SpOkE tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha Öncede Bu arkadaşın videosunu paylaşmıştım Sürekli Olarak Yan hesaplarına Girip Hakaret edip rahatsız Etmektedir Lütfen Gereğini Yapınız.
-
-
-
Daha Öncede videosunu paylaştığım bu Şahıs Videoda Görüldüğü üzere Her Gördüğü Yerde Hakaret edip Ve sürekli Rahatsız Etmemeye devam etmektedir Gereğinin Yapılmasını Rica Ederim.
-
Öncelikle erobor akşam saatlerinde yapılan yalnızdağ etkinliğindeki amaç loncalar arasındaki savaşların sık sağlanması gerektiğini düşünüyorum lakin şöyle bir durum var ki 8 kişi girdigimiz etkinlikte ninjamiz yoktu ve rakip lonca 2 ninja ve bir saman ile gelip ninjaların zehirli bulut skiliyle bossu çok rahatlikla kesebildiklerini gördük bu durum etkinliğin çok kolay ve savaş olmadan çabuk bitirmesini sağlamaktadır bu konuyla alakalı etkinlikte savaşların daha rekabet ve daha heyecanlı geçmesi için bossdaki olan büyü savunma eksikliğinin düzeltilmesi diğer karakter skilleriyle eş değer hasar vermesi gerektiğini düşünuyorum.
-
Videoda Görüldüğü Üzere Cinsel İçerikli Konuşup Rahatsız Etmekdedir Gerekenin Yapılmasını Rica Ederim.
-
-
-
-
-
-
-
Gereli Açıklamayı Yaptın Yanlış Anlaşılma Söz Konusu K bakma KArdeşm.
-
Sincan Bidahaki Sefere Böyle bi Hata Yapmıcam Aileye Hakaret Edilmez Bunu Öğren.
-
Kime Hitap Edildiğinin Bi Manası Yok Sonuçta Oyun sırasında Aile Bireyine Hakaret Söz Konusu Tarih saate Gerek olduğunu Düşünmüyorum Yetkililer Lütfen Gerekeni Yapın Teşekkürler.
-
VİDEODA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE AİLE BİREYİME HAKARET ETMİŞDİR VE ÇOK ZORUMA GİTMİŞTİR GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDERim.
-
Daha Öncede Bu Şahıs ile Alakalı Video PAylaştım İşlem Yapılmadı Tekrardan Paylaşyor Sürkeli Hakaret Etmektedir.
-
Videoda görüldüğü Üzere Hakaret Ve İmalı Söz Söylemektedir Gereğinin Yapılmasını Rica Ederm.
-
Yetkililer Çarların Sahibi Bu Yazan Arkadaşdır Ip Kontrolü Yapılsın Sürekli Küfür Edip duruyor Ve Oyundan Soğuturyor.