yakalayınca güzel boydan çekeriz senin videonu. üstelik foruma değil direkt KONUSU ile birlikte farklı platformlarda paylaşacağım. sen seversin
Orhanın Karakterini yanlış bildiğim için lonca durumum müsait olduğundan birleşme teklifi yapmıştm o gelirdi veya ben giderdim farketmezdi Ulutürk Ben ve Çoğu arkadaşımın ailesine küfür Etmiş bir Loncadır Şuanki Adı Aseliana ve ettiklerinin daha fazlasını almışlardır, Orhan Bu loncayla birleşme konusunu düşünmektedir Bu durum orhanı onlardan farksız kılmaktadır ve şunu daha iyi anladımki Enes ve Orhanın işine yaradığın kadar varsın biraz üzerine yürüdünmü içlerindeki İnsan nefretini Dışarıya yansıtıyorlar. -
Hadi canım seninle daha fazla konusulacak birşey kalmadı sitelerini çek sürekli Ziyarete gelecem çünkü

-
nekadar Safsınız anlamadan dinlemeen burada paylaşım yapıyorsun Loncamda olan Ramazan değil bu başka ramazandan bahsediyorum yazık size vallahi yazık.
-
Eşime sovdu diye gelip bize söylemesen neyse ah be kardeşim keşke bir oyunda yalnız kalmamak için namusuna laf atan adamlarla aynı çatı altında bulunmasaydin sırf bir oyun için namusuna laf atan adama kanka diyorsun... Haketmiyorsun haketmiyor
Madem böyle bir şeyi iddia ediyorsun elinde mutlaka bir kanıtın olması gerekmektedir aileme eşime küfür edenlerin yazılarını kendi Gözünle gördünmü Videosu varmı elinde var ise bu vieoyu Bizzat bu konuda paylaşman gerekiyor aksi taktirde Bu iddia Senin nekadar yalancı ve çaresiz bir insan olduğunu gösterir. -
Küfür yok karşılıklı Tartışma Hakaretler oldu Sizler gibi değiller sizin gibi Dost görünümlü Kindar insanlarla bir araya gelmediğim için gerçekten çok şanslıyım.
-
Ağla Nasılda dost gibi görünüyordunuz biraz üzerinize gelindiğinde içinizde mikropları çıkarmaya başlarsınız böyle.
-
Liwe alay Ettiği vuruşları yiyince hayatının şoklarını yaşıyor

-
Davet üzerine gittim arktık öyle durduğum yerde otomatikte kasayım devri bitti biz istedikki barış içinde oynayalım lakin iyi niyetimiz maalesef tarafımı küçük düşürme Yazıları ile sonuçlandı bu saatten sonra artık kılıçlar konuşacak 
-
Öncelikle ALMIGHTY Loncası Çok sevidğim Dostlarımın olduğu bir loncadır Bu sebeple Liwe her kışkırtma sözlerini görmezden geldim, bu iki kardeşimize hiçbirzaman saygıda kusur etmedim lakin Liwe forumda attığım damageler hakkındaki yorumu artık bardağı taşıran son damla oldu ve gereken söylendi Sonuç olarak Açıkca Tarafıma Savaş ilan edildi ve bir ziyaretimizi yapalım dedik

-
Olan sana oldu be KArdeşim Kusura bakma 3 kata çıkacaktm orhanla enesi kesmek için ama şansa sen çıktın karşıma Puhah D :D:D
-
Forumun acemisi daha düne kadar kesiyordum seni Orhanı çağırıyordun şimdi konuş falan diyordun o günleri çabuk unutmuşssun güzel hafıza güncellerim Ben

-
Bakıyorumda içinden geçtiğim insanlar burda şimdi boş muhabbet yapıyor
-
Auranda Bilezik emili olduğunu söylesen bu konu açılmazdı bile neyse kolay gelsn.
-
Bu paylaşıma neden cevap verilmedi yetkililer olumlu veya olumsuz dönüş yapılmasını gerekmiyormuydu
-
Ellerine Sağlık dostm Güzel bir video olmuş.
-
Karı gibi boş yapma nasıl bir cümle böyle bir Cezası olması gerektiğini düşünüyorum.
-
neyi ima ettiğini bilmiyormuyuz tartışma esnasında bunu yazman hangi anlama gelebilirki Emre Ve senin Sayende bu kışkırtıcı küçültücü hakaretleriniz yüzünden oyunumuzdaki aktif sayısının nasıl azaldığını bilmeyen Kaldımı yetkililer illaki bunu birgün farkedecek ve Sizin gibi bu oyunun düşmanlarına gerekli işlemler yapılacaktır buna inanıyorum ben.