Bu Arkadaşlar Hazır Olmuyan Birilerini Gördülermi 5 k epine Kara Setine Gibi Vs Teklifleri Sunuyorlar Lakin Hazır olan Birileri Davet Ettiğinde aynen Snefru Arkadaşımız Gibi çeşitli Bahaneler üretiyorlar Bu Videoda Tamamen İtem Kaybetme Korkusu Olan Birinin Ürettiği Bahanelerden Başka Bişey Gözükmüyor Emeğine Sağlık kardşeim Video İçin Teşekkür Ederim ![]()
SpOkE tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
Seninle Burda Tartışmaya girmek İstemem. Benim Doktorla İşim Yok Sanırım onunla Aynı Bayrak Olduğumuz için Sen Bunu Farklı Algılıyorsun Sizin ASIL Loncasına Nasıl Yanaşıp Kendinize Çekmeye Çalıştığınızı Çok iyi biliyorum Adamların Kendiside Bunu söylüyor Zaten

-
Ama sinek sahnesine çok güldüm yav doktor eline koluna sağlık

Şimdide Doktoru Loncaya Çekmeye Çalışıyonuz heralde :D.d:D
-
-
-
Savaş Sırasında İnsanlar Birbirlerine Yazı Yazabilirler Arkadaş Bunu Kışkırtma Olarak Anlıyor Heralde Gerçekten Küfür Ve Hakaret Gerektirici bir Kışkırtmam Söz konusuysa PAylaşılmasını İsterim.
-
Öncelikle Şunu Sölüyeyim KIRMIZIKURT ADlı KArakter Daha Öncede Aileme Ağır Küfürler Etmiş Videosunu Paylaşmış olduğum birisidir Ve Sürekli Olarak Yan Hesaplarıyla İnsanları Bu Tür Hakaretlerle Rahatsız Edip Oyundan soğutma Amacındadır Lütfen Gereğini Yapınız Teşşekürler.
-
Orda Bi Alay sözkonusu Gibi Geldi Bana amA Neyse

-
aynen Güzel Video Olmuş Güzel Kesmişssin Tebrik Ederim.
-
adam kesio seni habire Yaşam Basıyosun :D:D:D
-
-
2 gündür Paylaşımlara Dönüş Yapılmıyor Lütfen Hızlandırabilirmisiniz Teşekkürler.
-
Sürekli Olarak İmalı Şekilde Hakaret Edip Aşşağılıyor hızlı şekilde Dönüş Yaparsanız Memnun Olurum Teşekkürler.
-
Daha Öncede Videosunu paylaşmıştım geri dönüş Yapılmadı beni her gördüğü Yerde Hakaret Ediyor Ve Gerçekten çok rahatsız olmaya başladım Lütfen Gereğini Yapınız.
-
TankerBanu Nick Düzeltme
-